Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
o prosze heheh, postaram sie cos tam znalezc i wyslac ale powiem ci ze nie mam zbyt milych wspomnien z manpower bo babka do mnie zadzwonila potem powiedziala ze zadzwoni za 2-3 h i doopa nie zadzwonila , jak ja zadzwonilam to powiedziala ze nie sety cos tam musiala zalatwic i jej nie bylo ale oferta juz nieaktulana a jeszcze chwile wczesniej byla aktualna ,... to po co dzwonila? pff w kazdym razie ciagle wysylam...Pracowałam w Manpower, polecam wysyłanie cv jako odpowiedź na dane ogłoszenie, bo tak to leży nadnie szuflady:-)
Moje samopoczucie lepiej, przyzwyczaiłam się do sytuacji w jakiej się znalazłam:-)
Jak M nie zależy na żonie i dziecku to my z brzuszkiem też mamy go w DU......
ciesze sie ze jest ci troszki lepiej..... a bedzie jeszcze lepiej zobaczysz :*
ja tez chce synka kropeczko!! a nawet dwoch!!! chcialabym miec dwoch chlopakow i 1 coreczkeKasiu-u mnie jest naodwrot...ja jestem od malego bardziej z tata zwiazana, a moja mama zawsze byla bardziej skupiona na moim bracie...wiec u mnie relacja-mama-corka nie jest taka przyjacielska ...jest normalna, ale bardziej "sucha"....moze stad ja chce synka?
No dobra-zmykam juz-do potem!
no mam nadziejej dzieki;-) a co do tej babki to napisalam troszke wyzej jak wyszlo..... no ale nic nie wolno sie poddawacKochana nic się nie martw, na pewno szybko coś znajdziesz. Ta babka nie zadzwoniła więcej do ciebie? Miałaś jakąś rozmowę mieć przez telefon.
.
hej Hanka:-) z tego co wyczytalam wczesniej masz ta sama fobie co ja..... tak strasznie sie boje pająkow ze jak widze jakiegos a jeszcze jak jest jakis gruby czarny to potrafie sie rozbeczec jak dziecko i normalnie nieruchomieje tak sie boje ze masakra!!!!!!
sorki ze tak po czesci pisze ale siostra u mnie siedzi bo dzis mature miala i tak plotkujemy;-)