reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hej dziewczynki nareszcie przebrnelam przez wsio co napisalyscie co prawda tak po lepkach ale nie dalabym rady inaczej! :confused2: ja moge teraz ciutek mniej bywać na BB mam problemy ze zdrowkiem i dopoki jakos tego nie ogarne to bedzie ciezko a o starankach pewnie bede mogla na jakis czas zapomniec bo bym sie bala nawet tak siebie jak i fasolke narazać .... zobaczymy jeszcze jakie leki mi dobierze lekarz wiec jutro sie okaze... :nerd: czy bede mogla sie starac czy nie no nic nie smece wam dalej :confused2: papapa bede was podczytywac i w razie lepszego samopoczucia sie odezwe! :sorry:
oczywiscie trzymam kciuki za wszystkie testujące!!!! :sorry:

o jejku a co się stało:-(nie trać nadziei a zdrówka ci życze jak najwięcej:tak:

reklama
z ziemniakami znam podobny przepis..

kroimy na plastry, posypujemy przyprawami, smazymy z cebulka i czosnkiem..
do miski wbijamy 4-5 jajek ( porcja na 3 osoby ), rozbełtujemy. wkladamy do tego te podsmazane ziemniaki,mieszamy i spowrotem na patelnie. Smazymy jakies 5 minut jak spos zrobi sie juz stabilny i przewracamy w calosci na druga strone, tak jak omlet jakis ( ja sobie pomagam duza przykrywka ). znowu smazymy az sie zarumieni i wyjmujemy na talerz tak powstaly placek. kroimi na czesci jak okragle ciasto i wcinamy z sosem jakims..
jak sie komus chce pobawic o mozna dodac do smazacych sie ziemniakow jakies warzywka:pieczarki, papryka..

przepiesy macie tu pyszne:tak:robie podobne;-)ale ja wam dam tani przepis:tak:WYSTARCZY MIEĆ ZIEMNIAKI,PRZYPRAWY I KECHUP:-Dziemniaki kroimy na plastry i wsypujemy do patelni obsypujemy róz nymi przyprawami(sól pieprz,przyprawa do ziemniaków,pietruszka najlepiej ta w kostce itd.)smażymy od czasu do czasu mieszająć żeby się niepoprzypalały ziemniaczki no i jak miękkie będą to na talerz i kechup na to i mamy tzw.parażonki jest to super np. na piątek syte i tanie a jakie doooooooobre:tak::-);-)

Też znam i często robimy z M bo on uwielbia takie różności:tak:

Hej dziewczynki nareszcie przebrnelam przez wsio co napisalyscie co prawda tak po lepkach ale nie dalabym rady inaczej! :confused2: ja moge teraz ciutek mniej bywać na BB mam problemy ze zdrowkiem i dopoki jakos tego nie ogarne to bedzie ciezko a o starankach pewnie bede mogla na jakis czas zapomniec bo bym sie bala nawet tak siebie jak i fasolke narazać .... zobaczymy jeszcze jakie leki mi dobierze lekarz wiec jutro sie okaze... :nerd: czy bede mogla sie starac czy nie no nic nie smece wam dalej :confused2: papapa bede was podczytywac i w razie lepszego samopoczucia sie odezwe! :sorry:
Szybkiego powrotu do zdrówka Kochana!:tak: Daj znac jutro co i jak.

z ziemniakami znam podobny przepis..

kroimy na plastry, posypujemy przyprawami, smazymy z cebulka i czosnkiem..
do miski wbijamy 4-5 jajek ( porcja na 3 osoby ), rozbełtujemy. wkladamy do tego te podsmazane ziemniaki,mieszamy i spowrotem na patelnie. Smazymy jakies 5 minut jak spos zrobi sie juz stabilny i przewracamy w calosci na druga strone, tak jak omlet jakis ( ja sobie pomagam duza przykrywka ). znowu smazymy az sie zarumieni i wyjmujemy na talerz tak powstaly placek. kroimi na czesci jak okragle ciasto i wcinamy z sosem jakims..
jak sie komus chce pobawic o mozna dodac do smazacych sie ziemniakow jakies warzywka:pieczarki, papryka..
Uuuoo:happy: Znakomicie brzmi:tak:
Jutro wypróbuje:tak::-D

Eve co sie dzieje slońce?? mam nadzieję że to nic poważnego!! szybko wracaj do zcrówka i do staranek!!

reklama
Do góry