reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
A chyba dziewczyny pisaly zeby prolaktyne badac miedzy @ -tj.po @ a przed owulacja, bo zarowno @ jak i owu ja podnosza...
sorrki pomyrdało mi sie w głowce.. chodzilo o progesteron.. prolaktyne juz mam zbadaną
to jest nie mozliwe skoro 2 testy negatywne i beta też negatywna to nie ma fasolki, co do luteiny to jest też na wywołanie bo już jedna z dziewczyn chyba Nektarynka (przepraszam jeśli coś pomyliłam) też brała ją na wywołanie
tak tak ja bralam luteine na wywolanie po odstawieniu do 5 dni powinna pojawic sie @

A moje wczasy będą w Bułgarii, będziemy się byczyć całe 2 tygodnie. Wybraliśmy Bułgarię bo tak to jeździłam nad morze śródziemne,a w tym roku stwierdziliśmy, że chcemy coś innego, a poza tym znajomi bardzo zachwalali, podobno jest pięknie, komuną jeszcze trochę zalatuję, ale hotel mamy nowy, plaża blisko i to wystarczy:tak:

Ja Twój widzę suwaczek a co lepsze swój już też:-):-D:-)

testy są tanie bo nie mają pudełeczka, tego "opakowania" jest sam pasek

sprawdziłam wcześniej firmę produkującą te testy, jest amerykańska i w szpitalach u nas stosują testy tej firmy,
kupiłam je od laboratorium, które handluje na allegro, mieli pieczątkę z Nipem itd - wyglądało to wiarygodnie
a no i są czułe od 10 czegoś tam (uml???) a nie od 20tu jak większość naszych - to niby te co po6tej dobie wykrywają....

reklama
Do góry