Agniesiak85
Fanka BB :)
Dzień dobry kobietki!!!!!
Ja nadal plamienia i brzuch boli przy tym niesamowicie dobrze ze jutro ide do gina. Ja juz pobudka o 6 musze jechac do urzedu pracy na podpis...masakra....
Miłego dnia Wam życze.
:-):-):-):-):-);-);-);-);-);-);-)
Ah te podpisy w urzędzie, ja tez je składam. Masakra u nas takie kolejki, że szok. A i jeszcze trzeba datę pamiętac
Witajcie. nie mam dobrych wiadomości zrobiłam test i wyszła jedna tłusta kreska w polu kontrolnym. :-(czyli znowu sie nie udało i znów mi sie cykl popierniczył i nie wiadomo kiedy ta owulacja w takim razie była i dlaczego mnie to podbrzusze tak boli. jak mi sie uda to dzisiaj lub w czwartek ide do innego gina no chyba ze sie prywatnie wybiore do niego bo chyba dziś przyjmuje jak mnie oczywiście przyjmie bo on ma duzo pacjentek.
nie mam już siły siedze sama jak palec i płacze:-( jak małe dziecko a mój maz jak zadzwoniłam do niego sie wyżalić to nawet nie miał czasu dla mnie i jeszcze miał pretensje że do niego dzwonie jak on czasu nie ma i jakbym nie zadzwoniła to nawet by nie pamietał że miałam dzis test robić kolejny.
Nie smutaj się KochanaPóki nie ma @ wszystko jest możliwe
hej dziewczyny w ten sliczny letni dzien!!
agniesiak trzymam kciuki za męża!
Dzięki, dzięki... Nie zdal;-) zda następnym razem:-)
DZIEŃ DOBRY:-)
AGNIESIAK kciuki dla twojego M!
A JA ZARAZ WYBIERAM SIĘ NA SPACEREK CO TROCHE PÓŹNIEJ TU ZAGLĄDNE:-)
Dzięki za kciukasy, M nie zdał, ale następnym razem zda
cześć Lachonie....
Nie mam pojęcia:-(
U mnie drugi dzień temperatura 36,7... Wszystko mnie drażni, podbrzusze pobolewa, sutki również. Żadnego śluzu nie mam. Więc obawiam się że @ przyjdzie i to szybciej niż powinna. W związku z tym , owulka była wcześniej czyli w dni kiedy nie było serduszek!!! K.M. aaa w związku z tym znowu mi się cykl przesunie i owu bedę miec zanim M. wróci!! Szlag by to trafił!!!!
Daj spokój.. u mnie też.. piersi bolą, temp 36,7 i brak śluzu ( no może w środku biały) Brzuch nieraz pobolewa, kłuje. Ah.. jeszcze pare dni i wszystko się wyjaśni
Agniesiak jak egzamin męza???
Jak już pisałam wcześniej, nie zdał. Ale zda za drugim:-)
Dziękujemy za kciuki:-)
Dziękujemy za kciuki:-)