Loree
Fanka BB :)
a dlaczego nie lubisz?
Hmmmm, jakoś nie przepadam za takimi filmami. Ja to głównie horrory lubię Ale nie takie krwawe, tylko takie mocno trzymające w napięciu. Choć przyznaję się,że ostatni obejrzałam kilka miesięcy temu. Tak na mnie zadziałał,że do tej pory się boję. Lubię też komedie, ale naprawdę dobre. American Pie to dla mnie hit. Taka lajtowa komedia, ale śmieszna przynajmniej. No i lubię filmy w stylu "Piękny umysł" i Forrest Gump"
Aj na testach:-( trzy błędy
Bo jazdę to ma na maxa wycwiczoną
No to faktycznie mógł się zdenerwować. Już lepiej oblać na mieście.
Hallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Nic mnie nie boli tylko taka mam ochote na rybe ze jak cholera...hmmm
No coz..jak zwykle nie wieze w cuda!!!w zeszlym miesiacu opznila sie dwa dni i potem przyszla@
Czekaj kochana jeszcze kilka dni Trzymam kciuki!
agniesiak ja tez za 1 razem na testach oblalam , takze napewno mąz zda za 2 razem! trzymam kciuki!
andzia pytasz czemu mysle ze to nie fasolka?? bo wieme to poprostu, tak czuje ...
zajączek wymienilas filmy ktore ja tez uwielbiam!! i jeszcze dodam do nich Uwierz w Ducha
loree moj malz napewno kupi mi jakis samochodzik maly napewno nie nowy bo wiadomo ze napoczatku to strach hehe dlatego nie chetnie da mi prowadzic swoja Krysie
lilu sciska chorasku
kingus :*
a ja wlasnie wrocilam z zakupow kupilam sobie sliczne niebieskie baletki, a co;-)
Co to Krysia?
A wiesz,że to teraz najmodniejszy ponoć kolor? I zaczynam się do niego przekonywać, bo kiedyś nie lubiłam. Kiedyś mogłam tylko na czarno się ubierać.Teraz, z wiekiem mi przechodzi.no dokladnie , humorek poprawiony!! a o to fotki :-)
Zajączku podobne mam marzenia, jeśli chodzi o kalorie