reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja miałam czysto!!!!..ale..cały dzien walczyłam z walkiem w dłoni..z pierogami...kuchnia stratowana..ja zwycieżyłam:)...miałam odwiedziny mojego Kofanego (2,5 ltniego)-Szkrabka..no wiec..troszkę maluszek narozrabiał ;Dco zaraz zmykam posprzatać..wiec..porzadki porzadki porzadki..ufffffffff..nie ma czasu na fasolkowanie.. :mad:

reklama
i tak minęły już te dni.... ;)..no, ale ja to powinnam trzymać sie planów,..Dzidzia niexle by teraz nam namieszała:)..Ciekawe, czy wytrzymamy.. ::)(bo ostatnio nas poniosło..psyttt..- ;)

Dorka oby Was jak najczęściej tak "ponosiło" ;D
Nowa życzę dobrego samopoczucia i jeszcze lepszej zabawy wieczorkiem ;D
No to super dziewczyny ja i Dorka posprzątamy u Agnezzz, która z kolei popilnuje pierożków które to zjemy po ciężkiej pracy naszego "Koła gospodyń polskich" ;D ;D ;D Później wzmocnione posprzątamy u Moni100 a póxniej pomożemy Nowej, jak wróci z imprezy to będzie posprzątane, "maleńką" imprezkę zrobimy u Dorki bo i tak ma maleńki bałaganik "po smerfowy" a jak skończymy to posprzątamy po sobie ;D U mnie już wszystko lśni, ale jak chcecie to możemy później też poimprezować u mnie... a później posprzątamy ;D Co wy na to ;D ;D ;D Ale wymyśłiłam :p
Trzymajcie się ciepluteńko i zdrowiutko ;)

:laugh: Niezły plan Vitall - Doda :D
Jakby się ktoś zdecydował to mogę adres podać :p ;D
Życzę wszystkim miłego dnia i tak pięknej pogody, jaka się u nas zapowiada :)

A mi się wszystkiego odechciało, jak znowu zobaczyłam jedną krechę! Mam zamiar trochę poodpoczywać w te wolne dni bo czuję się słabo, jakby przeziębienie, albo zbliżająca się@! Ja chcę fasolke!!!!!!!!!!!

Margolis mnie też zawsze dopada przeogromny smutek gdy widzę jedną kreskę ... ale nie smuć się !!!!!!!!!!!!!!!!! ZABRANIAM !!! Zaufaj Bogu, On wie kiedy najbardziej potrzebny jest mały szkrab i zobaczysz że zaciążysz w najmniej oczekiwanym momencie!! Czego jak najszybciej życzę Tobie i całej reszcie "oczekujących zafasolkowania"
Miłego dnia!!! Cmokaski :-*

Vitall-Doda-plan-Genialny:)..choć spieszcie sie, bo pierogów ubywa:)..Własnie z mezem wróciliśmy z tenisa..ufff..niezły wycisk..padam,...Dopadłam lodówkę..b. głodna..no i ..czas teraz na spacerek..:)
Margolis-wyluzuj!Bedzie dobrze..a "fasolka" moze być..nic nie jest powiedziene..przesadzaone, zę jej nie ma..Trzymam wciaz kciuki..jak nie teraz..to...(wiem,z ę łatwo tak mówić..)..ale taka prawda..Dziidzius sam wie kiedy ma do nas zawitac- Oby Dziewuszki-Niecierpliwuszki-do Was b. szybko..bo w depresje mi tu jaką popadniecie..a tego...nie chce!-Usmiechniete..życ..i dalej działać:)...Baweic sie..np..w sprzatanie:)..robienie pierogów(pierwszy i ostatni raz! :mad: :D..
Jest śliczna pogoda...warto wybrać sie na spacerek!

Dorka jak braknie to zjemy co masz (jeszcze ;) ) w lodóweczce ;)
A tak serio to masz rację że nie ma się co przejmować, tylko się traci nie potrzebnie na smutek czas i... nerwy!!! :/ Najgorzej nie myśleć o dzidziusiu, no ale chociaż zamartwiać się można przestać ;D Kobitki żyje się tylko raz i trzeba to życie dobrze "spożytkować", a bobasek napewno się pojawi u każdej z nas ;D tzn. nie jeden ;D no i napewno zdrowiutki ;D
Miłego (dalszego) wieczorku dziewczyny ;D Ja baaardzo przyjemnie go spędzam... ;D ;D ;D Buziaki:-*

NOOO Dodka! Tak Trzymac!!!!!!!Kosiac koasiać..zasiać i pielegnowac:)

Coś tak cicho tu! a tak..ja jestem rannym ptaszkliem..(niestety dla meza ;D..obudziłam juz go..Szkoda dnia!
MIłego dzionka! Ja chodzę cala w skowronkach(po tym "wyrzyciu" sie na pierogach:)-Niezła terapia:)..i z głowy obiad na kolejny dzien(przykro mi meżus- lubisz, chciałes..nie moja wina, ze ich tyyyyleee ;D-pociesze Cię- konczą sie:)_polecam!
Dzis karkóweczka z grila! mniam!

bIZIACZKI !!

pOZDRAWIAM-Dorka!

reklama
Cześć dziewczyny ;D
No ja miałam dziś cudny dzień ;D Mieliśmy po brzegi wypełniony dzionek z mężuniem ;D Tylko teraz mnie coś brzusio troszku boli i plecki (brzusio - od przejedzenia; plecki - chyba wychodzi zmęczonko po ostatnich dniach ;) ) ale jakby każdy dzień był taki jak dzisiejszy (no i wieczór) to mogę sobie tak wieczorkiem dla takich chwil pocierpieć ;) Miłych snów cmokaski :-*

Do góry