reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

No niestety za chwilę przerwy Agnezz trzeba teraz zapłacić frycowe! Miłego nadrabiania zaległości! ;)

reklama
Nie ma lekko! ;) ALe to się chyba czyta lepiej niż Sienkiewicza, szczerze powiedziawszy pewnie zgrzeszę ale nigdy go nie lubiłam, nie przebrnęłąm nawet przez Krzyżaków! Na szczęście był film i streszczenia... :laugh:

A ja lubiłam Sienkiewicza, ale wasze posty czyta się oczywiście sto razy lepiej :D
nadrabiajcie, nadrabiajcie

pisze pierwszy raz i przyznam ze troszke sie denerwuje czy w dobym miejscu...W kwietniu zeszlego roku mialam ciaze obumarla...nasza dzidzia miala wtedy 8 tyg...teraz czekam na okresik i zaczynamy starania!Ale nie o tym chcialam pisac...bo najsmieszniejsze jest to ze okres spoznia sie juz 2 dzien(mam cykle 26 dniowe),mam obolale piersi od wczoraj jest mi niedobrze(i od godziny 15 co jest najsmieszniejsze),mam podwyzszona temperature , czuje sie zmeczona i spiaca juz od godziny 16 mimo iz spie az do 10 (bo niemoge sie z lozka pozbierac) mam jakby wzdety brzuszek, ciagle siusiam i mam tak jakby wyczulony wech a co do apetytow to mialam potworny zanim niezaczelo mnie mdlic...no i niewiem juz sama czy to moze byc przyczyna tego ze jednak jestem w ciazy czy moze zblizajacego sie okresu...
co o tym myslicie??? (dodam ze testu nierobilam bo zamowilam testy owulacyjne i ciazowe...hihi jutro lub w piatek powinny byc dlatego wtedy zrobie tescik...)przyznam tez ze jakos boje sie zrobic test zeby sie nierozczarowac...bo wydaje mi sie ze to bobasek juz daje sie we znaki...no a bywaly juz podobne sytuacje i niestety...jedna kreseczka...
pozdrawiam!!:)

reklama
Witajcie Aga i LILITH :D

Trudno powiedzieć Lilith... Musisz uzbroić się w cierpliwość i poczekać na test albo... @... Wiele dziewczyn (ja sama też) już opisywało podobne objawy, które, jak się później okazywało, były spowodowane pragnieniem "bycia w ciąży" nie samą ciążą... Ja wolałam tak się nastawić (mimo, iż oczywiście myślałam cały czas, że to może jednak fasolka??), a mimo to, kiedy przyszła @ czułam straszny zawód, było mi tak przykro...

Ale z całego serca Ci życzę, żeby to była Twoja ukochana FASOLECZKA :D
Będę trzymała kciuki, daj znać, jak się wyjaśni :D
Pozdrawiam :)

Do góry