reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

witam niebyło mnie trzy dni a tu tyle napisałyście stron że ciężko to nadrobić, ale udało sie:-), a ja w końcu dostałam @:-D ma nadzieje że jak pojde do lekarza to torbiel będzie mniejsza albo niebędzie jej wcale.

trzymam kciuki za testujące dziewczyny:rofl2:

reklama
Witam Was dziewczynki i pozdrawiam gorąco!!!
JUZ jestem w drugim trymestrze i jak na razie problemy z bakterią w moczu się nie powtórzyły a ja czuje się coraz lepiej:-) najblizsza wizyta 13 maja i może dowiem się czy to chłopiec czy dziewczynka. Moja córcia bardzo chce iść ze mną zobaczyć na USG dzidziusia:-)
a jak tam wasze fasolki???
Pozdrawiam gorąco!

Czesc Czesc....
Wczoraj była u mnie imprezka srebrne gody t6esciow zjechgala sie rodzinka i nawet nie było kiedy tu wpasc :)
U mnie @ jednak.... ale za kilka dni zaczynamy staranka mopze sie uda .....jestem tego pewna!!!! takze moze w lutym 2010 bede drugi raz mamusia :) teraz przydałaby sie corunia :D

Camelia - gratuluje Ci :) ile Twoja coreczka ma latek???? cieszy sie z bracisza albo siostzryczki??? pewnie by wolałą siostre co nie ??:)

Majorka na 1.5 tygodnia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tam jest pięknie, cudownie i w ogóle ohy i ahy.. powiedz kochana gdzie dokładnie sie wybieracie my z M (wtedy jeszcze narzeczonym) byliśmy w Palma de Mallorca.. ale jezdzilismy po całej wyspie wypozyczonym autkiem..

PS nie warto na lotnisku wypozyczac do drogo.. za polowe ceny mozna poza lotniskiem a salonow w Palmie jest mase..

Witajcie dziewczyny! Ja starania mam już za sobą i mocno trzymam za Was kciuki, pamiętam te same emocje... szukając stron o dzieciaczkach natknęłam się na fajną stronkę, która może Wam się przydać. Jest tam zakładka Jak zajść w ciążę. Polecają tam m.in dietę, pozytywnie wpływającą na płodność. Osobiście się do niej stosowałam, a zadziałało chyba wszystko po trochu. Jak byście miały jakieś pytania - będę zaglądać.

Trzymam mocno kciuki i życzę Wam powodzenia!
Kochana gratuluje zaciążenia.. spokojnej ciąży życze..

Mnie tez własnie pobolewa i chyba dupa zbita w tym miesiącu.. A myślałam,że bedzie wspanialy prezent dla męża na druga rocznicę ślubu..:-(
Piersi mnie jedynie z boku bolą i brak u mnie śluzu..buuu, a zawsze przed @ miałam.. Tzn mam znikome ilości ale tam w środku taki biały:eek:
tak jak juz kroptusia powiedziała, ja powtórze.. brak śluzu lub też jego nadmiar to sprawa indywidualna, przykład kroptusia jak juz zaciazyla miała mnóstwo białego śluzu, ja np w ostatnim długim cyklu także miałam mnóstwo białego śluzu a fasolki nie było..
Krzyż to i mnie pobolewał w któryś dzień, ale to na pewno na @:-D
Ja się nie nakręcam. Objawy mam jak na @, tyle,że piersi bolące co przed @ chyba nie było u mnie zaobserwowanym zjawiskiem..:eek: No ale jak już pisałam wcześniej, może coś się mój organiz zmienił:-p
oj nie wiem czy sie nie nakręcasz.. wiem ze trudno sie nie nakręcać, ale sama przeczysz temu o czym piszesz.. poczekaj spokojnie do terminu @ zatestuj jak nie przyjdzie i sie pochwal:)
Czesc Czesc....
Wczoraj była u mnie imprezka srebrne gody t6esciow zjechgala sie rodzinka i nawet nie było kiedy tu wpasc :)
U mnie @ jednak.... ale za kilka dni zaczynamy staranka mopze sie uda .....jestem tego pewna!!!! takze moze w lutym 2010 bede drugi raz mamusia :) teraz przydałaby sie corunia :D
zycze zafasolkowania..

Witajcie kobitki.. cos mnie ostatno forum wkurza daje na pierwszy nieprzeczytany i wywala mnie na przedostatniej stronie.. a zawsze pokazywal ten faktycznie nieprzeczytany post.. a teraz musze wracac co strone szukac gdzie byłam poprzednio wrrrr

poza tym łazieneczka juz przetestowana.. teraz z M miescimy sie oboje w wannie tylko jeszcze wydaje mi sie malo stabilna bo nie zabudowana wiec pobrykac sie bałam.. i poza tym mamy swiatło zdemontowane wiec ciemnosc.. kąpiemy sie albo przy halogenie albo przy lampce nocnej.. tak romantycznie jest:-)
w kazdym razie jeszcze takie niedociagniecia sa (umywalka jeszcze nie zamontowana i to swiatlo) wiec sie jeszcze nie pochwale..

Milego dnia zycze kochane..

Naprawdę się nie nakręcam. A że piersi bolą to bolą, byc może przed @ zawsze tak miałam:-p
Wróciłam ze sklepu. Kupiłam już sobie nawet paczkę podpasek i wkladek.:-p
Także Nektarynko.. nie nakręcam się:-D

reklama
nie będę się sprzeczać.. w każdym razie ja odnoszę inne odczucie czytając Twe posty.. może to tylko odczucie subiektywne..
i tak Ciżycze zafasolkowania.. aby Ci sie szybko udało..

U nas juz leci 11 cykl bez zabezpieczeń.. a taki co sie faktycznie staralismy to chyba 5

Do góry