reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dzień dobry kobietki!!!!!

Ja nadal plamienia i brzuch boli przy tym niesamowicie dobrze ze jutro ide do gina. Ja juz pobudka o 6 musze jechac do urzedu pracy na podpis...masakra....

Miłego dnia Wam życze.
:-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-)
Ah te podpisy w urzędzie, ja tez je składam. Masakra u nas takie kolejki, że szok. A i jeszcze trzeba datę pamiętac:tak::-D

Witajcie. nie mam dobrych wiadomości zrobiłam test i wyszła jedna tłusta kreska w polu kontrolnym. :-(czyli znowu sie nie udało i znów mi sie cykl popierniczył i nie wiadomo kiedy ta owulacja w takim razie była i dlaczego mnie to podbrzusze tak boli. jak mi sie uda to dzisiaj lub w czwartek ide do innego gina no chyba ze sie prywatnie wybiore do niego bo chyba dziś przyjmuje jak mnie oczywiście przyjmie bo on ma duzo pacjentek.
nie mam już siły siedze sama jak palec i płacze:-( jak małe dziecko a mój maz jak zadzwoniłam do niego sie wyżalić to nawet nie miał czasu dla mnie i jeszcze miał pretensje że do niego dzwonie jak on czasu nie ma i jakbym nie zadzwoniła to nawet by nie pamietał że miałam dzis test robić kolejny.:tak:

Nie smutaj się Kochana:tak:Póki nie ma @ wszystko jest możliwe:tak:

hej dziewczyny w ten sliczny letni dzien!!:-D

agniesiak trzymam kciuki za męża!:tak:
Dzięki, dzięki... Nie zdal;-) zda następnym razem:-)

DZIEŃ DOBRY:-)

AGNIESIAK kciuki dla twojego M!

A JA ZARAZ WYBIERAM SIĘ NA SPACEREK CO TROCHE PÓŹNIEJ TU ZAGLĄDNE:-)
Dzięki za kciukasy, M nie zdał, ale następnym razem zda:tak:

cześć Lachonie....
Nie mam pojęcia:-(
U mnie drugi dzień temperatura 36,7... Wszystko mnie drażni, podbrzusze pobolewa, sutki również. Żadnego śluzu nie mam. Więc obawiam się że @ przyjdzie i to szybciej niż powinna. W związku z tym , owulka była wcześniej czyli w dni kiedy nie było serduszek!!! K.M. aaa w związku z tym znowu mi się cykl przesunie i owu bedę miec zanim M. wróci!! Szlag by to trafił!!!!
Daj spokój.. u mnie też.. piersi bolą, temp 36,7 i brak śluzu:eek: ( no może w środku biały) Brzuch nieraz pobolewa, kłuje. Ah.. jeszcze pare dni i wszystko się wyjaśni:tak:

Agniesiak jak egzamin męza???
Jak już pisałam wcześniej, nie zdał. Ale zda za drugim:tak::-)
Dziękujemy za kciuki:-)

reklama
Nie mam pojecia jak Kochanie... Ja zawsze miałam cykle jak w zegarku, a teraz bez brania zadnych leków mi sie przesuwają dziwnie... To siła podświadomości. A u Ciebie jeszcze nic nie jest przesądzone...
chyba nie wierzysz że to jednak fasolka ja nie mam już żadnych złudzeń:tak::-(
wczoraj jeszcze miałam nadzieję ze moze jednak i już sobie pomyślałam że pora moze odstawić Bromergon bo moze maleństwu zaszkodzić a tu dzisiaj wychodzi negatywny test i po co człowiek tak sie nakreca choć miałam przeczucie że i tym razem nic z tego ale chec i marzenie o dziecku nie pozwalało mi nie mysleć ze moze jednak strasznie głupio piszę ale muszę sie wygadać nie wiem czy co kolwiek z tego zrozumiecie:-(

WITAJCIE DZIEWCZYNKI!

