reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Martynka

Jejka, to juz za 2 dni. Kurde...bede tak monco zaciskac kciuki az krew po rekach sie bedzie lala z bolu :-)
Dzięki kochana ale jakoś wszystko idzie pod górę, po pierwsze wczarajsza wizyta mnie wkurzyła bo spodziwałam się więcej a tu na prawym jajniku 2 pecherzyki 14,6 mm i 12,7 mm a na lewym same 10 mm , zawidłam się że takie małe a z drugiej strony pecherzyki rosną ok 2 mm na dobę to jutro powinien mieć prawie 19 i dostanę zastrzyk (pregnyl) zaczynam znowu panikować... ale tłumaczę sobie ze przecież ja mam cykle 30 dniowe ?! sama nie wiem boję się że jutro bedzie za mały pęcherzyk i wszystko się popieprzy... A w dodatku IUI będzie wykonywał inny lekarz ( weekend majowy).
Trochę się wyżaliłam....

Martynka

Przypomnij mi - bralas clo ? Takie same dawki jak ostatnio ?

Nie panikuj slonko. Nie liczba, ale jakos sie liczy....wystarczy jeden a dobry. 19-20mm jest super, wiec bedzie dobrze. Pozniej sie tylko staraj zrelaksowac zeby ladnie sie wszystko zagniezdzilo.

I teraz tez sie relaksuj, coby zaklocen w organizmie nie bylo. Nie uzywaj tez zadnych perfum po IUI do tesciora....

Dziewczyny a ile czekałyście zanim gin podjął jakieś konkretne działania czyli badania, wprowadzenie clo, duphastonu i całej reszty?
Ile cyklów minęło?

reklama
No prosze a ja mam fuuul białego śluzu:szok:mam nadzieję ze nie na @ bo miałam zawsze ale to tak z dwa dni przed nią a tu tyle i bialutki:eek:hmm.........daje do myślenia i ten brzuch pobolewający:eek:ale cycuchy nie bolą raz to było tak z kikla dni temu że jakby mi sie tak ściągały uczucie mleka zbierającego:-Dno i na tyle:zawstydzona/y:kurcze czy ja się za bardzo nakręcam ja chce mieć dzidzie drugą i może dlatego tak się nakręcam bo w sumie to są objawy na@ i troszeczke na fasolke co i też mam jeszcze troche do testowania a ja tu już o objawach eeeeeeeeeeee dam sobie lepiej spokuj:tak:

Do góry