reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

a dlaczego nie lubisz?

Hmmmm, jakoś nie przepadam za takimi filmami. Ja to głównie horrory lubię:-D Ale nie takie krwawe, tylko takie mocno trzymające w napięciu. Choć przyznaję się,że ostatni obejrzałam kilka miesięcy temu. Tak na mnie zadziałał,że do tej pory się boję. Lubię też komedie, ale naprawdę dobre. American Pie to dla mnie hit. Taka lajtowa komedia, ale śmieszna przynajmniej. No i lubię filmy w stylu "Piękny umysł" i Forrest Gump"

Aj na testach:-( trzy błędy:baffled:
Bo jazdę to ma na maxa wycwiczoną:tak:

No to faktycznie mógł się zdenerwować. Już lepiej oblać na mieście.

Hallo kochane moje:-)
Dwa dni sie opoznia.@..robilam test negatywny:-(
Nic mnie nie boli tylko taka mam ochote na rybe ze jak cholera...hmmm
No coz..jak zwykle nie wieze w cuda!!!w zeszlym miesiacu opznila sie dwa dni i potem przyszla@

Czekaj kochana jeszcze kilka dni:tak: Trzymam kciuki!

agniesiak ja tez za 1 razem na testach oblalam , takze napewno mąz zda za 2 razem! trzymam kciuki!
andzia pytasz czemu mysle ze to nie fasolka?? bo wieme to poprostu, tak czuje ...
zajączek wymienilas filmy ktore ja tez uwielbiam!! i jeszcze dodam do nich Uwierz w Ducha :tak:
loree moj malz napewno kupi mi jakis samochodzik maly napewno nie nowy bo wiadomo ze napoczatku to strach hehe dlatego nie chetnie da mi prowadzic swoja Krysie:tak::-D

lilu sciska chorasku:sorry:
kingus :*
a ja wlasnie wrocilam z zakupow kupilam sobie sliczne niebieskie baletki, a co;-):laugh2:

Co to Krysia?:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

no dokladnie , humorek poprawiony!!:-D a o to fotki :-)
A wiesz,że to teraz najmodniejszy ponoć kolor? I zaczynam się do niego przekonywać, bo kiedyś nie lubiłam. Kiedyś mogłam tylko na czarno się ubierać.Teraz, z wiekiem mi przechodzi. :baffled:

Zajączku podobne mam marzenia, jeśli chodzi o kalorie:-D

reklama
Ja także lubie horrory takie trzymajace w napieciu,krwawe czasem też fajne no ale takie nie z przesadą;-)no i komedie a najbardziej (nie wiem czy dobrze napisałam)Lui De Finnes uśmiać się można do łez:-DJak rozpetałem drugą wojne światową też super komedia:-Dno i tam inne;-)seriale zależy jakie no a romantyczne odpadaja przygodowe hmm no tez nie za bardzo bo wogóle nie lubie filmów gdzie mi smutno i płakać się chce:no:

a o to fotki :-)
świetne te butki a kolorek jednym słowem zaje****y:tak:
Zaniepokojona - ja cały czas trzymam kciuki! Dopóki nie @ przyszła jest nadzieja...
Kiedyś się dwa razy testowałam i w 6tym tygodniu dopiero z bety ujawniła mi się ciążą, nie chcę tu bardzo nadziei podsycać, ale poczekaj jeszcze.
Tak sobie też myślę, że jakby się nawet nie udało tym razem to już teraz lekarz ci nie odmówi monitorowania lub chociaż dokładnych badań, może Duphaston dostaniesz...
Będzie dobrze jednym słowem!!!
mozesz mi coś wiecej na ten temat opowiedzieć??
bo ciekawa jestem dlaczego ci testy nie wykazały ze jest fasolka??
a ten duphaston to jak działa??

Ostatnia edycja:
świetne te butki a kolorek jednym słowem zaje****y:tak:

mozesz mi coś wiecej na ten temat opowiedzieć??
bo ciekawa jestem dlaczego ci testy nie wykazały ze jest fasolka??
a ten duphaston to jak działa??

puściłam na priva, bo to dość trudne dla mnie a o Duphastonie to tu mnóstwo już pisano, jest to sztuczny progesteron, stosuje się go na podtrzymanie ciąży, ale też pomaga zajść w ciąże,
musisz porozmawiać z lekarzem - on wyjaśni i określi czy jest Ci potrzebny czy nie,

ja po Duphastonie z pierwszym dzieckiem w pierwszym cyklu zaszłam w ciąże, teraz lekarz mi go odmówił, powiedział, że po 3 miesiącach prób się zastanowi nad nim, drugi gin powiedział, że po 6 miesiącach - bądź tu kobieto mądra, ja już nie wiem, do którego mam chodzić, ale jak teraz mi się nie uda to się złamię i pójdę do tego pierwszego (wolałabym, żeby ciążę poprowadził mi ten drugi lekarz stąd mam wątpliwości)

bądź tu kobieto mądra, ja już nie wiem, do którego mam chodzić, ale jak teraz mi się nie uda to się złamię i pójdę do tego pierwszego (wolałabym, żeby ciążę poprowadził mi ten drugi lekarz stąd mam wątpliwości)

Możesz przecież pójść do pierwszego lekarza tylko teraz, na kilka wizyt a później przenieść się do tego, który będzie prowadził twoją ciążę do końca. Ja zmieniałam lekarza lekarza w 8 miesiącu:tak:

Hmmmm, jakoś nie przepadam za takimi filmami. Ja to głównie horrory lubię:-D Ale nie takie krwawe, tylko takie mocno trzymające w napięciu. Choć przyznaję się,że ostatni obejrzałam kilka miesięcy temu. Tak na mnie zadziałał,że do tej pory się boję. Lubię też komedie, ale naprawdę dobre. American Pie to dla mnie hit. Taka lajtowa komedia, ale śmieszna przynajmniej. No i lubię filmy w stylu "Piękny umysł" i Forrest Gump

A co to byl za film ze tak zadzialal?? Ja to kocham jeszcze Bravehearta ze slodziutkim Melem Gibsonem i jego tyleczkiem no i kocham w tym filmie muzyke no i fotki ze szkocji (ktora uwielbiam - tam tez poznalam mojego m.). Pulp Fiction tez lubie i wszytkie inny filmy Quentina Tarantino. Ja tam lubie ogolnie sobie pobeczec na filmie, rozladowuje sie jakos. Horrory tez lubie a najbardziej te sci-fiction np. Alien :tak:

Co to Krysia?:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

A wiesz,że to teraz najmodniejszy ponoć kolor? I zaczynam się do niego przekonywać, bo kiedyś nie lubiłam. Kiedyś mogłam tylko na czarno się ubierać.Teraz, z wiekiem mi przechodzi. :baffled:
krysia to Chrysler 300m:-D moj malz tak mowi na samochod Krysia:laugh2:

co do koloru to oczywisxie ze wiem ze to najmodniejszy kolor ,kupe lat siedze w handlu zeby takich rzeczy nie wiedziec:laugh2: a pozatym uwielbiam ten kolor juz od pol roku:laugh2:

reklama
Do góry