reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

może nie uda się za 1 razem ale kolejny na pewno zrobi z Ciebie mamusię;-)
Mój "mąż";-) musi znosić humorki (a wtedy naprawdę jestem okropna), masuje, robi herbatkę, przytula..... i w jakiś sposób też cierpi, co mi zresztą pomaga:rofl2:
no tak ja też jestem przed @ nieznosna ale mój mężulek to nic sobie z tego nie robi bo albo idzie spać albo schodzi mi z oczu i nie pomaga mi tym opanować nerwów
Wiem ze @ moze sie opzniac z wielu powodow ale tez slyszalam ze duzo dziewczyn jest w ciazy a test pokazuje negatywnie:wściekła/y:
moze u ciebie tak właśnie jest:tak:
u mnie sie to nie sprawdziło niestety bo beta nie kłamie a @ dalej nie mam :confused2:

reklama
no tak ja też jestem przed @ nieznosna ale mój mężulek to nic sobie z tego nie robi bo albo idzie spać albo schodzi mi z oczu i nie pomaga mi tym opanować nerwów
mimo wszystko dobrze ze ich mamy.... łatwiej jest razem chociaż czasem też są denerwujący(nie tylko przed @);-)
ja idę plewić:-) miłego dnia wszystkim:-)

Którejś w końcu musi się udać, trzymam mocno kciuki:-)
Za bardzo chcemy i to na co kiedyś nie zwróciłybyśmy uwagi, teraz uważamy za fasolke...

no właśnie bo ja wam powiem że jak staranek nie było to tak nie zwracałam uwagi no ten ból brzucha lub owulka to czułamm jajniki itd.no ale np.piersi mnie nie bolały przed @ nie znam tego uczucia a teraz jest i kurka włąśnie się zastanawiam czy one jednak nie były a ja nie zauważałam tego tak jak teraz dlatego jak juz wcześniej pisałam my się lepiej tu objawów nie doszukujmy bo ogólnie dopiero tak powinny być w drugim miesiącu ciąży a nie 2 tygodnie po zapłodnieniu dlatego trzeba czekać na sóźniającą się @ i wtedy testować lub na betke i wtedy może my co kolwiek mówić bo tak to same widzicie że nie ma rezultatów jak mówimy o objawach:sorry:

uda sie i tylko ty nie mozesz sie poddac tylko walczyc... nie ma szans zebys z nami zwatpila... jak ci bedzie smutno i zle to wal do nas jak w dym...my zawsze pocieszymy i przytulimy...a tamta historia - cudowna... ile lat ma twoja dzidzia teraz....
Gosiu dziekuje Ci bardzo, tak jak Wszystkie dziewczyny tutaj mam taka nadzieję,że sie uda.Oczywiście nawet nie mysle o tym,ze będzie jedno serduszkowanie i jużżż :no:bo zadko sie tak udaje.
Najbardziej boje sie tego,ze jak jednak sie uda to moze zdażyc sie poronienie,a tego bym chyba kolejny raz nie zniosła:-(
Moja Paulina ma w tej chwili dwa lata i osiem miesięcy-17.08 skończy trzy lata :happy: w sygnaturze jest jej fotka

Wlanie a mnie to bardziej denerwuje ze jak sie robi testa to czasami pokazuje blednie wiec do dupy...stwierdzilam ze nie sa one za dobre:-:)angry::no:
Wiem ze @ moze sie opzniac z wielu powodow ale tez slyszalam ze duzo dziewczyn jest w ciazy a test pokazuje negatywnie:wściekła/y:
Ja własnie tak miałam.Zrobiłam test tydzień po spodziewanej @ i wyszedł negatywny.

Testy czasami się mylą (1%) albo może po prostu za wcześnie;-) czekamy na dobre wieści:-)

Witam sie w maju!!

