reklama
Nektarynka
Fanka BB :)
Nektarynko idziemy razem przez ten cykl,ja robię 14 maja betę lekarz zalecił, bo po preganlu nie wolno robić testów ciążowych bo mogą wyjść nie prawdziwe wyniki ,pozatym będę wiedziała kiedy odstawić duphson!
Trzyma kciuki:-)! jakby co będziemy miały dzieci tego samego dnia urodzone!!!-fajnie!![]()
dokładnie idziemy razem.. obstawiasz dziewczynce czy chłopca? bo może parke stworzymy?

wlasnie zrobilam testa owulacyjnego znow slabiusienka kreseczka czyli jeszcze nie ma.. no chyba ze wczoraj była.. bo wczoraj robiłam dopiero pierwszy test.. i takze negatywny
martyna222
udało się ! :)
ja zaczynam dziś wieczorkiem bo pecherzyki powinny peknąć do 48h więc, u mnie lepiej by plemniki czekały na komórkę jak wiesz (plemniki M.jest mała ilość ale po 5 dniach abstynencji powinna być dobra).dokładnie idziemy razem.. obstawiasz dziewczynce czy chłopca? bo może parke stworzymy?ja moge tylko testy robic bo najblizej mam do opola na betke.. testy mi wystarczą.. mam zapas..
wlasnie zrobilam testa owulacyjnego znow slabiusienka kreseczka czyli jeszcze nie ma.. no chyba ze wczoraj była.. bo wczoraj robiłam dopiero pierwszy test.. i takze negatywny
![]()
Co do płci to jest mi wszystko jedno byle było zdrowe!!!!
Testy owulacyjne robi się wieczrkiem o zawsze o tej samej porze! Więc powtórz jeszcze o 19!
Nektarynka
ja zaczynam dziś wieczorkiem bo pecherzyki powinny peknąć do 48h więc, u mnie lepiej by plemniki czekały na komórkę jak wiesz (plemniki M.jest mała ilość ale po 5 dniach abstynencji powinna być dobra).
Co do płci to jest mi wszystko jedno byle było zdrowe!!!!
Testy owulacyjne robi się wieczrkiem o zawsze o tej samej porze! Więc powtórz jeszcze o 19!
czemu wieczorkiem? pisze ze oby nie z porannego moczu.. no ale dzieki za rade zrobie wieczorkiem.. mój też ma nie za dobre nasienie ale urolog powiedzial ze moze mnie tym zapłodnic..
ja jakos sklaniam sie ku dziewczynce ale jak bedzie chłopiec takze bede zadowolona
myslalam ze obojetnie o ktorej.. no ale zrobie jeszcze raz wieczorkiem..
Ostatnia edycja:
martyna222
Kurcze tak napradę nie wiem czemu wieczorem, gdzieś to czytałam i wszystkie dziewczyny robią wieczorem, ja też robiłam o 19....czemu wieczorkiem? pisze ze oby nie z porannego moczu.. no ale dzieki za rade zrobie wieczorkiem.. mój też ma nie za dobre nasienie ale urolog powiedzial ze moze mnie tym zapłodnic..
myslalam ze obojetnie o ktorej.. no ale zrobie jeszcze raz wieczorkiem..
Nasienie musi mieć chociaż jeden plemnik dobry i może się udać - słyszałam o takich przypadkach bo przecież cuda się zdarzają..!
Nektarynka
pewnie ze tak.. niedawno w tv słyszałam, że mężczyźni są całe życie płodni (o ile produkują plemniki) a kobiety tylko wtedy kiedy jest jajeczko.. a ponoc to kobiety były winne powiększenia rodziny i tkie tam.. a tu teraz sprawa sie odwraca.. to wszystko wina mężczyzn..
martyna222
A ty jak odczuwasz jakieś bóle jajników? masz objawy zbliżajacej się owulacji?pewnie ze tak.. niedawno w tv słyszałam, że mężczyźni są całe życie płodni (o ile produkują plemniki) a kobiety tylko wtedy kiedy jest jajeczko.. a ponoc to kobiety były winne powiększenia rodziny i tkie tam.. a tu teraz sprawa sie odwraca.. to wszystko wina mężczyzn..
Nektarynka
A ty jak odczuwasz jakieś bóle jajników? masz objawy zbliżajacej się owulacji?
nigdy nie odczuwałam bólów jajników.. wczoraj i przedwczoraj strasznie mnie napażał lewy.. raz czy dwa razy zakuło mnie w prawym.. ale lewy to spokoju nie dawał.. pierwszy raz tak miałam.. aaa i w środe takze mialam szyjke w górze otwartą na półmiekką
ide na działeczke na grilla.. jakies ziemniaczki pieczone moze sie zrobi..
martyna222
No to życzę udanego i smacznego grilla... 
Zamykam później spróbuję jeszcze wejść- pozdrawiam!:-)

Zamykam później spróbuję jeszcze wejść- pozdrawiam!:-)
reklama
Lilu19
Witam sie :-)
martynko- szkoda ze do inseminacji nie dojdzie w tym cyklu, ale masz racje sa szanse na naturalne zaplodnienie
i tego Ci zycze 
Przytulam wszystkie dziewczynki ktore nawiedzila wredna @ :-(
Z moimi korzonkami troszke lepiej
chociaz jeszcze bola:-(
Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje
Pozdrawiam.
martynko- szkoda ze do inseminacji nie dojdzie w tym cyklu, ale masz racje sa szanse na naturalne zaplodnienie

Przytulam wszystkie dziewczynki ktore nawiedzila wredna @ :-(
Z moimi korzonkami troszke lepiej

Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje

Pozdrawiam.
Podziel się: