reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

nie będę się sprzeczać.. w każdym razie ja odnoszę inne odczucie czytając Twe posty.. może to tylko odczucie subiektywne..
i tak Ciżycze zafasolkowania.. aby Ci sie szybko udało..

U nas juz leci 11 cykl bez zabezpieczeń.. a taki co sie faktycznie staralismy to chyba 5
No może trochę sobie wmawiam,że czekam na @ a w głębi duszy jednak mam nadzieję na fasolkę;-) U nas decyzja podjęta została po raz drugi o starankach w tym miesiącu. W 2008r staralismy się dwa cykle, nic nie wychodziło, więc przerwaliśmy staranka a teraz znów.
Czyli u mnie to jakiś 3 cykl starań..
Wierzę się wreszcie nam uda, wszytski tu na tym forum:tak:

reklama
kurde nie wiem czy bedze testować jutro bo mnie brzuch zaczyna pobolewać jak na @:-:)-:)-:)-(
Jak nie będzie @ to testuj :tak::tak:Głowa do góry

Ja mam wrażenie, że te wszystkie objawy to nas trochę oszukują... Mnie od 3 dni brzuch a tak naprawdę to krzyż boli jak na @... a @ się spodziewam w okolicy końca przyszłego tygodnia.
Mi wszystkie objawy mijały jak robiłam test:zawstydzona/y:

Witam Was dziewczynki i pozdrawiam gorąco!!!
JUZ jestem w drugim trymestrze i jak na razie problemy z bakterią w moczu się nie powtórzyły a ja czuje się coraz lepiej:-) najblizsza wizyta 13 maja i może dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka. Moja córcia bardzo chce iść ze mną zobaczyć na USG dzidziusia:-)
No to super :-):-)

U mnie @ jednak.... ale za kilka dni zaczynamy staranka mopze sie uda .....jestem tego pewna!!!! takze moze w lutym 2010 bede drugi raz mamusia :) teraz przydałaby sie corunia :D
Trzymam kciuki :tak::tak:

poza tym łazieneczka juz przetestowana.. teraz z M miescimy sie oboje w wannie tylko jeszcze wydaje mi sie malo stabilna bo nie zabudowana wiec pobrykac sie bałam.. i poza tym mamy swiatło zdemontowane wiec ciemnosc.. kąpiemy sie albo przy halogenie albo przy lampce nocnej.. tak romantycznie jest:-)
w kazdym razie jeszcze takie niedociagniecia sa (umywalka jeszcze nie zamontowana i to swiatlo) wiec sie jeszcze nie pochwale..
:-D:-D:-D Uważajcie na siebie :-)

Naprawdę się nie nakręcam. A że piersi bolą to bolą, byc może przed @ zawsze tak miałam:-p
Wróciłam ze sklepu. Kupiłam już sobie nawet paczkę podpasek i wkladek.:-p
Także Nektarynko.. nie nakręcam się:-D
Kiedyś próbowałyśmy odganiać @ zapasem podpasek i tamponów ;-);-);-)

No może trochę sobie wmawiam,że czekam na @ a w głębi duszy jednak mam nadzieję na fasolkę;-) U nas decyzja podjęta została po raz drugi o starankach w tym miesiącu. W 2008r staralismy się dwa cykle, nic nie wychodziło, więc przerwaliśmy staranka a teraz znów.
Czyli u mnie to jakiś 3 cykl starań..
Wierzę się wreszcie nam uda, wszytski tu na tym forum:tak:

kazdy w glebi duszy liczy na fasolke tylko jak tak non stop piszesz ze czekasz na @ to to trzoszke podejrzane jest.. to tak jak w filmie..
Podejrzany: "ja jej/jego nie zabilem, prawde mówie"
Śledczy: "Mamy dowody"
Podejrzany: "Chce adwokata.."

chyba za duzo filmow ogladam..
ja tez sobie zawsze wmawiam uspokój sie weż wszystko na spokojnie a jak termin @ jest to wariuje potem płacz i zgrzytanie zębów.. chociaż zębami zgrzytam w nocy prawie codzennie..