Agniesiak poczekaj jeszcze moze po prostu za wcześnie zrobiony test i dlatego negatywny, nie ma @ to moze juz nie przyjdzie.
ja mam 42dc i @ dalej nie ma wczoraj jak wziełam luteinę to mnie jajniki rozbolały ale zaraz po jakiś 25 minutach ból przeszedł. czy to normalne po luteinie??

ja umieram... @ przylazla przed chwila..... termometr mi sie stłukł i dobrze, nie bede sie juz mierzyc....

agniesiak jeszcze nic straconego ;-)

uda sie i tylko ty nie mozesz sie poddac tylko walczyc... nie ma szans zebys z nami zwatpila... jak ci bedzie smutno i zle to wal do nas jak w dym...my zawsze pocieszymy i przytulimy...a tamta historia - cudowna... ile lat ma twoja dzidzia teraz...

przykro mi ale nie trac nadziei bo
dopoki @ nie ma to jest nadzieja
i powtarzaj to jak mantre - slaby bilans mamy fasolinkowy w tym miesiacu a szkoda...
kto w tym miesiacu mial II kreski u nas bo chyba tylko na staraczkach byly dwie?? a kulaszusza to w marcu...
przykro mi i przytulam... idziemy leb w leb bo ja wczoraj @ powitalam...

przykro mi,
ja dzis tez zrobilam test i tez jedna krecha, tylko na mnie nie krzyczcie wiem ze to zdecydowanie za wczesnie

ale kobitki my się nie poddajemy;-)staranka po @ jak ta lala:tak:
AGNIESIAK a ty kochana wypróbujecie nową kanape;-)

Dziękuje Kochane:tak:
@ przylazła, więc jest wszystko na miejscu, że tak powiem:-p Po @ staranka na nowej kanapie:laugh2: juz nie moge się doczekac:rofl2: Będziemy fikac codziennie:-D:tak::-)

Witam!
Jak pech to pech...
Otóż na wczorajszej wizycie dowiedziałam się że klinika od dziś ma remont czyli nie będzie inseminacaji... koszty przechodzą na następny cykl czyli bedzie za darmo cykl monitoringowy ale co z tego... k...wa mać!!!
Pęcherzyki wczoraj miały 19 mm i 17 mm więc dziś by było idealnie... trudno... dostałam pregnyl który zrobiłam sobie sama dziś rano (zastrzyk domięśniowy) i mam cały weekend szaleć naturalnie, muszę uwierzyć w cuda ze naturalnie też może się udać!!! Od poniedziałku zaczynam duphason!!!
Zastanawiam się może to jakiś znak że mamy zrobić dzidziusia naturalnie... nie wiem poczekamy zobaczymy!
no to się trochę wyżaliłam!

Witam!
Jak pech to pech...
Otóż na wczorajszej wizycie dowiedziałam się że klinika od dziś ma remont czyli nie będzie inseminacaji... koszty przechodzą na następny cykl czyli bedzie za darmo cykl monitoringowy ale co z tego... k...wa mać!!!
Pęcherzyki wczoraj miały 19 mm i 17 mm więc dziś by było idealnie... trudno... dostałam pregnyl który zrobiłam sobie sama dziś rano (zastrzyk domięśniowy) i mam cały weekend szaleć naturalnie, muszę uwierzyć w cuda ze naturalnie też może się udać!!! Od poniedziałku zaczynam duphason!!!
Zastanawiam się może to jakiś znak że mamy zrobić dzidziusia naturalnie... nie wiem poczekamy zobaczymy!
no to się trochę wyżaliłam!
Los lubi być przewrotny więc może się wam uda:)
nie ma co tracić sił i nerwów, przecież miesiąc w tą czy w tą to nic w porównaniu do upragnionej ciąży;-) głowa do góry i uśmiechnij się:)

reklama
Dziękuje Kochane:tak:
@ przylazła, więc jest wszystko na miejscu, że tak powiem:-p Po @ staranka na nowej kanapie:laugh2: juz nie moge się doczekac:rofl2: Będziemy fikac codziennie:-D:tak::-)
Oby wypróbowywanie nowej kanapy były owocne;-)

Ja zrezygnowałam z plewienia na razie:) ogród nie ucieknie a odpocząć trzeba:-)

Do góry