reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

no można ale nic na to nie poradzę muszę się stosować do rad lekarza. sprzątaj kobitko sprzątaj jak musisz ja nie nawidzę takich remontów bo potem ino bajzel w domu zostaje
Kochana ja mam mieszkanie tzw komunalne-gmina oddała w listopadzie nowo wyremontowany budynek(32 mieszkania) wydali na to ponad 2 miliony złotych i miałam parapety w mieszkaniu wstawione ok centymetra od futryny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
W zimie nic nie zgłaszałam ale jak mi zaczął przemarzać silikon którym była wypełnione szczelina miedzy parapetem a futryna to nie miałam wyjscia jak tylko zgłosić do wykonawcy(dał rok gwarancji na swoja pracę) zeby wstawił do porzadku nowe

reklama
Kochana ja mam mieszkanie tzw komunalne-gmina oddała w listopadzie nowo wyremontowany budynek(32 mieszkania) wydali na to ponad 2 miliony złotych i miałam parapety w mieszkaniu wstawione ok centymetra od futryny :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::no::no::no:
W zimie nic nie zgłaszałam ale jak mi zaczął przemarzać silikon którym była wypełnione szczelina miedzy parapetem a futryna to nie miałam wyjscia jak tylko zgłosić do wykonawcy(dał rok gwarancji na swoja pracę) zeby wstawił do porzadku nowe
.
w takiej sytuacji to nie miałaś faktycznie wyjścia a swoją drogą to takie to jest biorą pieniadze a robia byle jak dobrze że choć gwarancję dał na to co zrobił :tak::tak:

Witam :-)
wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)
Pozdrawiam. :happy2:

No i elegansko Jagienka ślij tatuli całuski.

A tobie może jaki przystojny masażysta na te plecki by sie przydał???

Hanka push-up mówisz.... no chyba innego wyboru nie mam,chociaz w ciązy miałam super cycuchy :-D:-):tak:

Moja kumpela tak sie ucieszyła że cycuchy jej urosną podczas ciąży a tu dupa. Ledwo co się ruszyły.

Lece Lachony bo do księgowej muszę jechac z papierami i do architekta.
A tu u nas tak zimno i szaro że aż sie nie chce tyłeczka z ciepłego domku wystawiać.

Badaicka ta luteina to tak działa nie u każdego jednakowo czasem mozna całe 10 dni ja brać i dopiero po odstawieniu jej @ się pojawia.
luteina to progesteron a progesteron nie pozwoli na @ nie wczesniej dopoki nie opadnie.. jak mierzysz tempke to mozna zauwazyc ze po luteinie wysoko jest tempkatak jak ma byc w fazie wyzszych temperatur.. jak tylko odstawilam to tempka zaczela spadac i jak progesteron sie obnizy to przychodzi @.. jesli znow sie jest w ciazy to progesteron musi byc wysoko.. dlatego tez wyzsze tempki podczas ciazy
ja Nektarynko właśnie taką dawke biorę jak ty piszesz. lekarze to nie mówią za wiele bo mi sie wydaje ze sami nie wiedzą dlaczego mamy takie problemy.
lekarze czesto nie umieja wytlumaczyc co i jak.. czase to hormony czasem stres.. roznie to bywa.. w kazdym raize juz skonczylas brac czy jeszcze bierzesz? kiedy odstawiasz luteine?

Lilu mam nadzieje ze wszystko dobrze sie potoczy z tatkiem.. zycze zdrowka dla niego.. dla Ciebie wytrwałości

Ostatnia edycja:
Confi, ja nie mam Hashimoto, tylko zwykłą niedoczynność. Leczę się od 2002r. Moja lekarka na pierwszej wizycie powiedziała, że niedoczynność jest niewyleczalna, leki będę brała do końca życia. Najważniejsze to to, żeby Twoja koleżanka znalazła mądrego endokrynologa. Ja w pierwszą ciążę zaszłam w 2005 po 7 miesiącach starań, niestety straciłam ją, ale dwa lata później urodziłam zdrowego, ślicznego synka. Myślę, że z Hashimoto jest podobnie, pewnie Twoja koleżanka zajdzie w ciążę jeśli wyreguluje funkcję tarczycy i będzie systematycznie brała leki. Powodzenia.

hej...nie wiem od czego mam zaczac ale chyba od najwazniejszego czyli:
PRZYLAZLA WREDNA MALPA,OKROPNY SMIERDZICH KTORY GACIE TYLKO ZABRUDZA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
1 tydzien spozniona...a ja kuzwa sie ludzilam...dobrze ze chociaz przyszla bez zaprosin proszkami tylko sama:-(
Mam dola ...poloze sie...zamkne oczka i moze bedzie lepiej jak wstane:-)

PRZYLAZLA WREDNA MALPA,OKROPNY SMIERDZICH KTORY GACIE TYLKO ZABRUDZA:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
1 tydzien spozniona...a ja kuzwa sie ludzilam...dobrze ze chociaz przyszla bez zaprosin proszkami tylko sama:-(
hej babo, nic sie nie smutaj.... poloz sie , odpocznij sobie:tak: wstaniesz bedzie ci lepiej.....
nic sie nie masrt:tak:w, zaraz bedziesz miala robione badanka i nim sie obejrzysz fasolek juz bedzie w tobie:tak:

przykro mi tule mocno:-(ale jak piszesz dobrze że sama przyszła bez wspomagaczy:tak:a po @ staranka;-)

ja nie wiem dziewczyny, nie wiem od czego mam zaczac ten rozdzial metodologiczny, tzn definicje wiem niby ale nie wiem jak mam sie do tego zabrac... no nic mi nie wchodzi, nie wychodzi......:-( nie chce któraś na ochotnika mi napisac????:dry: masakra , juz mam dosc nie chce mi sie nic......

reklama
ja nie wiem dziewczyny, nie wiem od czego mam zaczac ten rozdzial metodologiczny, tzn definicje wiem niby ale nie wiem jak mam sie do tego zabrac... no nic mi nie wchodzi, nie wychodzi......:-( nie chce któraś na ochotnika mi napisac????:dry: masakra , juz mam dosc nie chce mi sie nic......

wierze ci że nie chce ci sie:baffled:ja niestety nie pomoge ja i nie chodziłam i nie chodze na studia co i tez nie znam sie na takich pracach :sorry2:

Do góry