:-D:-D:-D Uważajcie na siebie :-)

uwazamy uważamy.. ale jeszcze w wannie u nas tego nie bylo.. czas potrenowac.. za tydzien akurat brat do panny pojedzie to trzeba bedzie sprobowac moze bedzie w tym czasie owu:)

Nektarynko za dużo filmów oglądasz:-p
Wolę mówic, że czekam na @ (choc w głębi i tak sie zapewne nakręcam) niż pisac Wam tu non stop, że mam tysiące objawów, haha:-D
Wtedy dopiero miałybyście mnie dośc:-p

dziewczyny kochane ratujcie bo nie mam dziś pomysłu na obiad dajcie jakiś przepis na cos szybkiego a dobrego plissssssss
My robimy na szybko: pierś kurczaka w kawałki kroisz, podsmażasz (może byc z cebulka lub bez) dodajesz sos słodko-kwaśny łowicza i to wszystko na makaron lub ryż. Pychota a jaka szybka:tak::-D

Zajączku czy mi sie wydaję czy ty miałaś nam dać jakiś przepis o ile dobrze pamiętam to o chińszczyźnie mowa
Kochanie, pamiętam tylko nie mam kiedy:-( Mówiłam wam że mam kuźwa bojowe zadanie w pracy:-(
Witam Was dziewczynki i pozdrawiam gorąco!!!
JUZ jestem w drugim trymestrze i jak na razie problemy z bakterią w moczu się nie powtórzyły a ja czuje się coraz lepiej:-) najblizsza wizyta 13 maja i może dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka. Moja córcia bardzo chce iść ze mną zobaczyć na USG dzidziusia:-)
a jak tam wasze fasolki???
Pozdrawiam gorąco!
Rewelacja, aż miło poczytać że fasolki się dobrze rozwijają:happy::happy:
Czesc Czesc....
Wczoraj była u mnie imprezka srebrne gody t6esciow zjechgala sie rodzinka i nawet nie było kiedy tu wpasc :)
U mnie @ jednak.... ale za kilka dni zaczynamy staranka mopze sie uda .....jestem tego pewna!!!! takze moze w lutym 2010 bede drugi raz mamusia :) teraz przydałaby sie corunia :D
Dobrze że te starania sa taaaaakie przyjemne:-) Przykro mi z powodu @:-(

poza tym łazieneczka juz przetestowana.. teraz z M miescimy sie oboje w wannie tylko jeszcze wydaje mi sie malo stabilna bo nie zabudowana wiec pobrykac sie bałam.. i poza tym mamy swiatło zdemontowane wiec ciemnosc.. kąpiemy sie albo przy halogenie albo przy lampce nocnej.. tak romantycznie jest:-)
:-):-) My mamy malutka łazienkę i Wannę. I nie wiem jak to się stało że przed ślubem mojemu M. nie było ciasno, a teraz mówi że mu jest nie wygodnie we dwoje;-) Ale fakt faktem, ciężko było razem leżeń nie mówiąc o jakichś wygibasach, ale dawaliśmy radę...wino (z gwinta bo nie bardzo szło inaczej), świece i było super:-) Nektarynko, na twoim miejscu w ogóle nie inwestowałabym w oswietlenie;-);-)

Naprawdę się nie nakręcam. A że piersi bolą to bolą, byc może przed @ zawsze tak miałam:-p
Wróciłam ze sklepu. Kupiłam już sobie nawet paczkę podpasek i wkladek.:-p
Także Nektarynko.. nie nakręcam się:-D
Bo to się tak łatwo mówi dziewczyny: nie myśl, nie nakręcaj się.... Ale ja wiem jak to działa. obiecałam sobie ze teraz nie będę nic Wam pisać, ani sama nie będę analizować co mnie boli, co nie, jak się czuje, czy czy czego nie czuję. Mam czasem ochote wypisać całą litanię, ale obiecałam sobie że nie!!!! co ma być to będzie... Ale różne myśli mnie nachodzą i łapę się na analizowaniu swoich uczyć. Po prostu chyba się nie da inaczej...

reklama
WITAM:-)
Z nam juz niektóre osoby z innych wątków:tak:jestem juz troche na tym forum i podczytuje i tu was;-)czy mogłabym się do was dołączyć;-)teraz mamy pierwsze staranka za sobą mam mieć @ 9 maja i zobaczymy czy przyjdzie czy nie,ale mam nutke nadziei że przyjdzie za 10 i więcej miesiecy(doliczam karmienie piersią:tak:)
POZDRAWIAM:-)

Do góry