reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Mi juz glowa peka, siedze od 10 rano i poprawialam caly pierwszy rozdzial pracy dyplomowej, bo po dostosowaniu interlini i marginesow wszystko mi sie rozwalilo:-( mialam zaczac pisac 2 rozdzial ale juz nie mam sily.......
do tego zjadlam naraz 2 lody, batonikam i ciagle na cos mam ochote....

reklama
Witajcie lasencje !!!

Wróciłam z USG.
Dzidzia robiła fikołki-szokujący widok :-)
Ma 4,5 cm (skończone 11 tygodni i 1 dzień)

Na przezierność karkową idę po 11 maja - moge przyjść z mężem :-D:tak:

Duphaston mam brać jeszcze 2 tygodnie i odstawić.

Jestem taaaaaaaaaka szczęśliwa !!!!!!!!!!

Witam!!
Zaniepokojona przykro mi i jazda do lekarza bo coś musiało się poprzestawiać w organiźmie!:baffled:
A i 2 IUI w piątek!:happy:

trzymam kciuki martynko za IUI napewno się tym razem uda:tak::tak:
napewno wybiorę się do gina jak tylko będe po @
Witajcie lasencje !!!

Wróciłam z USG.
Dzidzia robiła fikołki-szokujący widok :-)
Ma 4,5 cm (skończone 11 tygodni i 1 dzień)

Na przezierność karkową idę po 11 maja - moge przyjść z mężem :-D:tak:

Duphaston mam brać jeszcze 2 tygodnie i odstawić.

Jestem taaaaaaaaaka szczęśliwa !!!!!!!!!!
ja sie ciesze razem z tobą :tak::-)
to musiał być świetny widok taki maluszek ruszajacy sie w twoim brzuszku
ale ja się nie mogę doczekać takich przeżyc

Witajcie Dziewczyny:-)

Szafirku - niestety tak to jest z tą chorobą - ale ciąża jest mozliwa i tego się trzymam:tak:

Marzenixx
- ja wierzę, że sie udało - właśnie dlatego, że nic nie czujesz:tak:

Kropeczko - dobrze, że z mamą i kolankiem troszkę lepiej - pomalutku do celu;-)

Olica - ale masz kawał groszka pod serduchem - i w dodatku fika:-)

Babo i zaniepokojona - nie ma @ jest nadzieja:tak::-):tak:

Domelko - szybciutko umawiaj się na usg i lecz, wcześniej będziesz mogła się starać:sorry:

Martynko - do piątku trzymam za IUI a od piątku za zagnieżdżanie:tak:

Hanka - ty stara doopo - mocno ściskam i życzę spełnienia marzeń szczególnie fasolkowych - witaj w gronie "ryczących 30-tek":-):rofl2::-)

pozdrawiam wszystkie dziewczyny - Kinguś, Zajączka, OlęPM, Eve, Kroptusię, Karolę.De, Lilu, Czarnuszkę, Emmę, Karo85, Kankagan, Patrysię, Agniesiak, Loree, Gosię, Wikulę, Romkę, Makaronkę i przesyłam buziaki:eek:

Ostatnia edycja:
Eve moj brat mial takie kolatania serca i cisnienie na tle nerwowym (ma tez wypadanie platka,ale to ma podobno polowa ludzi) i po kilku miesiacach na lekach ustapilo,ale nie wiem,jak te leki maja sie do staranek :baffled::baffled:wiem tylko,ze strasznie go to wymeczylo,bo jego lapalo zawsze wieczorem i nie mogl przez to spac:eek:
trzymam kciuki,zeby bylo ok.

Czarnuszka nie smutaj sie,z facetami tak bywa...najwazniejsze,ze wiesz,ze Cie kocha,a Ty jego...troche do tego wspolnych checi i bedzie ok :tak:

Gosiu przytulam mocno z powodu @

Zaniepokojona jak tam betka???Kiedy wyniki?Bo ja zaczynam juz byc zaniepokojona!

Emma grtulacje ciociu!!!

Lilu zdrowka zycze Slonce:-)

Kingus i Kropeczka dzieki za wiare i cieplutike slowa:tak: od razu mi lepiej

Makaronka nie stresuj sie.Przeciez umiesz strzelic lodzika jak sie patrzy ;-);-) a moze sie myle??:-p

Kulaszusza,ale masz slodkiego robaczka!!!

Marzenixx zajebiste buciki!!Gdzie takie dorawalas?ja tez chce!

Loree lubie takie same filmy jak Ty! Horrory i psychologiczne.

cdn.

Kropeczko dobrze,ze wrocilas juz do nas :-)co do plemniczkow,to rzeczywiscie niezle zdziwienie i to niestety nie pozytywne :-( kurcze,musicie pojsc do lekarza z wynikami.ciekawe co powie.Trzymam mocno kciuki,zeby jednak natura zrobila swoje!Jestes tu nasza podpora,wiec teraz my bedziemy Cie podtrzymywac na duchu!!Bedzie dobrze i juz niedlugo bedzie malutka kropeczka i to nie jedna!!!! Teksnilysmy za Toba!!!!

Hanka 100 lat,no i tych trojaczkow,skoro juz slowo sie rzeklo;-)

Agniesiak trzymam kciuki!Takie przeczucia czesto sie sprawdzaja!Potwierdzi to Kulaszusza

Martynka w piatek jest wolne,wiec bede trzymac za Ciebie kciuki od rana!!

Olica to niesamowite jak ta fasolcia szybko rosnie!Juz taka ogromniasta jest!

Czesto piszecie,ze nie dogadujecie sie lub klocicie z waszymi facetami.Ja dogaduje sie rewelacyjnie,swietnie sie rozumiemy,mimo ze pracujemy razem,wiec widzimy sie non stop,ale....w pracy tak mnie szef wkurwia,no nie moge,od 2 dni mi robi takie jazdy,ze przez caly dzien mi sie rece trzesa z nerwow,nie wiem,czy dlugo tak wytrzymam...to jest mobbing,nie raz juz sie poryczalam przez niego...dzis to nawet nic nie zjadlam przez caly dzien,dopiero teraz o 18.
przepraszam,ze Wam truje,ale musialam sie wyzalic,a moj M jest sflustrowany,ze musi na to wszystko patrzec i nie moze nic zrobic,wiec go nie dobijam.

Czesc moje kochane!witam sie wieczornie(kurcze nie mam wogole czasu na pisanie)i juz zabieram sie do czytania,ale zaleglosci i tak nie nadrobie,no moze chociaz z dzisiejszego dnia.:-):-):-):-):-):-):-)

no i umowilam sie do gina na 9 maja.pojde z moimi wynikami.
tylko,ze ja tu w wawie nie mam spawdzonego lekarza,wybralam jakogos ze stronki znany lekarz...moze ktoras z Was ma kogos godnego polecenia z wawy i zeby pracowal w szpitalu (mysle o prowadzeniu przyszlej ciazy)

reklama
Marzenixx - ja wierzę, że sie udało - właśnie dlatego, że nic nie czujesz:tak:
czuje czuje ze sie nie udalo!!:-p:confused2:
Marzenixx zajebiste buciki!!Gdzie takie dorawalas?ja tez chce!
.
dzieki, tez mi podobaja... kupilam w zwyklastym sklepie bez nazwy hahahhaha:-D

a hanka dostala milion zyczen i nawet nie raczy zajrzec!!!! pewnie gdzies lezy w polu nawalona!! hehehehe:laugh2::laugh2:

Do góry