reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Pracowałam w Manpower, polecam wysyłanie cv jako odpowiedź na dane ogłoszenie, bo tak to leży nadnie szuflady:-)
Moje samopoczucie lepiej, przyzwyczaiłam się do sytuacji w jakiej się znalazłam:-)
Jak M nie zależy na żonie i dziecku to my z brzuszkiem też mamy go w DU......:tak:
o prosze heheh, postaram sie cos tam znalezc i wyslac ale powiem ci ze nie mam zbyt milych wspomnien z manpower bo babka do mnie zadzwonila potem powiedziala ze zadzwoni za 2-3 h i doopa nie zadzwonila , jak ja zadzwonilam to powiedziala ze nie sety cos tam musiala zalatwic i jej nie bylo ale oferta juz nieaktulana a jeszcze chwile wczesniej byla aktualna ,... to po co dzwonila? pff w kazdym razie ciagle wysylam...
ciesze sie ze jest ci troszki lepiej..... a bedzie jeszcze lepiej zobaczysz :*
Kasiu-u mnie jest naodwrot...ja jestem od malego bardziej z tata zwiazana, a moja mama zawsze byla bardziej skupiona na moim bracie...wiec u mnie relacja-mama-corka nie jest taka przyjacielska ...jest normalna, ale bardziej "sucha"....moze stad ja chce synka?
No dobra-zmykam juz-do potem!
ja tez chce synka kropeczko!! a nawet dwoch!!! chcialabym miec dwoch chlopakow i 1 coreczke :-D
Kochana nic się nie martw, na pewno szybko coś znajdziesz. Ta babka nie zadzwoniła więcej do ciebie? Miałaś jakąś rozmowę mieć przez telefon.
.
no mam nadziejej dzieki;-) a co do tej babki to napisalam troszke wyzej jak wyszlo..... no ale nic nie wolno sie poddawac:-D

hej Hanka:-) z tego co wyczytalam wczesniej masz ta sama fobie co ja..... tak strasznie sie boje pająkow ze jak widze jakiegos a jeszcze jak jest jakis gruby czarny to potrafie sie rozbeczec jak dziecko i normalnie nieruchomieje tak sie boje ze masakra!!!!!!

sorki ze tak po czesci pisze ale siostra u mnie siedzi bo dzis mature miala i tak plotkujemy;-)

reklama
WITAM SIE I JA:-)
PASSINGBE niech dzidzia zdrowo rośnie :tak:

Witam się.:-)
I szykuję do pracy ach jak mi się nie chce.:no:
Patrzcie jaką bestie dla Was upolowałam na majówce:-D
Ide sobie na spacerek do lasu i co ja widze :tak: wcale się nie bał i żabki wcinał.
Wklejam Wam go tu na szczęście:-)

u mnie tak 2 domy dalej ma na lampie gniazdo i co roku sie zlatuja:-D

Czesc dziewczynki ja wpadlam w sumie sie pozegnac wylatuje na urlopik do turcji wienc jakis czas mnie nie bedzie trzymcie kciuki aby mila atmosfera ciepelko i pelne wyluzowanie sprzyjaly staranka:tak:
Pozdrawiam was wszystkie kochane dziewczynki bez wyjatku i trzymajcie sie cieplutko :-D

miłych wakacji:-)

hej laski;-)
masakre mam dzis od rana:baffled: musialam jechac na podpis az do mielna bo tam jestem wciaz zameldowana mimo iz w koszalinie mieszkam. Ludu!!!! nie moglam znalejsc tej dziupli gdzie to sie robi , jak juz znalazlam to byla kolejka jak Qrwa mac!!! ale to nic!! stal tam tlum ludzi po zasilek a w wiekszosci to smięrdzące alkoholem , brudne menelstwo!!:szok::no: nie moglam oddychac! musialam wdychac powietrze ustami bo zatkalam nos bo tak smierdzialo ze myslalam ze sie wyrzygam....:baffled::baffled:
jesu, wiecie co, stojąc tam czulam sie tak strasznie ze masakra, pierwszy raz jestm bezrobotna i straszne jest to dla mnie.... stac za jakims podpisem albo po zasilek..... jestem zalamana...:-( siadam i wysylam cv gdze sie da , bo nie potrafie tak... nie potrafie zaliczac sie do tzw "nizin społecznych"...... okropnie sie ztym czuje....

o kurka współczuje:baffled:życze szybkiego znalezienia pracy:tak:

Kolejna wizyta pod koniec maja a USG na początku czerwca, już się nie moge doczekać. Powinnam już znac wtedy płeć:):-):-)

