HankaM
Fanka BB :)
Hania
To nic od lezenia nie zalezy. Mierzysz tempke >? Utrzymuje Ci sie powyzej coverline do @ ? Trwa to min 11 dni od owu ?
Sprawdzam na zeszłym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hania
To nic od lezenia nie zalezy. Mierzysz tempke >? Utrzymuje Ci sie powyzej coverline do @ ? Trwa to min 11 dni od owu ?
Super jestem dumna z ciebie, tak trzymac :-)Dzięki Olesia i Patrysia - dzisiaj wytrzymałam, nie testowałam, nie wiem czy uwierzycie, ale łatwo nie było
to jakas masakra te cenyMają mi zrobić: morfologię, glc, tsh, PRL, Estradiol, FSH...
Zapłaciłam 120 złotychjeszcze prolaktyna 20-22 dc.
A co ja mam powiedziec jak Mój M nadal na L4 i kur.....a nie wiem ile jeszcze w chacie posiedzi
Już mi jego obecność bokiem wychodzi. Całą wiosnę skunks przebomba w domu i jeszcze za to mu płacą.
Jadźka ty się ciesz, że w tym całym nieszczęściu jeszcze mu płacą bo jak by nie płacili to dopiero były by jaja.Nie masz tam jakiś tabletek nasennych. Raz dziennie do posiłku i będzie spał jak maleństwo.
:-):-):-) wielka milosc ;-) rozwalacie mnie na lopatkiNa serio zajdę dziś do apteki
Hania
SHania znalazłam nazwę - PCT to test na wrogość śluzu po stosunku spytaj w aptece
w życiu trzeba sobie radzić, faszeruj samca znieczulaczami to będziesz mieć święty spokuj.
Moja siostra ma cud tabletki nasenne -niby ziołowe- dla kota jak gdzieś z nim jedzie bo gębe drze nieziemsko. To jak będziesz u weteryniorza to powiedź, że z psem wyjeżdżasz żeby ci przepisał i będziesz mieć mężą z głowy.:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
tyś to chyba z choinki się zerwała alboś strasznie młoda.:-)
my stare wyjadaczki wyznajemy teorie - samiec nasz wróg:-)
weszłam do sklepu z butami i zakupiłam sobie klapeczki
A jeszcze się pochwalę - zarezerwowaliśmy sobie wczasy[/CENTER]