reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
dziewczyny kochane ratujcie bo nie mam dziś pomysłu na obiad dajcie jakiś przepis na cos szybkiego a dobrego plissssssss
Makaroni, pierś z kurczaka, marchewka, czosnek (jak lubisz).aaa i curry
Makaron ugotować.
Pierś pokroić, dodac przypraw (jakie lubisz - ja obowiązkowo paprykę ostrą), marchewkę (tak ze 2) zetrzeć na tarce i dodać do podsmażonych piersi. Dusić pod przykryciem ok 20 min., podlewając wodą w międzyczasie wrzucić czosnek (ile kto lubi - ja lubie dużo)i doprawić curry. Jak marcheweczka bedzie miękka spróbować i sobie dosmakować. Przerzucić do ugotowanego i odcedzonego makaronu, dodać masełko (tak z łyżkę) i wymieszać...
Uwielbiam:-):-)

WITAM:-)
Z nam juz niektóre osoby z innych wątków:tak:jestem juz troche na tym forum i podczytuje i tu was;-)czy mogłabym się do was dołączyć;-)teraz mamy pierwsze staranka za sobą mam mieć @ 9 maja i zobaczymy czy przyjdzie czy nie,ale mam nutke nadziei że przyjdzie za 10 i więcej miesiecy(doliczam karmienie piersią:tak:)
POZDRAWIAM:-)
No jasne że możesz:-):-):-)

Z nam juz niektóre osoby z innych wątków:tak:jestem juz troche na tym forum i podczytuje i tu was;-)czy mogłabym się do was dołączyć;-)teraz mamy pierwsze staranka za sobą mam mieć @ 9 maja i zobaczymy czy przyjdzie czy nie,ale mam nutke nadziei że przyjdzie za 10 i więcej miesiecy(doliczam karmienie piersią:tak:)
co za pytanie jasne że tak

I jaki był rezultat? Bo jak pozytywny to zaraz lecę do sklepu i kupię cały wózek podpasek :-D:rofl2::-D
Zapas podpasek i przytulanki w czasie owulacji 6 dni pod rząd i efekt rosnący maluch w brzusiu :-D:-D:-D

dziewczyny kochane ratujcie bo nie mam dziś pomysłu na obiad dajcie jakiś przepis na cos szybkiego a dobrego plissssssss
Mięsko mielone podsmażyć na patelni dodać jogurt, groszek zielony i ugotowany makaron- pycha ;-);-)

Witaj :-):-)

hej hej:)))

normalnie wscieklica mnie dzisiaj dopadla..

rano musialam isc do urzedu i tuz przed wejsciem patrze stoi kobietka tak moze w 25tc, slicznie wyglada - szczuplutka z brzusiem jak pileczka i.......................pali papierosa i popija go red bullem...no myslalam ze mnie szlag trafi..niewiele brakowalo o bym kobicie tego papierosa na nosie zgasila i polala tym red bullem

reklama
Zapas podpasek i przytulanki w czasie owulacji 6 dni pod rząd i efekt rosnący maluch w brzusiu :-D:-D:-D
No to lecimy do sklepu po tampony:-):-):-):-)
normalnie wscieklica mnie dzisiaj dopadla..

rano musialam isc do urzedu i tuz przed wejsciem patrze stoi kobietka tak moze w 25tc, slicznie wyglada - szczuplutka z brzusiem jak pileczka i.......................pali papierosa i popija go red bullem...no myslalam ze mnie szlag trafi..niewiele brakowalo o bym kobicie tego papierosa na nosie zgasila i polala tym red bullem
No nie mogę..... CO za krowa!!!! Powiedziałaś jej coś???????

Do góry