Loree
Fanka BB :)
ale taki fajny mamut by byl z ciebie ))ciazowy
Wiesz- największy błąd to w ciązy nie mieć w domu wagi. I na dodatek wszyscy dookoła twierdzą,że ładnie wyglądasz. No a co mają powiedzieć babie w ciąży? Że trochę za gruba jest? Ja sama nie widziałam jak mocno przytyłam, bo kupiłam ciuchy ciążowe, które są zawsze luźne. Ważyłam się tylko u lekarza. No a potem te kilogramy same lecą jak dzidzia rośnie. Teraz jak widzę swoje zdjęcia z okresu ciąży, to się zastanawiam jak można było tyle przytyć? Ale wtedy tego nie widziałam. I słuchałam wszystkich, którzy mówili,żeby sobie w ciąży nie odmawiać, bo potem karmiąc piersią i tak schudnę. Nic z tego!!! Nie schudłam.
loree, ja chciałabym żebyśmy razem jeździli,ale jego więcej nie ma niż jest:-( I mielismy razem biegać, ale od razu po świętach wyjechał. Czasem zima kiedy był w domu sobie ćwiczyliśmy razem. Tak żeby się porozciągać i w ogóle. Jak się zrobiło ciepło to spacerkowaliśmy sobie (lubi spacery chyba bardziej nić ja, fajnie prawda??:-)). A teraz nie mam z kim:-(
Fajnie, ja kocham spacery. Mój M też polubił, ale nie bardziej ode mnie.
WITAJCIE DZIEWCZYNKI!
Wpadłam na chwilkę, bo jeszcze ta prelekcja przede mną - ale dzień bez BB nie mógł mieć miejsca
Zaniepokojona - bardzo mi przykro z powodu testu, ale może jeszcze nic straconego - na wszelki wypadek kciuki trzymam:-)
Loree - no to teraz będziesz śmigac na rowerku - powodzenia:-) ja niestety nie mam roweru:-(
Witaj Eve, Zajączku, Patrysia:-)
Ja też dopiero teraz kupiłam.Czasem nie chce mi się auta odpalać,żeby gdzies blisko pojechać , a na piechotkę to już w ogóle mi się nie chce. Więc rower jest w sam raz. Ale kondycji nie mam. Po pierwszej wyprawie oddechu nie umiałam złapać