reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ale taki fajny mamut by byl z ciebie :)))ciazowy

Wiesz- największy błąd to w ciązy nie mieć w domu wagi. I na dodatek wszyscy dookoła twierdzą,że ładnie wyglądasz. No a co mają powiedzieć babie w ciąży? Że trochę za gruba jest? Ja sama nie widziałam jak mocno przytyłam, bo kupiłam ciuchy ciążowe, które są zawsze luźne. Ważyłam się tylko u lekarza. No a potem te kilogramy same lecą jak dzidzia rośnie. Teraz jak widzę swoje zdjęcia z okresu ciąży, to się zastanawiam jak można było tyle przytyć? Ale wtedy tego nie widziałam. I słuchałam wszystkich, którzy mówili,żeby sobie w ciąży nie odmawiać, bo potem karmiąc piersią i tak schudnę. Nic z tego!!! Nie schudłam.:wściekła/y:

loree, ja chciałabym żebyśmy razem jeździli,ale jego więcej nie ma niż jest:-( I mielismy razem biegać, ale od razu po świętach wyjechał. Czasem zima kiedy był w domu sobie ćwiczyliśmy razem. Tak żeby się porozciągać i w ogóle. Jak się zrobiło ciepło to spacerkowaliśmy sobie (lubi spacery chyba bardziej nić ja, fajnie prawda??:-)). A teraz nie mam z kim:-(

Fajnie, ja kocham spacery. Mój M też polubił, ale nie bardziej ode mnie.

WITAJCIE DZIEWCZYNKI!

Wpadłam na chwilkę, bo jeszcze ta prelekcja przede mną - ale dzień bez BB nie mógł mieć miejsca:tak:

Zaniepokojona
- bardzo mi przykro z powodu testu, ale może jeszcze nic straconego - na wszelki wypadek kciuki trzymam:-)

Loree - no to teraz będziesz śmigac na rowerku - powodzenia:-) ja niestety nie mam roweru:-(

Witaj Eve, Zajączku, Patrysia:-)

Ja też dopiero teraz kupiłam.Czasem nie chce mi się auta odpalać,żeby gdzies blisko pojechać , a na piechotkę to już w ogóle mi się nie chce. Więc rower jest w sam raz. Ale kondycji nie mam. Po pierwszej wyprawie oddechu nie umiałam złapać:zawstydzona/y:

reklama
Kulaszusza - super, że maleństwo zdrowo rośnie - zaglądaj do nas częściej:tak:

Makaronka - ja też moge codziennie oglądać "Dirty dancing":-) powodzenia w czwartek, a na nerwy - to indywidualna sprawa każdego i nie da sie poradzić nic tak hurtowo dla wszystkich - moim zdaniem musisz sobie zafundować coś relaksującego by nie myśleć o tym - super kąpiel z pianką np.:happy:

Witaj Kinguś:-)

ehh.... no ja sie pozbyłam przed chwila pita :-):-):-) i mam to z głowy pomijając gigantyczne doplacenie podatku :confused2:
Kulaszusza super maleństwo! piekne wiesci nam przyniosłaś! :tak:
a pro po Dirty Dancing :-):-):-) jestem uzalezniona od tego filmu!!! normalnie dla mnie klasyk!!! :-) a nastepne to step up 1 i 2 :-)

:tak:Witam po przerwie....;-)
Dokladnie miesiac temu zrobilam test... wyszedl pozytywny. Poniewaz dopiero w sobote potwierdzilismy na 100 %, ze zamieszkala u mnie Fasolka nie pisalam wczesniej- nie chcialam chyba zapeszac, pisac o objawach ktore byc moze okazalyby sie zludne;-) Trudno bylo mi uwierzyc, ze sie tym razem wreszcie udalo... chociaz podswiadomie jeszcze przed zrobieniem testu wiedzialam, ze to musi byc ,, TO'':tak:
Teraz jednak wiemy, ze nasze najwieksze szczescie ma 1.54 cm. Zobaczylismy glowke, oczka, nozki, raczki a miedzy nimi silne i miarowo pukajace serdusio....najpiekniejszy dzwiek jaki do tej pory slyszalam.
Zycze Wam wszystkim Kochane abyscie i Wy wkrotce mogly go uslyszec u swoich Fasolek..I mocno wierze, ze tak bedzie!!:tak:.
A oto nasz Malutek:
DSCN7023.JPG | soozee | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
Gratuluję!!! Kolejna osoba, która potwierdza,że jednak ma się przeczucia jak pojawia się fasolka! Życzę spokojnych 9 miesięcy!

