reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Badaicka kochanie nie ma szans ze to jednak fasoleczka bo nawet dzis dzwoniłam jeszcze raz upewnić sie o wynik bety i poniżej wyszła to poprostu hormony szaleją i prędzej czy później @ przylezie i oby wcześniej bo nowy cykl sie zacznie i nowe staranka, mam taki plan żeby urodzić do maja 2009 roku bo mam 2 wesela moich najbliższych przyjaciół i chciałam iśc na nie a jak będe wysoko w ciąży to dupa zbita bedzie i taką motywację sobie wymyśliłam hehe
zaniepokojona a sprawdzałaś gdzie ile to może trwać, czy ktoś miał podobnie jak ty:confused:?
Dziwne to trochę i na pewno wyczerpuje nerwowo...
w każdym razie 3mam kciuki, żeby coś się zaraz wyjaśniło, ja Ci już pisałam jak to u mnie było, owu mogło Ci się przesunąć, jeżeli jakieś staranka były w między czasie to może jednak... sama jestem teraz tuż przed testem i się stresuję okropnie więc podziwiam Ci, że nie zwariowałaś jeszcze:-):rofl2::biggrin2:
wstrętna @ nadciąga chyba - zrobiłam się niemiła, krzyczę na wszystkich dookoła i wszystko mnie wkurza:angry::angry::angry:

reklama
BADAICKA a jednak pomyliłam troche w nicku jedej dziewczyny:-Da no właśnie to nie takie łatwe ja nie musze mieć suwaczków itp.a sama wiem co i jak bo kalendarz to ja mam w głowie:baffled:

Witam :-)

wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)

Pozdrawiam. :happy2:

trzymam mocno kciuki za tate twojego:tak:to super że lepiej z plecami:-)

zaniepokojona a sprawdzałaś gdzie ile to może trwać, czy ktoś miał podobnie jak ty:confused:?
Dziwne to trochę i na pewno wyczerpuje nerwowo...
w każdym razie 3mam kciuki, żeby coś się zaraz wyjaśniło, ja Ci już pisałam jak to u mnie było, owu mogło Ci się przesunąć, jeżeli jakieś staranka były w między czasie to może jednak... sama jestem teraz tuż przed testem i się stresuję okropnie więc podziwiam Ci, że nie zwariowałaś jeszcze:-):rofl2::biggrin2:
wstrętna @ nadciąga chyba - zrobiłam się niemiła, krzyczę na wszystkich dookoła i wszystko mnie wkurza:angry::angry::angry:
z tego co pamietam to Nektarynka miała nie tak dawno takie rewelacje i chyba 51 dniowy cykl dlatego jak narazie nie myśle że to jednak cuda sie zdarzają i fasolka jest, bo przytulanki po dniach płodnych były nie częste bo mężuś do pracy wrócił po światecznej przerwie i ciągle taki zmęczony był że ledwie sie polożył to spał. mało brakuje do zwariowania le chyba jednak @ przylezie bo ja też sie robie taka nerwowa wczoraj sie wszystkim w koło mnie oberwało za nic a dziś to wole nikogo nie sopdkać na swojej drodze bo pewnie byłaby powtórka z rozrywki, a ja właśnie przed @ tak ok tygodnia taki nerwus się robie:-:)tak::zawstydzona/y::angry:
jak @ po lekach nie przyjdzie to wtedy zacznę się martwić ale skoro beta w 41 dc nic nie wykazała znaczy fasolki to nie sadzę zeby była bo beta nawet 10 dniowa fasolkę pokazuje chyba:tak::tak:

