reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Witam sie :-)

martynko- szkoda ze do inseminacji nie dojdzie w tym cyklu, ale masz racje sa szanse na naturalne zaplodnienie:tak: i tego Ci zycze :rofl2:

Przytulam wszystkie dziewczynki ktore nawiedzila wredna @ :-(

Z moimi korzonkami troszke lepiej :confused2: chociaz jeszcze bola:-(

Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje :zawstydzona/y:

Pozdrawiam.
witaj, trzymam kciuki za badania twojego taty... bedzie dobrze...nie zamartwiaj sie na zapas.:happy::happy:

reklama

martynko- szkoda ze do inseminacji nie dojdzie w tym cyklu, ale masz racje sa szanse na naturalne zaplodnienie:tak: i tego Ci zycze :rofl2:

Przytulam wszystkie dziewczynki ktore nawiedzila wredna @ :-(

Moj tatko w poniedzialek idze do szpitala, beda pobierac mu wycinki, strasznie sie boje :zawstydzona/y:

Pozdrawiam.
Wszystkie życzymy jak najlepszych wyników Twojemu tacie i Ty tez szybciutko wracaj do zdrowia:-)

Witaj Lulu korzonki lubia długo pobolewać ja po skończonym leczeniu jeszcze przez tydzień odczuwałam lekki ból:tak:
Dziękuje Kochane:tak:
@ przylazła, więc jest wszystko na miejscu, że tak powiem:-p Po @ staranka na nowej kanapie:laugh2: juz nie moge się doczekac:rofl2: Będziemy fikac codziennie:-D:tak::-)
przytulam mocno i ni smutaj sie napewno figle na nowej kanapie będą owocne :tak::-);-)
Witam!
Jak pech to pech...
Otóż na wczorajszej wizycie dowiedziałam się że klinika od dziś ma remont czyli nie będzie inseminacaji... koszty przechodzą na następny cykl czyli bedzie za darmo cykl monitoringowy ale co z tego... k...wa mać!!!
Pęcherzyki wczoraj miały 19 mm i 17 mm więc dziś by było idealnie... trudno... dostałam pregnyl który zrobiłam sobie sama dziś rano (zastrzyk domięśniowy) i mam cały weekend szaleć naturalnie, muszę uwierzyć w cuda ze naturalnie też może się udać!!! Od poniedziałku zaczynam duphason!!!
Zastanawiam się może to jakiś znak że mamy zrobić dzidziusia naturalnie... nie wiem poczekamy zobaczymy!
no to się trochę wyżaliłam!
kurcze ja to bym sie tak wsciekła że :szok: a ty jeszcze potrafisz myśleć pozytywnie podziwiwm
a moze faktycznie to znak do naturalnego poczęcia ..... to do dzieła kochana :tak:
hej moje kochane sloneczka :)))
Witaj OluPM co u ciebie kochana??
Witam panie:-):-)
Nie smuć się. Znajdziesz super ginka i w końcu się uda :tak::tak:
Trzymam za Was kciuki, tylko pracujcie ładnie :-):-)
Ale nam się fasolek w maju posypie ;-);-)
Na majowe fasolinki przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~
dzieki Kingus za fluidki tym razem napewno pomogą i do tego nowy lekarz napewno sie uda:tak::tak:

Co u mnie?
Rano szaleństwa łóżkowe z mężusiem, takie że aż poszłam spać spowrotem...
Później sprzatanie mieszkanka, spacer a teraz siedze przed kompem i nude klepie..Czekam jutra i zakupków i grilika..

No i znowu piersi mnie pobolewają..eh..Za jakie grzechy?

Taki nasz los mnie właśnie od wczoraj prawa pierś pobolewa pewnie przez to opuźnienie takie długie ale może juz niedługo i sie @ pojawi.
ja mam takiego lenia dziś ze wstyd nawet pisać nic mi sie nie chce a spać w dzień nie umiem i co tu robić ??

Taki nasz los mnie właśnie od wczoraj prawa pierś pobolewa pewnie przez to opuźnienie takie długie ale może juz niedługo i sie @ pojawi.
ja mam takiego lenia dziś ze wstyd nawet pisać nic mi sie nie chce a spać w dzień nie umiem i co tu robić ??
Wylegiwać się na słoneczku:rofl2: trzeba korzystać po zimie:-)

Wylegiwać się na słoneczku:rofl2: trzeba korzystać po zimie:-)
ja nie lubie się opalac nie widze w tym nic przyjemnego, meczy mnie takie leżenie na słońcu może latego ze mam uczulenie na pierwsze słońce dopiero puźniej skóra mi sie przyzwyczaja a moze dlatego ze nie mam takiej figury którą by warto było pokazywać

Miłego słonecznego wekendu:-D

Doczytałam, ze Hanka mała urodziny.
STO LAT NAJ NAJ NAJ, MAŁEJ SŁODKIEJ HANECZKI CI ŻYCZĘ

No to ja tez sie dołaczam do życzen !

Co do majowki, to plany mam takie:
dzis juz czesc zrealizowalam - bylam na basenie krytym, po obiedzie jae do parku , jutro do rodzicow na dzialke na grila a w niedzielne totalne lenistwo i nic nie robienie w domu w lozeczko przed tv :)

MARTYNKO a wlasnie mialam pisac co tam u Ciebie! kurde ja tak sobie mysle,ze to moze jakis znak jest,zebyscie postarali sie naturalnie...!!!
swoja droga jak ty sobie SAMA ten zastrzyk zrobilas...ja bym zemdlala z kilka razy heheh! Kochana a wiesz,ze mi zostaly juz tylko 2 misiace do inseminacji..!!! ale to zlecialo,masakra! no i tylko dwa cykle na staranka...wiem,ze sie nie uda naturalnie dlatego nie moge sie doczekac tego sierpnia!
wiem,ze latwo mi sie pisze,ale glowa do gory!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
MARTYNKO a wlasnie mialam pisac co tam u Ciebie! kurde ja tak sobie mysle,ze to moze jakis znak jest,zebyscie postarali sie naturalnie...!!!
swoja droga jak ty sobie SAMA ten zastrzyk zrobilas...ja bym zemdlala z kilka razy heheh! Kochana a wiesz,ze mi zostaly juz tylko 2 misiace do inseminacji..!!! ale to zlecialo,masakra! no i tylko dwa cykle na staranka...wiem,ze sie nie uda naturalnie dlatego nie moge sie doczekac tego sierpnia!
wiem,ze latwo mi sie pisze,ale glowa do gory!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witaj kochana!
Musiałam zrobić sama bo dzisiaj u mnie przychodnia zamknieta i musiałam go zrobić rano... przeczytałam na bociku jak się robi i zrobiłam tzn. wbiłam sobie igłę a resztę zrobił M. biedny on bo się boi igieł.
Cieszę się że zostało ci tylko 2 miesiące czekania... już jesteś naprawde blisko!
Co do mojej IUI to jak się teraz nie zdarzy cud, to będę dalej próbować...
Może się jednak obejdzie mam 2 pęcherzyki i mam nadziję że 2 pekną.
POZDRAWIAM

Do góry