ehh.... no ja sie pozbyłam przed chwila pita :-):-):-) i mam to z głowy pomijając gigantyczne doplacenie podatku :confused2:
Kulaszusza super maleństwo! piekne wiesci nam przyniosłaś! :tak:
a pro po Dirty Dancing :-):-):-) jestem uzalezniona od tego filmu!!! normalnie dla mnie klasyk!!! :-) a nastepne to step up 1 i 2 :-)

Tak to jest jak się cały rok za dużo zarabia!;-);-);-);-)
Ja nie lubię Dirty Dancing.....:sorry::sorry::sorry:

witam sie kochane po wekendowej przerwie wpadlam tylko na chwilke bo korzystam z neta brata mego bo moj mi padl buu:szok:

Oczywiscie kulalusza serdeczne gratulacje niech sie fasolka zdrowo chowa i rosnie na potege:-D:-D

zaniepokojona bardzo mi przykro z powodu testu moze jeszcze bnie wszystko stracone:confused2::-(

Kochane wybaczcie mi ze nie odpisuje na reszte pytan ale za duzo tego od piatku napisalyscie tyle ze nie dam rady nadrobic:-p:zawstydzona/y:

ja bylam wczoraj na solarium troszke sie przypalilam ale czerwone zejdzie i bede miec ladne brazowe cialko powoli juz zyje wyjazdem takze bede zagladac rzadziej :sorry:ale czekaja mnie jeszcze mega zakupy pranie prasowanie i pakowanie:tak:

buziaczki dla wszystkich kochane trzymajcie sie cieplutko papa:tak::-)

reklama
A to na dobry poczatek. Czy jest tu jakas kobieta ktora nie kocha tego filmu tak jak ja?? Widzialam z jakies 18 razy!!!
YouTube - Patrick Swayze - She's Like The Wind
p.s. jak wkleic bezposrednio video zeby tylko kliknac play jak to robi olusia, trzeba byc zarejestrowanym na youtube??
A myślałam że tylko ja jestem taka pokręcona:-)
Moja złota lista to:
Dirty Dancing, Top Gun, Speed I, - moje filmy z młodości które oglądałam chyba tysiąc razy i zawsze będę do nich wracać:-)
:tak:Witam po przerwie....;-)
Dokladnie miesiac temu zrobilam test... wyszedl pozytywny. Poniewaz dopiero w sobote potwierdzilismy na 100 %, ze zamieszkala u mnie Fasolka nie pisalam wczesniej- nie chcialam chyba zapeszac, pisac o objawach ktore byc moze okazalyby sie zludne;-) Trudno bylo mi uwierzyc, ze sie tym razem wreszcie udalo... chociaz podswiadomie jeszcze przed zrobieniem testu wiedzialam, ze to musi byc ,, TO'':tak:
Teraz jednak wiemy, ze nasze najwieksze szczescie ma 1.54 cm. Zobaczylismy glowke, oczka, nozki, raczki a miedzy nimi silne i miarowo pukajace serdusio....najpiekniejszy dzwiek jaki do tej pory slyszalam.
Zycze Wam wszystkim Kochane abyscie i Wy wkrotce mogly go uslyszec u swoich Fasolek..I mocno wierze, ze tak bedzie!!:tak:.
A oto nasz Malutek:
DSCN7023.JPG | soozee | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
kochanie!!!!! Serdecznie gratuluję!!!!! Zdrówka i spokojnych 8 miesięcy życzę. :-D:-D:-D:-D Jupiiiii
Mów nam szybko, jak ty tego dokonałaś;-):-D

Do góry