Badaicka kochanie nie ma szans ze to jednak fasoleczka bo nawet dzis dzwoniłam jeszcze raz upewnić sie o wynik bety i poniżej wyszła to poprostu hormony szaleją i prędzej czy później @ przylezie i oby wcześniej bo nowy cykl sie zacznie i nowe staranka, mam taki plan żeby urodzić do maja 2009 roku bo mam 2 wesela moich najbliższych przyjaciół i chciałam iśc na nie a jak będe wysoko w ciąży to dupa zbita bedzie i taką motywację sobie wymyśliłam hehe
No dobra motywacja :-D:-D:-D
Podziwiam Cie,bo ja bym tak długo bez zadnych "efektów" nie wytrzymała i mimo braku @ poszłabym do lekarza.Nosz kurka albo jest fasolka albo niech daje coś innego na wywołanie @ bo ilez bedziecie czekali

Witam :-)

wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)

Pozdrawiam. :happy2:
Wszystko bedzie dobrze kochana-dalej trzymam kciuki
Fajnie,ze z pleckami lepiej i ze nie musieli Cie kłóć

Badaicka ta luteina to tak działa nie u każdego jednakowo czasem mozna całe 10 dni ja brać i dopiero po odstawieniu jej @ się pojawia.

Dobra kobitki ja zmykam troche chałupke ogarnać ,bo przedwczoraj powymieniali mi parapety które były źle wstawione a wczoraj kończyli i musze ten syfik posprzątać,bo wczroaj tylko tak z grubsza przeleciałam.
Postaram sie zagladnąc później ale jak was już znam to 20 stronek bede miała do przeczytania jak nic:-D

o to dobrze ze nie pomyliłam.
a ty jak długo brałaś tą luteinę?? i co lekarz powiedział skad takie rozregulowanie?? jak już mówiłaś to przepraszam ale juz nie pamiętam :zawstydzona/y:
bralam 10 dni po 2 tabletki czy 2x50mg.. czy jakos tak.. lekarz dal na wywolanie do sie nie pojawila @.. nie za wiele powiedzial.. zawsze mialam w miare regularne..
Trzymam za Was kciuki:)
Hmm.. a ja nie wiem kiedy się wziąc za fasolke.. tzn w którym dniu cyklu:confused:
Miałam w tym cyklu tak bezstresowo i kiedy chcemy ale to chyba nie wypali:-DZa bardzo sie nakręcam:tak:
ja na Twoim miejscu co dwa dni bym serduszkowala.. jak tylko @ sie skonczy.. a po owulce to juz nawet co dziennie z czystej przyjemnosci, co dwa dni aby plemniki w te dwa dni mogly sie troszke naprodukowac..

Muszę się z wami pożegnać, bo mój mąż wrócił wcześniej z pracy i namawia mnie na partyjkę worms'ów (gierka na kompie) i chyba mu ulegnę:-)
Buziaki i kolorowych snów!!
mmm wormsy.. wymiatają.. dawno w to nie grałam.. kiedys musze M sprac tylek w wormsy..
Paskowy test ciążowy DYSKRETNIE-BŁYSKAWICZNIE ! (626577954) - Aukcje internetowe Allegro

faktycznie szybko, ja kupiłam bo wkurzała mnie cena 14 zł za test z apteki.
ja kupowalam te:
24h Testy ciążowe : firma FVAT : test ciążowy (595622377) - Aukcje internetowe Allegro
z tej samej firmy takze owulacyjne, ale zaczelam za pozno robic bo mnie owulacja w konia zrobila, mialam ja w 13dc a zaczelam robic w 14dc bo powinnam miec owu w 17dc.. dlatego jakos jeszcze nie sprawdzilam ich dzialania dobrego..

Wróciliśmy z usg

Małe ma:
6 cm długości
1 mm NT
2,9 mm kość nosowa
Ładnie sie rusza :)
obecny termin: 12 listopada :)

I znowu zanikam :)
kochana super.. dobrze ze sie rusza.. moze potem bedzie spokojniejsze:)

reklama
ja Nektarynko właśnie taką dawke biorę jak ty piszesz. lekarze to nie mówią za wiele bo mi sie wydaje ze sami nie wiedzą dlaczego mamy takie problemy.

Do góry