reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Martynka

Szczerze przyznam ze nie pamietam szczegolow co do tych perfum. Ale wiem ze czytalam o tym a propo in vitro i sugerowali, zeby zaprzestac uzywac po transferze wszystkiego co jest perfrumowe: wliczajac mydla pachnace itd...
Mysle ze to samo jest przy IUI...We wszystkim co perfumowane jest jakas substancja ktora moze, ale nie musi zaklocac sam proces zagniezdzenia zarodka

Moge znalezc szczegolowe wytlumaczenie tego (pamietam gdzie to znalazlam) jesli chcesz

reklama
Dziewczyny a ile czekałyście zanim gin podjął jakieś konkretne działania czyli badania, wprowadzenie clo, duphastonu i całej reszty?
Ile cyklów minęło?
Ja poszłam do gina po 3 miesiącach nie udanych prób i powiedziałam, że szybko chcę zajść w ciążę. Zrobiłam monitoring i okazało się, że nie mam owulacji i trzeba było włączyć leki. Dzięki temu mam kruszynkę w brzuszku ;-);-)

Ja poszłam do gina po 3 miesiącach nie udanych prób i powiedziałam, że szybko chcę zajść w ciążę. Zrobiłam monitoring i okazało się, że nie mam owulacji i trzeba było włączyć leki. Dzięki temu mam kruszynkę w brzuszku ;-);-)
No ro szybciutko - ja już pisałam, jedna gin powiedział, że po 3ech miesiącach coś się zaczniemy zastanawiać, a 2gi (moim zdaniem lepszy, bardziej godny zaufania) powiedział, że po 6ściu....

Pamiętaj że objawy @-we są prawie takie same jak ciążowe... więc przede wszystkim pozytywne myślenie kochana!!!
wiem wiem , ale ja nie mam zludzen.... napewno chcociaz cos byloby inaczej , chociaz ciut, a tu nic...
Martynka pęcherzyki na pewno podrosną i jutro będą w sam raz.
Trzymam mocno kciuki.:tak:
Marzenixx a może jednak nie przyjdzie.:happy:
dzikei ale napewno przyjdzie....:tak:
co do pecherzykow to jak ostatnio bylam u gina to on powiedzial ze wszystko jest mozliwe, byla u niego babka na monitoringu i pecherzyki urosly jej tylko do 16mm , stwierdzili ze nic z tego w tym cyklu a tu ona przychodzi za 3 tyg ze jest w ciązy! okazalo sie ze pekly przy 16mm i sie udalo!

reklama
Do góry