reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Wiecie co kochane normalnie jestem w szoku:szok::szok:mam teraz wirrrrrr w głowie bo chodzi o to że ja zawsze miałam cykle 28 dniowe no i tak nie zwracałam na to za bardzo uwagi no i teraz sobie patrze jaki odstęp był z minioną @ iiiiiiiiiiii był to cykl 26 dniowy do ostatniej @ co 11 kwietnia dostałam a nie 28:szok::szok:i co teraz co z suwaczkiem zostawić to 28 czy na 26 zmienić jestem zamieszana kompletnie już nie wiem teraz:szok::szok:

Witam:)
Ja właśnie ze swoim się staram o nowego aniołka, niedługo idę do ginekologa i mam małe wątpliwości. Zrobiłam dwa testy i jeden wyszedł pozytywny,a drugi negatywny....
Czy to dobrze?

Ja właśnie ze swoim się staram o nowego aniołka, niedługo idę do ginekologa i mam małe wątpliwości. Zrobiłam dwa testy i jeden wyszedł pozytywny,a drugi negatywny....
Czy to dobrze?

jeśli testem negatywnym był ten pierwszy to widocznie go za szybko zrobiłaś i dlatego tak wyszło co widocznie jesteś w ciąży i po cichu GRATULACJE!!!!!!!!!:-);-)

Czy to dobrze?
witaj. rozumiem że testy ciażowe robiłaś?? jak tak to ja bym sobie betkę zrobiła na twoim miejscu żeby mieć pewnosć czy jesteś w ciaży. a który masz dzień cyklu @ ci sie spuźnia??

Czy to dobrze?
Ja bym na betkę pobiegła:tak:

Dlatego ja czekam ze swoim testem by nie musiec kupowac drugiego jak wyjdzie negatywny i nie biec na betę:-p
Poczekam a jak wyjdzie pozytyw to umówie się do gina i juz:-)

reklama
Do góry