reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dostałam @, na razie plamienie ale nie mam złudzeń. Zaraz się rozkręci.
Żyć mi się nie chce...
Mam dość...tego że M. nie ma kiedy go najbardziej potrzebuję - też.
czyli owu była wtedy kiedy się nie kochaliśmy....
nawet nie wiesz jak mi przykro przytulam cie mocno i zyczę zeby sie jak najszybciej udało:tak::tak:

reklama
Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

ale tego sie spodziewałam i moje przeczucie się sprawdziło
mam nadzieję ze znajdę dobrego lekarza który mi pomoze te cykle wyregulować i tym samym doczekam sie dzieciaczka upragnionego:tak:
mimo że sie tego spodziewałam to mi bardzo smutno
a teraz mam nadzieję ze mi podpowiecie co mam zrobić i jakie pytania zadać ginowi bo juz zgłupiałam całkiem

Żyć mi się nie chce...
Bardzo, bardzo mi przykro Zajączku...
Jedyna rzecz, która by mnie troszkę pocieszyła to to, że przynajmniej nie masz rozregulowanych cykli ( z tego co widzę na suwaczku)
Pozdrawiam o 3mam kciuki, żeby M dostał urlop

Po suwaczku widzę, że dopiero dzisiaj masz dostać @.
Na necie czytałam, że test najlepiej zrobić w pierwszym lub drugim dniu po spodziewanej @, czyli jak masz cykle 28 dniowe to tak 29 albo 30 dzień to najlepszy. Tak pisał jakiś lekarz w artykule.

No to może zrobię jutro.. uzgodnię jeszcze z M.:tak:

Żyć mi się nie chce...
Przytulam Kochana, nie smutaj się. Na pewno się uda, główka do góry:tak:
A może to tylko plkamienie będzie? Może @ się nie rozkręci?:tak:

Znam juz wyniki bety!!!!!!!!!!!
wynik <1
czyli nie jestem w ciąży:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:

Tak mi przykro Kochana:-(
Przytulam mocno. Walcz dzielnie. Musi się wreszcie udac:tak:

Tak mi przykro Kochana:-(
Przytulam mocno. Walcz dzielnie. Musi się wreszcie udac:tak:
dziekuje ci kochana napewno sie nie poddam
dzwoniłam właśnie do gina nowego bo miałam nr do niego i mam brac luteinę przez 10 dni na wywołanie @ a jak już będe po @ to zgłosić sie na badania i uregulowanie cyklu. Nawet fajny ten lekarz a bałam sie dzwonić do niego ale mnie nie ochrzanił na szczęście.

dziekuje ci kochana napewno sie nie poddam
dzwoniłam właśnie do gina nowego bo miałam nr do niego i mam brac luteinę przez 10 dni na wywołanie @ a jak już będe po @ to zgłosić sie na badania i uregulowanie cyklu. Nawet fajny ten lekarz a bałam sie dzwonić do niego ale mnie nie ochrzanił na szczęście.
O mamo, a tak mocno trzymałam kciuki nawet uroki rzucałam:crazy::wściekła/y::crazy:
Strasznie mi przykro,
Dobrze, że gin jest fajny i pojął o co chodzi. Ja ostanie 2 cykle miałam totalnie rozwalone, opóźnione z plamieniami i innymi przygodami a gin kazał mi poczekać, jeśli jeszcze jeden cykl będzie porąbany to dopiero wtedy mogę się zgłosić:angry:.

Zaniepokojona - widzę światełko w tunelu...:tak:

O mamo, a tak mocno trzymałam kciuki nawet uroki rzucałam:crazy::wściekła/y::crazy:
Strasznie mi przykro,
Dobrze, że gin jest fajny i pojął o co chodzi. Ja ostanie 2 cykle miałam totalnie rozwalone, opóźnione z plamieniami i innymi przygodami a gin kazał mi poczekać, jeśli jeszcze jeden cykl będzie porąbany to dopiero wtedy mogę się zgłosić:angry:.

Zaniepokojona - widzę światełko w tunelu...:tak:
mam nadzieję ze mnie dobrze poprowadzi i wreszcie się uda
powiedział ze jak wywołam okres to mam sie z nim skontaktować i wtedy poradzi cos na to rozregulowanie
już po wszystkim zaczynam kolejne starania tym razem o wyregulowanie cyklu a potem o maleństwo
dziekuje ze tak we mnie wierzyłaś
miło mieć w was oparcie

reklama
Dziendobry kochane ja wpadlam sie z wami przywitac przed imprezka oj bedzie sie dziac juz mi slinka leci na mysl o winku haha ale winko ma kalorie a ja tutaj cos slyszalam o odchudzaniu i szczerze przylaczam sie do was zebym byla zadowolona chcialabym stracic od 10 do 15 kg czulabym sie wtedy dobrze zawsze bylam bardziej przy siebie ale teraz przez ten apetyt na czekolade to robi sie masakra jakas kila leca a leca a za tydzien lece do turcji i jak ja bede wygladac w stroju kompielowym napewno nie za ciekawie pozdrawiam was kochane i milego dnia zycze:):tak::-D

Witam Was dziewczyny
Mam na imie Magda i podczytuję trochę Wasz wątek.
Na razie jeszcze się nie staramy ale już na wakacje sa takie plany wiec moze dołacze do Was wtedy-jesli mnie przyjmiecie w swoje grono:happy:
Tym czasem pisze do Was w sprawie tego odchudzania.:baffled:
Sama od poniedziałku zaczynam stosowanie diety i ćwiczenia i tak jak kolezanka tu pisze chciałabym schudnąc od 10 do 15 kg.
Dostałam dietke od kolezanki która przetestowała ja na sobie i w 14 tygodni(na tyle rozłozona jest dieta) schudła 10 kg
Jeśli któraś z Was miałaby ochote też ją wypróbować to moge ja przesłać dalej na maila bo dosyc duzo tego tam jest(informacje,przykładowe przepisy)
Pozdrawiam serdecznie,Magda

Do góry