reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

karola.de a nie mozesz zbadac nasienia inaczej?? ja nie wiem gdie wy chodzicie ale u mnie np gin powiedzial ze jak bede chciala zrobic badanie nasienia to mam kupic kubeczek w aptece rano z malza wycisnąć ile sie da , pojemniczek wsadzic miedzy cycki, bo tam najlepiej utrzymaja temperature i biegusiem do niego z tym na badanko :):-D moj malz jest bardzo zadowolony i chetny do wspolpracy:-D

reklama
Witajcie :-)

wstyd sie przyznać, ale właśnie wstałam - spaliśmy z M 1,5 godzinki po południu - jakaś masakrycznie zmęczona byłam:szok:

Babo - witaj i czekaj, bo cały czas jest nadzieja:tak:

Lolitko - też się Ci wszystko rozregulowało:angry: u nie też ostatni cykl 26, przed ostatni 32 a teraz chyba będzie 34:wściekła/y: i weź tu traf:no:

Marzenixx
- świetne buciki:tak:

Kropeczko - ja się nie znam na wynikach nasienia, ale Lolitka już odpowiedziała więc juz wszystko wiesz:sorry:

Wikulaa - a Ciebie coś nie było ostatnio - czyżby praca tak zajmowała czas czy "coś innego";-)

karola.de a nie mozesz zbadac nasienia inaczej?? ja nie wiem gdie wy chodzicie ale u mnie np gin powiedzial ze jak bede chciala zrobic badanie nasienia to mam kupic kubeczek w aptece rano z malza wycisnąć ile sie da , pojemniczek wsadzic miedzy cycki, bo tam najlepiej utrzymaja temperature i biegusiem do niego z tym na badanko :):-D moj malz jest bardzo zadowolony i chetny do wspolpracy:-D
Lekarz kazała mi zbadać w Invimedzie w Warszawie a od siebie z domu nie dojadę tam w ciągu 30 minut korki itp.a taki czas jest wskazany.W mojej mieścinie nie badają nasienia niestety.:baffled: Gdyby dała mu kubeczek w domu to nie było by żadnego problemu.A tak mi marudzi że dla niego to stres musi się nastawić bo to nie tak prosto iść i sobie konia zwalić cytuję jego słowa:laugh2: Powiedział mi że zrobi to badanie ale nie tak odrazu jak ja mu karze no i co ja mam zrobić muszę dać mu czas na oswojenie się z tematem.Wiem że można w cyckach zawiesć Hanka tak zrobiła:happy: ale boję się że nie dojadę w takim czasie.
Marzenko też mam obawy że z nasieniem coś nie tak:-(

PUK PUK JEST TU KTOŚ:eek:
O ja też muszę uciekać.Bo owulkę ma się raz w miesiącu i na teście są dwie krechy:-)

reklama
Do góry