gosia:)
z nadzieją w przyszłość
No i zrobilam ...
beta HCG - qrwa wyszlo <1...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i zrobilam ...
widze kochana ze sie nie zrozumiałyśmy - mi wypadanie płatka kompletnie nie przeszkadza zyje z tym tyle lat ze nie zwracam na to w ogole uwagi chyba ze mi sie przyblokuje to wtedy boli ale nic wiecej!!! a teraz mam co innego ... mam powiedzmy stwierdzona arytmie najprawdopodobniej nadkomorową ktora nie ma do końca stwierdzonego podloza najpewniejszy to stres czasami moze byc powodowana przez wypadniecie platka ale to tylko przypuiszczenia! a teraz u mnie jest panika przed arytmia .. te ataki zaczynaja sie od zawrotow glowy najprawdopodobniej duzym spadkiem cisnienia a ja jestem niskocisnieniowcem ok 100/60 yo dla mnie norma a jak mi spadnie jest nagle jakies zacmienie w oczach wchodza wtedy nerwy ze cos sie dzieje i cisnienie raptownie wzrasta nawet > 140/90 w ciagu 15 min wsio! więc serca zaczyna tak latać w klacie ze to widać na ciele! a co mowic o odczuciach! no i przy tym jest wiele nieprzyjemnych innych odczuc bo wiadomo ze krążenie szwankuje!Eve
A to wsio jasne. Wiec nic Ci nie jest ! Wypadanie z mitralnej to czesta przypadlosc. Wielu z nas to ma, tyle ze czesto nawet nie wiemy.
Grunt to spokoj Tego nie mozna wyleczyc, z tym sie zyje cale, dlugie zycie trzeba po prostu unikac stresu i nerwow.
dziekuje...:---(Gosiu - przykro mi bardzo - przytulam gorąco:-(
No i zrobilam ...
Dobranoc:-)