reklama
Hej! No Agnezzz..będziesz miała zaległosci..ja juz tu siedze ponad 30 min..i czytam czytam..konca nie ma..ale i tych wiadomosctek dobrych....
ale moze Lana ???? ;D
Buziaczki!!
Dodka-wracaj do nas szybko z nowinką!
ale moze Lana ???? ;D
Buziaczki!!
Dodka-wracaj do nas szybko z nowinką!
Margolis
Wrześniowe mamy'06
Naprawdę okropnie ciężko nadrabia się zaległości! Wystarczy dzień czy dwa nieobecności i cięzko się człowiekowi połapać! Witajcie dziewczyny i owocnego starania w nadchodzącym tygodniu! Ja jak zdecyduję się nie odpuszczać w tym miesiącu to zaczynam od piątku... ale jeszcze nie wiem, bo 30 godzin w autobusie w ok 4 tygodniu ciąży może nie być najlepszym pomusłem a tych wakacji bardzo potrzebuję...
Kasia178
Fanka BB :)
hej!
Margolis, ja też nie wiem czy nie będę musiała odpuścić w nast cyklu, jak mi się 2 skończy bo ten krwotok trochę spustoszenia narobił Jak mi się skończy @ to lekarz mi powie, no właśnie- zobaczymy co powie ??? ??? ??? Jakoś będzie. Zazdroszczę wakacji, u mnie żadnych chyba dalekich wojaży, bo mężuś urlopu nie dostanie ale mam nadzieję, że jakoś wykombinuje trochę czasu w wakacje na jakiś wyjazd Pozdrawiam!
Margolis, ja też nie wiem czy nie będę musiała odpuścić w nast cyklu, jak mi się 2 skończy bo ten krwotok trochę spustoszenia narobił Jak mi się skończy @ to lekarz mi powie, no właśnie- zobaczymy co powie ??? ??? ??? Jakoś będzie. Zazdroszczę wakacji, u mnie żadnych chyba dalekich wojaży, bo mężuś urlopu nie dostanie ale mam nadzieję, że jakoś wykombinuje trochę czasu w wakacje na jakiś wyjazd Pozdrawiam!
A
Agnezzz
Gość
Laseczki, witam was po przerwie...wiecie co jakby tak zebrac wszystkie wasze wypowiedzi to niezla powiesc by powstala..normalnie nie moge przez to przebrnac
Kasiu, dużo zdrówka tobie życzę....
Kasiu, dużo zdrówka tobie życzę....
reklama
A
Agnezzz
Gość
no gaduly z nas niesamowite
Podziel się: