koles u nas w pracy skomentowal,ze jak to szef ma lubic swoich pracownikow,to tak jakby lubic rachunek za prad,hehe moze i racja,tylko on ma takie wahania nastrojow,ze jak czasami przychodzi wq...iony do pracy to az uszy ma czerwone i szuka tylko pretekstu,zeby sie na kims wyladowac.
boje sie bycia mama,naprawde...a poza tym nie wyobrazam sobie zostawic 5 msc-nego maluszka w domu i isc do pracy po macierzynskim,to jest dla mnie stanowczo za krotko na rozlake dla takiego malca,a jak zostane na wychowawczym,to z praca moge sie na 100% pozegnac,zreszta u nas "dziwnym trafem" nie pracuje zadna dziewczyna,ktora zaszla w ciaze.wiec oprocz tego,ze zostane mama,to zostane bezrobotna mama i tego tez sie bardzo boje...
i tak trzymac!
:-( ile my musimy przejsc,zeby cieszyc sie z malenkiego cudu :-(
moj M jest pod tym wzgledem niesamowity...poszlam niedawno na zakupy mialam przy sobie 500 zl,wydalam 400 i w kolejnym sklepie znalazlam sliczna sukieneczke za 100zl i dzwonie do mojego i pytam czy moge wydac ostatnia 100,a on,ze jak uwazam,ze warto,to zebym kupila,a ja mowie,ale to nasze ostatnie 100 zl i co zrobimy,a on: poradzimy sobie...moja kobieta musi czuc sie piekna...
wymieklam...
zawsze tak jest,ze moge kupic ile chce i wydac kase do ostatniego grosza,nawet sie nie zapyta ile zaplacilam
oczywiscie bylebym go nie zabierala ze soba na zakupy!! to chyba dla niego najgorsza kara.
jak ja mam humory przed @ to on sie ze mnie smieje,tak sie nabija,ze w koncu odpuszczam,nie daje sie sprowokowac,pomimo moich zlosliwosci...
u mnie sloneczko piekne,ale moje prywatne sloneczko pojechalo i mam humor do dupy...
masz racje,jak ma byc @ to niech bedzie w terminie,a jak sie spoznila,to przyjecia skonczone,moze zawitac za rok
ale za to jaka masz slodziutka Paulinke,tez taka chce!!!Tez moze byc Paulinka,bardzo mi sie podoba to imie!
Swinie!!!w konia Cie zrobili!zeby nie powiedziec gorzej...
mogli chociaz wczesniej zadzwonic,a nie dowiadujesz sie dzis...w dzisiejszych czasach przeciez istnieja telefony!narobili Ci nadziei...wal ich...sama sobie zrobisz i za miesiac beda Ci musieli kase zwrocic