Wpadłam na chwilkę, bo jeszcze ta prelekcja przede mną - ale dzień bez BB nie mógł mieć miejsca:tak:

Zaniepokojona
- bardzo mi przykro z powodu testu, ale może jeszcze nic straconego - na wszelki wypadek kciuki trzymam:-)

Loree - no to teraz będziesz śmigac na rowerku - powodzenia:-) ja niestety nie mam roweru:-(

Emma - gratuluję ciociu:happy::laugh2::happy:

OlaPM - coś Ty za guzki wymyśliła - naprawdę histeria;-)

Marzenixx - a dlaczego myślisz, że to nie fasolka???:sorry:

Lilu - biedulko - musi Cię bardzo boleć:-(

Witaj Eve, Zajączku, Patrysia:-)

ja mysle ze spory wplyw jednak na to nakrecanie mamy my same na siebie, bo siedzimy na BB, bo ciagle o tym gadamy, bo jak ktoras zafasolkowana powie o jakims objawie to juz u siebie sie ich doszukujemy... - widze to po sobie ze tak mam...

a z drugiej strony ciezko jest odstawic BB, nie wiedziec co u was slychac, nie pogadac z wami, nie podzielic sie radosciami i nieszczesciami

Agniesiak - szkoda M, ale dobrze, że macie pozytywne nastawienie - zda za drugim:tak:

Zaniepokojona - Ty to nieźle wymyśliłaś z tym odchudzaniem - że niby nie będziesz mysleć o fasolce, a wtedy ona przyjdzie :tak:- niesamowite, że gdzieś tam w głowie te fasolki nam siedzą tak głęboko - ja jak M miał wyjeżdżać w te delegacje to też tak po cichu myślałam, że skoro cykle będą stracone bo możemy nie wycelować w dni płodne to moze wtedy na luzie fasolka by przyszła:-)

OlaPM - podpisuję się pod tym co napisałaś

Witajcie:-)

Od wczoraj wieczora czuję się fatalnie a dziś jeszcze gorzej, jajniki napieprzają mnie na maksa...
Pęcherzyki rosną :tak::tak::tak:
Hej to ja napisze tak parę slow wyjaśnienia :sorry:
juz kiedyś pisałam ze mam kłopoty z serduszkiem ale one nigdy nie robiły mi w zasadzie większych problemów w życiu ... że tak powiem przyzwyczaiłam się ;-)

Moje biedactwo przytulam mocno.

No i zrobilam ...
beta HCG - qrwa wyszlo <1...
Nie poddawaj się.

Powiedzcie mi kochane czy wy też o niczym innym nie słyszycie jak tylko o tej cholernej świńskiej grypie?
Mi się tylko śmiać chciało jak ktoś ważny w tv mówił, że do nas jeszcze nie doszło a później puścili wypowiedź faceta polaka, który właśnie wrócił z Meksyku i nikt się go o nic nie pytał :szok::szok::szok:

Witajcie. nie mam dobrych wiadomości zrobiłam test i wyszła jedna tłusta kreska w polu kontrolnym. :-(
Przytulam mocno.

o 23:20 zostalam ciocia slicznej ,malutkiej dziewczynki,corki mojego brata.jest piekna,bo widzialam(dostalam mms-a);-)
Gratuluję :-):-):-):-)

mam pytanko; czy jesli dzis zmierzyłam tempke półtora godziny pózniej niz zawsze bo przysnelam:sorry: to czy mam ją zapisac jaka zakłóconą??? nie wstawałam w nocy a ni rano wogole tylko poprostu zmierzylam sie 1,5 h pozniej... jak mam ją zapisać??????
Ja się nie znam ale ja bym dała jako zakłócona albo tak jak Eve mówi.

Ja w końcu mogę połączyć się ze światem. Przez ostatnie 2 dni tak pizgało u nas, że wiecznie prąd wyłączali. Moja ulica wyglądała jak po tornado. Musiałam szukać bezpiecznego miejsca na auto bo dachówki jak latawce kurna latały.
Witaj Haniu :-):-)

wpadlam tylko na chwilke, niestety ale rozlorzyly mnie korzonki :angry: pierwszy raz to cos mam i nie chce wiecej :wściekła/y: umieram z bolu :szok: co najgorsze z dnia na dzien coraz gorzej :-(
Oj biedactwo trzymaj się.