życze także zdrowego rozwijajacego sie dzidziusia:-)

Chciałabym aby to było takie proste. Ja boję się dać moją córcię do przedszkola w tym roku, bo ona nigdy mi jeszcze nie chorowała. Jak zacznie chorować, co jest pewne , to po pierwsze i tak będzie w domu a po drugie może wtedy zarazić drugie dziecko. No ale musi się jakoś ułożyć!
Moja Paula też nam nie choruje ale czy pójdzie teraz czy później to jeden diabeł bo chorób przyniesionych z przedszkola sie nie uniknie.Ja bardziej sie obawiam tego jak ja zniose rozłake z nia
ja też mam nadzieję że tylko pare wizyt będzie prywatnie u tego nowego gina bo on przyjmuje w przychodni też to moze jakby sie udało zafasolkować :tak::tak::-):-) to też za darmo będę chodzić do niego a teraz jak mam takie rewelacje z cyklem to musze szybko do niego isc a żeby sie do przychodni dostać to trzeba miesiac czekać w kolejce:-:)-:)wściekła/y::wściekła/y:
Kochana i jak z ta Twoja @ czujesz ze przyjdzie jednak?(bo mi tu jakos mimo wszystko fasolka pachnie)

o prosze heheh, postaram sie cos tam znalezc i wyslac ale powiem ci ze nie mam zbyt milych wspomnien z manpower bo babka do mnie zadzwonila potem powiedziala ze zadzwoni za 2-3 h i doopa nie zadzwonila , jak ja zadzwonilam to powiedziala ze nie sety cos tam musiala zalatwic i jej nie bylo ale oferta juz nieaktulana a jeszcze chwile wczesniej byla aktualna ,... to po co dzwonila? pff w kazdym razie ciagle wysylam...
ciesze sie ze jest ci troszki lepiej..... a bedzie jeszcze lepiej zobaczysz :*

ja tez chce synka kropeczko!! a nawet dwoch!!! chcialabym miec dwoch chlopakow i 1 coreczke :-D

no mam nadziejej dzieki;-) a co do tej babki to napisalam troszke wyzej jak wyszlo..... no ale nic nie wolno sie poddawac:-D

hej Hanka:-) z tego co wyczytalam wczesniej masz ta sama fobie co ja..... tak strasznie sie boje pająkow ze jak widze jakiegos a jeszcze jak jest jakis gruby czarny to potrafie sie rozbeczec jak dziecko i normalnie nieruchomieje tak sie boje ze masakra!!!!!!

sorki ze tak po czesci pisze ale siostra u mnie siedzi bo dzis mature miala i tak plotkujemy;-)
Oj ciężko z ta praca u nas, no.Nawet jak człowiek jest wykształcony, zna jezyki i ma kwalifikacje to nie jest łatwo ale zawsze trzeba byc dobrej mysli.
ja trzymam kciuki

Badaicka kochanie nie ma szans ze to jednak fasoleczka bo nawet dzis dzwoniłam jeszcze raz upewnić sie o wynik bety i poniżej wyszła to poprostu hormony szaleją i prędzej czy później @ przylezie i oby wcześniej bo nowy cykl sie zacznie i nowe staranka, mam taki plan żeby urodzić do maja 2009 roku bo mam 2 wesela moich najbliższych przyjaciół i chciałam iśc na nie a jak będe wysoko w ciąży to dupa zbita bedzie i taką motywację sobie wymyśliłam hehe

Wiecie co sobie zobaczyłam moich ostatnich wiekszość zapiski cykli i mam takie 25dc,26dc,27dc i raz tylko ale było 29dc a nie 28dc:confused:ale ja i tak testuje w sobote no chyba że przyjdzie@:wściekła/y:

Podczytuje czasem wątek MŁODE MAMY i przeczytałam własnie,ze dwie z nich ot tak znowu zaszły w ciaże :baffled::baffled::baffled: eeehhh niesprawiedliwe to wszystko :-(

tak wiem są też one na staraczki 2009:-)ASIOWO I BLACKWITHE(chyba dobrze napisałam)maja córeczki i teraz są znowu udało im sie super a pewnie dlatego bo staranka bez stresu i nakręcenia się:tak:ach bo my kobitki za bardzo się skupiamy na tych starankach no ale ja inaczej nie umiem bo jeśli ja wiem że dziś jest dzień płodny czy owulka to jak nie myśleć podczas serduszkowania czy się uda czy nie:baffled:

mow mi jeszcze - chyba tam w ta srode nie dotre ;-);-);-)
dzieki za rady a tak bardziej obrazowo to przeslalas mi opis na priva... pamietasz??

