reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Izabelko ja w gruncie rzeczy lubię ogólnie sprzątać... ale bez przesady ;) Dziękuję za życzenia "pogodowe" :) Oby się sprawdziły ;D
Kasiu178 wracaj szybciutko do zdrowia, życzę wszystkiego dobrego :) Wykuruj się dobrze, a skoro masz wolne to napewno Ci się uda. Pozdrawiam :)
Eh... dziewczyny............. dwoma maleńkimi słówkami... JESTEM "ZAJECHANA" tymi dzisiejszymi porządkami :p padam z nóg :p
Mąż też... więc jak narazie niciunie z "próbowanka" :( Buuu... poprzytulamy się i tyle :( Dobrze że dłuiższy weekend jest... chociaż ja mam TROSZKĘ nauki na egz :( No ale cóż... nad baby napewno popracujemy ale .... cichutko ;) ja tego nie powiedziałam ;)
Wszystkim Wam życzę zdrówka... :)
PS Jak nie miałam ostatnio apetytu tak teraz jak bym mogła to bym konia z kopytkami zjadła ;) a tak serio to ta praca od rana do wieczora mi tak zaostrza apetycik :) Trzymajcie się cieplutko i NIE CHOROWAĆ !!! ZABRANIAM !!! ;D

reklama
Witajcie dziewuszki!!Ze mbną już lepiej!..Dwa dni w domku postawiły mnie na nogi i jest suuper..nawet humor wrócił..a jutro i mąż:)..Jutro tez walcze z pierogami..ufffffffffRono praca..poxniej pouczę sie(chyba,z ę dzis uda mi sie jeszcze to)..i pierożki na wieczór ::)..
winko też Lana mam ..mam..ale nie mam z kim wypic dzis :(..do jutra ;D

Kasiu wracaj szybciutko do zdrowia!!!

Dziewczynki podziwiam Wasz zapał do sprzątania..nie chce przypadkiem któraś z Was u mnie posprzątać :laugh:
Gwarantuję Wam, że syf mam totalny hihihi....i tak jeszcze z dobre 2 tygodnie :p

Witajcie- Na mnie tez mozesz liczyc..Jakbysmy sie faktycznie wszystkie zebrały..to niezłą impreze jeszcze Agnezzz u Ciebie bysmy złatały ;D
Buziaczki dziewuszki!

Kochane Kobietki! Jak już wysprzątacie u Agnezzz to zapraszam do mnie ;) ;) u mnie syfek totalny, kompletnie nie mam na nic czasu, a na sprzątanie to już nawet nie mam siły... Dziś wróciłam z pracy o 3:30 rano tyle było pracy z przygotowaniami naszego stoiska sezonowego w maju ( zajmuję się zegarkami a jak wiadomo w maju na komunie zegareczki "idą" jak świeże bułeczki). Padam!!
PS. po sprzątaniu zapraszam na imprezkę ;) ;)

reklama
Oj, u mnie też bałagan, ale obiecałam sobie, że jutro wszystko na błysk posprzątam :)
A wieczorkiem wybieramy się na urodziny do kolegi męża :) Chyba, że się gorzej poczuję, bo też mnie jakieś przeziębienie dorwało :(

Pozdrawiam :) I życzę miłej reszty dnia :D

Do góry