reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Miłego słonecznego wekendu:-D

Doczytałam, ze Hanka mała urodziny.
STO LAT NAJ NAJ NAJ, MAŁEJ SŁODKIEJ HANECZKI CI ŻYCZĘ

reklama
Nektarynko idziemy razem przez ten cykl,:tak: ja robię 14 maja betę lekarz zalecił, bo po preganlu nie wolno robić testów ciążowych bo mogą wyjść nie prawdziwe wyniki ,pozatym będę wiedziała kiedy odstawić duphson!
Trzyma kciuki:-)! jakby co będziemy miały dzieci tego samego dnia urodzone!!!-fajnie!:-D

dokładnie idziemy razem.. obstawiasz dziewczynce czy chłopca? bo może parke stworzymy? :happy::happy: ja moge tylko testy robic bo najblizej mam do opola na betke.. testy mi wystarczą.. mam zapas..
wlasnie zrobilam testa owulacyjnego znow slabiusienka kreseczka czyli jeszcze nie ma.. no chyba ze wczoraj była.. bo wczoraj robiłam dopiero pierwszy test.. i takze negatywny
chartgraph_module.php

dokładnie idziemy razem.. obstawiasz dziewczynce czy chłopca? bo może parke stworzymy? :happy::happy: ja moge tylko testy robic bo najblizej mam do opola na betke.. testy mi wystarczą.. mam zapas..
wlasnie zrobilam testa owulacyjnego znow slabiusienka kreseczka czyli jeszcze nie ma.. no chyba ze wczoraj była.. bo wczoraj robiłam dopiero pierwszy test.. i takze negatywny
chartgraph_module.php
ja zaczynam dziś wieczorkiem bo pecherzyki powinny peknąć do 48h więc, u mnie lepiej by plemniki czekały na komórkę jak wiesz (plemniki M.jest mała ilość ale po 5 dniach abstynencji powinna być dobra).
Co do płci to jest mi wszystko jedno byle było zdrowe!!!!
Testy owulacyjne robi się wieczrkiem o zawsze o tej samej porze! Więc powtórz jeszcze o 19!

ja zaczynam dziś wieczorkiem bo pecherzyki powinny peknąć do 48h więc, u mnie lepiej by plemniki czekały na komórkę jak wiesz (plemniki M.jest mała ilość ale po 5 dniach abstynencji powinna być dobra).
Co do płci to jest mi wszystko jedno byle było zdrowe!!!!
Testy owulacyjne robi się wieczrkiem o zawsze o tej samej porze! Więc powtórz jeszcze o 19!

czemu wieczorkiem? pisze ze oby nie z porannego moczu.. no ale dzieki za rade zrobie wieczorkiem.. mój też ma nie za dobre nasienie ale urolog powiedzial ze moze mnie tym zapłodnic..
ja jakos sklaniam sie ku dziewczynce ale jak bedzie chłopiec takze bede zadowolona

myslalam ze obojetnie o ktorej.. no ale zrobie jeszcze raz wieczorkiem..

Ostatnia edycja:
czemu wieczorkiem? pisze ze oby nie z porannego moczu.. no ale dzieki za rade zrobie wieczorkiem.. mój też ma nie za dobre nasienie ale urolog powiedzial ze moze mnie tym zapłodnic..

myslalam ze obojetnie o ktorej.. no ale zrobie jeszcze raz wieczorkiem..
Kurcze tak napradę nie wiem czemu wieczorem, gdzieś to czytałam i wszystkie dziewczyny robią wieczorem, ja też robiłam o 19....
Nasienie musi mieć chociaż jeden plemnik dobry i może się udać - słyszałam o takich przypadkach bo przecież cuda się zdarzają..!

pewnie ze tak.. niedawno w tv słyszałam, że mężczyźni są całe życie płodni (o ile produkują plemniki) a kobiety tylko wtedy kiedy jest jajeczko.. a ponoc to kobiety były winne powiększenia rodziny i tkie tam.. a tu teraz sprawa sie odwraca.. to wszystko wina mężczyzn..

pewnie ze tak.. niedawno w tv słyszałam, że mężczyźni są całe życie płodni (o ile produkują plemniki) a kobiety tylko wtedy kiedy jest jajeczko.. a ponoc to kobiety były winne powiększenia rodziny i tkie tam.. a tu teraz sprawa sie odwraca.. to wszystko wina mężczyzn..
A ty jak odczuwasz jakieś bóle jajników? masz objawy zbliżajacej się owulacji?

A ty jak odczuwasz jakieś bóle jajników? masz objawy zbliżajacej się owulacji?

nigdy nie odczuwałam bólów jajników.. wczoraj i przedwczoraj strasznie mnie napażał lewy.. raz czy dwa razy zakuło mnie w prawym.. ale lewy to spokoju nie dawał.. pierwszy raz tak miałam.. aaa i w środe takze mialam szyjke w górze otwartą na półmiekką

ide na działeczke na grilla.. jakies ziemniaczki pieczone moze sie zrobi..

reklama
Witam sie :-)

martynko- szkoda ze do inseminacji nie dojdzie w tym cyklu, ale masz racje sa szanse na naturalne zaplodnienie:tak: i tego Ci zycze :rofl2:

Przytulam wszystkie dziewczynki ktore nawiedzila wredna @ :-(

Z moimi korzonkami troszke lepiej :confused2: chociaz jeszcze bola:-(

Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje :zawstydzona/y:

Pozdrawiam.

Do góry