Zmarszczki to ja mam ale sklerozy jeszcze nie. Dasz rade to tak szybciutko jest, że nawet nie zauważysz.

Wsio w pariadkie ciotka :) do tego stopnia ze nie musze robic testu podwojnego :)

To ja bym cię prosiła nanastępny raz żebyś po ludzku pisała.:-)

Czesc dziewczynki ja wpadlam w sumie sie pozegnac wylatuje na urlopik do turcji wienc jakis czas mnie nie bedzie trzymcie kciuki aby mila atmosfera ciepelko i pelne wyluzowanie sprzyjaly staranka:tak:

Wiesz że sobie tutaj wrogów narobiłaś z tym urlopem w Turcji?????

hej laski;-)
masakre mam dzis od rana:baffled: musialam jechac na podpis az do mielna bo tam jestem wciaz zameldowana mimo iz w koszalinie mieszkam. Ludu!!!! nie moglam znalejsc tej dziupli gdzie to sie robi , jak juz znalazlam to byla kolejka jak Qrwa mac!!! ale to nic!! stal tam tlum ludzi po zasilek a w wiekszosci to smięrdzące alkoholem , brudne menelstwo!!:szok::no: nie moglam oddychac! musialam wdychac powietrze ustami bo zatkalam nos bo tak smierdzialo ze myslalam ze sie wyrzygam....:baffled::baffled:
jesu, wiecie co, stojąc tam czulam sie tak strasznie ze masakra, pierwszy raz jestm bezrobotna i straszne jest to dla mnie.... stac za jakims podpisem albo po zasilek..... jestem zalamana...:-( siadam i wysylam cv gdze sie da , bo nie potrafie tak... nie potrafie zaliczac sie do tzw "nizin społecznych"...... okropnie sie ztym czuje....

I dlatego olałam urząd. Wole głodować.

:-)
Może Hanka On Cie podrywa i oferuje swoją pomoc:-)

Nie wiem czy on jeszcze może???????:-D
Jak chcesz to może tobie go podeśle - będziesz mieć przyjemne z porzytecznym:-D

Niestety są małe bolało jak jasna cholera :rofl2: Dziękuje bardzo za wyjaśnienia:tak:

To ja chyba jakas inna jestem,bo nie lubie ani butów ani ciuchów kupować
O kurczątko a to nie wiedziałam:szok: w przyszłym tyg pojadę do swojego gina niech mnie kieruje na badanka

Zostaje tylko dobry push-up
Ja też nienawidze zakupów, szlak mnie trafia jak mam coś sobie kupić. Wole już przez neta.
Nie trza skierowania bo te cholerstwa wszystkie pełnopłatne.

Wiecie co sobie zobaczyłam moich ostatnich wiekszość zapiski cykli i mam takie 25dc,26dc,27dc i raz tylko ale było 29dc a nie 28dc:confused:ale ja i tak testuje w sobote no chyba że przyjdzie@:wściekła/y:

tak wiem są też one na staraczki 2009:-)ASIOWO I BLACKWITHE(chyba dobrze napisałam)maja córeczki i teraz są znowu udało im sie super a pewnie dlatego bo staranka bez stresu i nakręcenia się:tak:ach bo my kobitki za bardzo się skupiamy na tych starankach no ale ja inaczej nie umiem bo jeśli ja wiem że dziś jest dzień płodny czy owulka to jak nie myśleć podczas serduszkowania czy się uda czy nie:baffled:
pewnie tak jak mówisz bez stresu BLACKWIZARD w styczniu tego roku urodziła córcie niedawno miała wesele i chyba sie wtedy wyluzowała :-D:-D:-D to ja tez tak chce ale jak znam siebie to sie nie uda

Witam :-)

wpadlam tylko na chwilke powiedziec ze tatko wczoraj mial pobierane wycinki z pluca, troszke nienajlepiej sie czuje po tym zabiegu :-( ale to moze tez byc od uspienia, bo byl pod pelna narkoza :shocked2: Jutro beda wyniki i z tego co widzial lekarz i pozniej mowil to beda planowac operacje w najblizszym czasie.
U mnie tak sobie, plecy jeszcze czasami daja popalic, ale to nie jest juz to co bylo, ufff :tak: i obeszlo sie bez zastrzykow ;-)

Pozdrawiam. :happy2:

reklama
Do góry