reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej!-Nie mówiłam-Ranny ptaszek ze mnie ;)
Jakies horrory mi sie snią..a poxniej juz usnąć nie mogłam...Przyszłam tu, bo meżuś ..(oczywiste, jak wiekszosc normalnych ;D)..śpi.
Fajnie Dodka, ze tak miło!-(moez będzie owocny??)..a miałysmy o tym nie myślec ;)
Ja tez weekend uwazam za b. udany. Super jedzonko, super towarzystwo. Pojeździłam sobie na skuterku wodnym- extra-POlecam!!Dziś chce powtórzyć ten dzionek :D..skończę kawkę..może moje KOchanie sie obudzi..to jeszcze wróce do łóżeczka potulac sie ::)

Pozdrawiam! Dalej..-udanego majowego- na maxa!!!!!!!!!!!

reklama
Dorka zazdroszczę rozrywek 8) ale u nas też miło-byliśmy nad morzem mamy nareszcię chwilę dla znajomych i siebie na spokojnie:) mamy zamiar jeszcze poszaleć póki wolne:) życze super pogody dziewczynki

Ja właśnie wróciłam z pracy i szykuję się do wyjazdu tzn. muszę nakarmić psy, posprzątać co nieco i spakować parę rzeczy :D Jedziemy na wieś do znajomych, wracamy jutro wieczorkiem :) Dziś pewnie będziemy grillować, a jutro jak pogoda dopisze może uda mi się troszkę opalić :) Zabieramy ze sobą nasze psiaki i strasznie się z tego powodu cieszę - wyhasają się po ogrodzie za wszystkie czasy ;D
Na razie jest cudnie - słońce przygrzewa ostro ;D

Pozdrawiam i życzę udanego wypoczynku ;D

No pięknie... to wypoczywajcie dziewczyny zdrowo i wesoło ;D
Eh... też bym sobie wyjechała gdzieś, oh gdyby to były już wakacje to na urlop pojechalibyśmy wkońcu (jednak) do Grecji :) a narazie mogę sobie pomarzyć o jakim kolwiek wyjeździe :(
No ale nie narzekam, bo teraz też baardzo mile spędzam czas ;D Ale wyjazd to zawsze coś innego... nowego :) no ale ja się cieszę tym co mam ;D
A więc wszystkim życzę pogody ducha i na polq ;D Dziewczyny i nie zapominajcie troszkę "popracować" nad sadzoneczką ;D ;D ;D
Całuchy :)

Ach..Izabelko-to ja Ci morza zazdroszcze!!! :-[Uwielbiam klimat morski..szum fal...Jej..JA CHCE WAKACJI!!.."FASOLECZKI"!!..i spełnienia wszystkich marzeń ;D ;D-tego Wam równiez życzę!
całuski rybenki i DOBRANOC!

Hej!

to znowu ja, zrobiłam przerwę od kompa, ale już wracam, za długo bez BB nie wytrzymuję ;) Zazdroszczę Wam wypoczynku i wycieczek, ja mam przymusowe leżenie w domu i już zaczynam dostawać głupawki ::) :mad: ;D Dobrze, że mam balkon, bo inaczej całkiem bym ześwirowała.
Margolis, nie załamuj się, w końcu doczekasz się dzidziusia. Trzymaj się cieplutko!
Izabelka, ja też jestem nauczycielką, nawet nie wiedziałam, że już tak mało dni zostało do wakacji. dzięki za wyliczenie ;)

dziewczynki, wszystkie w końcu doczekamy się malenstw :)
:D pa

Dziewczyny mam nadzieję że ten długi weekend sprawił że wypoczęłyście ale też nie leniuchowałyście za bardzo ;)
No ja spędziłam go cudownie ;D Propo wakacji to ja będę miała najwcześniej koło połowy lipca :( po egzaminach :( buuu :( na samą myśl ciarki po mnie "przechodzą" ... narazie średno loozik... :) nie jest źle ;D

Kobietki chciałam Wam serdecznie i meeeegaśnie mocno podziękować za każde ciepłe słowo, za każdą radę, pocieszenie, uświadomienie... :-*
Zdecydowałam jakiś czas nie zaglądać na BB... to jakby koło ratunkowe... żeby nie myśleć aż tyle o upragnionym dzidziaczku ...
Za dużo smutku niedawno mnie paraliżowało... A ja chcę nie myśleć o tym że pragnę być mamusią :) Będzie mi Was ogromnie brakowało i nie mam pojęcia jak długo wytrzymam bez BB... ale wiem że mnie zrozumieci :) No w każdym bądź razie cały czas trzymam za Was piąstki i modlę się, żeby nam się udało szybciutko :) Życzę wszystkiego najpiękniejszego ;D
I zafasolkujcie szybciutko drogie panie ;D Moc całusków... nie zapominajcie o mnie :) Eh... tak mi smutno jakoś na serduszku, bo w jakimś sensie żegnam się z Wami i choć wiem że wrócę to jakoś mi tak badzo ciężko... :(
Dziewczyny jesteście wszystkie wspaniałe i kochane... ja wiem że już wkrótce wszystkie będziemy szczęśliwymi mamusiami ;D Całuski :-* I jeszcze raz ślicznie dziękuję za wszystko całuski :-*

reklama
Vitall - Doda- trzymam kciukasy. Trzymaj się cieplutko i dbaj o siebie i nie martw się bardzo. Będzie dobrze. czekam na wiadomość o zafasolkowaniu ;) nie zapominaj o nas:)
Całuski

Do góry