olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
W.kropeczka a kiedy masz operacje na kolano???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana
Czy sytuacja materialnia pozwala na ICSI? Bo jesli tak to wogole nie trac czasu na naturalne staranka. Pamietam wyniki nasienia....Nie sa az takie dobre, wiec moze Wam to troche zajac jesli staracie sie tradycyjna droga... Ale szansa oczywiscie jest...
Jak malz do UK pojechal to chwilowo faktycznie klapa jesli chodzi o staranka, no i to kolanko
W.kropeczka a kiedy masz operacje na kolano???
Jakaś patologia mnie chyba dopada, zaczynam sie zastanawiać po co w ogole to ja jestem na tym forum..Nawet nie wiem o czym gadac...Staranki zamienily sie w seks - i mysl "co bedzie to bedzie", o poronieniu juz nie chce gadac, badan zadnych nie robie zeby mowic o wynikach..Jedyne co mi pozostaje to skladac gratulacje albo pocieszac..
Marudzę?Narzekam? Moze to kwestia ciaglego zmeczenia, przeziebienia?
Aj nie wiem, wybaczcie..