Zaniepokojona - Ty to nieźle wymyśliłaś z tym odchudzaniem - że niby nie będziesz mysleć o fasolce, a wtedy ona przyjdzie :tak:- niesamowite, że gdzieś tam w głowie te fasolki nam siedzą tak głęboko - ja jak M miał wyjeżdżać w te delegacje to też tak po cichu myślałam, że skoro cykle będą stracone bo możemy nie wycelować w dni płodne to moze wtedy na luzie fasolka by przyszła:-)
jakoś sobie musze to poukładać w głowie bo zwariuje od tego myslenia i zamartwiania sie, cieżko to będzie wykonać ale chociaż spróbuje :tak:

Agniesiak przykro mi że M nie zdał a kiedy ma drugi egzamin??

Olu PM masz 100% racje co do BB

Dziewuszki co do tego nakrecania sie wzajemnego na bB to wszystkop rawda, moze sprubojemy poruszac jak najwicej tematow niefasolkowych , tylko takich typowo babsko-plotkarskich, wklejac jakies fajne,smieszne filmiki albo video z youtube itp. Mniej forum starankowe a bardziej babsko-przyjaciolkowe ;-)

To ja zaczne z innej beczki. W czwartek ide na probe do nowej pracy. Nic wielkiego (praca w kawiarni w centrum miasta, za lada z lodami ) ale za to wszystko po mojej mysli tzn. wreszcie z normalna umowa tak, ze wreszcie zalatwie sobie zameldowanie (jeszcze nie mam od 2 lat - ale tez nie zeby bylo takie potrzebne) i ubezpieczenie, wreszcie jakis staz pracy no i na pol etatu tak jak chcialam, zebym mogla sie tez troche w domu pouczyc (do egzaminu na studia). Fajnie , chociaz sie stresuje bo ja jestem babka z tych "wszystkoprzezywajacych" co to czuja nerwy w zoladku. Moj makaornek sie ze mnie nabija ze jestem "fifona" co oznacza plochliwa,bojaca sie wszystkiego , ale sa to tylko rzeczy drobne bo powaznych, ciezkich decyzji jakos nie unikam. No wiec ide na ta probe ale na 100% w srode w nocy bede miala mega sny i w czwartek od rana latanie do kibelka. Macie na to jakies czarodziejskie metody??

Dziewuszki co do tego nakrecania sie wzajemnego na bB to wszystkop rawda, moze sprubojemy poruszac jak najwicej tematow niefasolkowych , tylko takich typowo babsko-plotkarskich, wklejac jakies fajne,smieszne filmiki albo video z youtube itp. Mniej forum starankowe a bardziej babsko-przyjaciolkowe ;-)

To ja zaczne z innej beczki. W czwartek ide na probe do nowej pracy. Nic wielkiego (praca w kawiarni w centrum miasta, za lada z lodami ) ale za to wszystko po mojej mysli tzn. wreszcie z normalna umowa tak, ze wreszcie zalatwie sobie zameldowanie (jeszcze nie mam od 2 lat - ale tez nie zeby bylo takie potrzebne) i ubezpieczenie, wreszcie jakis staz pracy no i na pol etatu tak jak chcialam, zebym mogla sie tez troche w domu pouczyc (do egzaminu na studia). Fajnie , chociaz sie stresuje bo ja jestem babka z tych "wszystkoprzezywajacych" co to czuja nerwy w zoladku. Moj makaornek sie ze mnie nabija ze jestem "fifona" co oznacza plochliwa,bojaca sie wszystkiego , ale sa to tylko rzeczy drobne bo powaznych, ciezkich decyzji jakos nie unikam. No wiec ide na ta probe ale na 100% w srode w nocy bede miala mega sny i w czwartek od rana latanie do kibelka. Macie na to jakies czarodziejskie metody??

niestety nie pomoge bo ja tez jestem z tych przezywajacych "jak mrowka okres"..denerwuje sie jak diabli zawsze i wszystkim jak durna jakas..:eek::baffled:

reklama
A to na dobry poczatek. Czy jest tu jakas kobieta ktora nie kocha tego filmu tak jak ja?? Widzialam z jakies 18 razy!!!
[video=youtube;AVi4PUx8bXk]http://www.youtube.com/watch?v=AVi4PUx8bXk&feature=related[/video]

p.s. jak wkleic bezposrednio video zeby tylko kliknac play jak to robi olusia, trzeba byc zarejestrowanym na youtube??

Do góry