reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczyny wlasnie dzwonil do mnie maz.dzwonil juz do swojego lekarza i WYNIKI SA KSIAZKOWE:-D ,ale sie ciesze.no to chyba jednak problem stanowi moj progesteron(wszystko wskazuje na to,ze jest za niski),ale na pewno dowiem sie 26 maja u pani gin.zaniepokojona,ale nas trzymasz w napieciu.my tutaj wszystkie czekamy na dobre wiadomosci,zycze dwoch II.zajaczku dziekuje,ze ty zawsze o mnie pamietasz,musisz byc bardzo kochana osobka.pozdrowka;-);-);-):tak::tak::tak:
super wiadomosci Emma bardzo sie cieszę teraz tylko popracujesz nad progesteronem i fasolka do was zawita szybciutko:tak:
nie dziękuję i jutro dam znać co i jak no chyba ze mnie @ wyprzedzi

zaniepokojona my tu mamy przyklad - Kingus jak zrobila pierwszy test wyszedl negatywny dopiero pozniej wyszedl pozytywny takze nie ma co sie zalamywac!!bedzie dobrze!!
ja to wszystko niby wiem ale i tak nie wierze że to mnie też spotka

reklama
Kroptusiu, ty silna kobitka jesteś:-) to i Junior też:-) bardzo się cieszę że badania są takie dobre:tak:
P.S. Widzę nowy piękny brzuszek;-)

Cześc Kochane!
Ja dopiero wstałam, jakas taka przymulona jestem. Wczoraj byliśmy na obiedzie u rodziców M a potem pojechaliśmy na plac by sobie M pojeździł taty samochodem bo jutro ma egzamin.
Zaniepokojona, matko ja tu już z ciekawości umieram a Ty testu jeszcze nie strzeliłaś:-p:-D No ale jutro to czekam na dobre wieści:-D

Mega fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Łapię i ja, może jeszcze trochę zostało bo widzę, że dziewczyny juz nałapały:-p

Cześc Kochane!
Ja dopiero wstałam, jakas taka przymulona jestem. Wczoraj byliśmy na obiedzie u rodziców M a potem pojechaliśmy na plac by sobie M pojeździł taty samochodem bo jutro ma egzamin.
Zaniepokojona, matko ja tu już z ciekawości umieram a Ty testu jeszcze nie strzeliłaś:-p:-D No ale jutro to czekam na dobre wieści:-D

Łapię i ja, może jeszcze trochę zostało bo widzę, że dziewczyny juz nałapały:-p
witaj Aga to sobie pospałaś ja też lubię długo spać ale do 11 to mi sie bardzo rzadko zdarza:tak:
kurde nie wiem czy bedze testować jutro bo mnie brzuch zaczyna pobolewać jak na @:-:)-:)-:)-(

witaj Aga to sobie pospałaś ja też lubię długo spać ale do 11 to mi sie bardzo rzadko zdarza:tak:
kurde nie wiem czy bedze testować jutro bo mnie brzuch zaczyna pobolewać jak na @:-:)-:)-:)-(
Mnie tez własnie pobolewa i chyba dupa zbita w tym miesiącu.. A myślałam,że bedzie wspanialy prezent dla męża na druga rocznicę ślubu..:-(
Piersi mnie jedynie z boku bolą i brak u mnie śluzu..buuu, a zawsze przed @ miałam.. Tzn mam znikome ilości ale tam w środku taki biały:eek:

Ja mam wrażenie, że te wszystkie objawy to nas trochę oszukują... Mnie od 3 dni brzuch a tak naprawdę to krzyż boli jak na @... a @ się spodziewam w okolicy końca przyszłego tygodnia.
Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś miał owu i zaraz po tym @ - no chyba, że ja wybryk natury jestem:-p

Ja mam wrażenie, że te wszystkie objawy to nas trochę oszukują... Mnie od 3 dni brzuch a tak naprawdę to krzyż boli jak na @... a @ się spodziewam w okolicy końca przyszłego tygodnia.
Jeszcze nie słyszałam, żeby ktoś miał owu i zaraz po tym @ - no chyba, że ja wybryk natury jestem:-p
podzielam twoje zdanie co do tych objawów bo naprawde nie idzie za tym nadązyć za każdym razem na @ czuje sie inaczej a teraz to już całkiem nie wiem co jest grane i co sie wydaży:confused2:

Krzyż to i mnie pobolewał w któryś dzień, ale to na pewno na @:-D
Ja się nie nakręcam. Objawy mam jak na @, tyle,że piersi bolące co przed @ chyba nie było u mnie zaobserwowanym zjawiskiem..:eek: No ale jak już pisałam wcześniej, może coś się mój organiz zmienił:-p

Dopóki nie zaczęłam starać się o 2gą dzidzię to NIGDY nie bolały mnie piersi przed @ a teraz na kilka dni przed @ mam wrażenie że mi wybuchną:laugh2::rofl2::laugh2:
Wariactwo...

reklama
my niestety musimy tak ciagle sie zastanawiać co to sie dzieje z tymi naszymi organizmami i skąd sie biorą te różne objawy a faceci maja to szczęście ze żadnych objawów nie odczówaja

Zajączku czy mi sie wydaję czy ty miałaś nam dać jakiś przepis o ile dobrze pamiętam to o chińszczyźnie mowa

Do góry