reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zaniepokojona, jesteś niesamowita! ja umieram z ciekawości i 3mam wszystkie kciuki, żeby ci się udało:-)
za 8 dni będę was zamęczać pytaniami jak to zrobić, żeby nie testować się codziennie - rozwaliły mi się totalnie cykle i nie mam pewności kiedy ma @ nadejść:no: (myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)
podziwiam Twoją cierpliwość i jeszcze raz - 3mam kciuki

Dziękuje czuje się dobrze. Gdyby nie brzuszek to nie czuje się jak w ciąży, mdłości właściwie nie ma tylko czasem senna jestem ale ogólnie ok.
Imię już mamy Kinga ;-);-);-)
Na działce było super. Wypoczęłam, cały sobotę na dworze przesiedziałam a w niedzielę tylko godzinkę na słoneczku ale i tak było cudownie. Trochę moja blada twarz się zarumieniła :-D:-D
Jutro testujesz? Wiesz jak mocno Ci kibicuje.
Coś z pracą się ruszyło??
mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGA:-D:-D:-D

super ze tak dobrze przechodzisz ciąże oby jak najdluzej tak bylo:sorry:
powinnam czekam w sumie do 31dc jesli jutro sie @ nie pojawi bo najczesciej mam cykle 31 dni ale zatestuje jutro bo z wlasnego juz doswiadczenia wiem ze @ potrafi sie wstrzymywac dlatego ze sie czeka na test, ja juz tak mialam a zawsze jak tylko robilam test i wychodzila jedna krecha to okres odrazu sie pojawial a jak zwlekalam to i okres zwlekal takze jutro testuje :tak:

co do pracy to narazie cisza... szukam ale jak narazie nic nie ma:-( no ale jeszcze sie nie podlamuje bo musze prace dyplomową pisac takze mam co robic:-)

No ja przez Ciebie nie dość że jestem siwa to jeszcze ołysieję:eek::eek::eek::eek: No Ona pisze" nie zrobiłam"....

No dokładnie ja tak samo!!!!!
A u mnie tempka dzisiaj 36,7... o Matulo
Kroptusiu kochanie, jak sie czujesz??

no ja po ostatniej wizycie bujam w oblokach, M szaleje ze szczescia ze synek, gada z brzuchem juz na potege, juz nie "czesc mala/maly" czy "obudz sie" hihih tylko "ej synek ojciec do ciebie mowi" hihi , maluch szaleje i kopie bardzo czasem tak ze jak poloze pilota na brzuchu to podskakuje :-)ale najwazniejsze ze to lozysko drgnelo...oby tak dalej i oby teraz z gorki bo te 22 tyg byly naprawde ciezkie z masa nerwow i stresu

dziękuje ci kochana bardzo ale poprostu sie wystraszyłam i tak sobie tłumaczyłam że wypiłam sobie wczoraj troche i może nie wyjdzie wiarygodny wynik:zawstydzona/y:
ale jutro jak sie @ nie pojawi to napewno nie wytrzymam

a jak ty sie czujesz??

co sie odwlecze to nie uciecze a alkohol nie falszuje wyniku ciazy i lepiej zrobic i wiedziec niz drinkowac bo to szkodzi fasolce :-) tez mialam tak w 1 ciazy a jak ma wyjsc to i tak wyjdzie i odwrotnie...a jak napisalam Zajaczkowi teraz szaleje z pozytywna energia i szczesciem ktore mnie kopie co raz :-)

naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :-:)-:)-:)-:)-(

ale lepiej wiedziec niz sie meczyc, poczekaj do jutra i zrob tescik :-)

Witam was babeczki!

Majorka na 1.5 tygodnia jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Majorka! Ale ci zazdroszczę! Super. Ja ciągle myślę gdzie wyjechać z małym dzieckiem. Czytałam na onecie,że jest w tym roku dużo różnych chorób i żeby przed wyjazdami się szczepić, ale nie wiem jak to się ma do dwulatki? Boje się ją szczepić teraz na to wszystko. Chyba daruję sobie takie egzotyczne wyjazdy i pojedziemy gdzieś bliżej.

dzieki zajączku :***

ja tez tak mam ze na rauszu mam fantazje i mniej oporow hihi moj malz kiedys stwierdzil ze bedzie mnie drinkami poił przed seksem hahah:laugh2:

a gdzie eve??

Oj kochana nasi mężowie to chyba bardzo podobnie myślą! :tak::tak::tak:

naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.
już raz miałam 40 dniowy cykl i już na betce byłam i nie ma fasolki do tej pory dlatego teraz też tak myśle :-:)-:)-:)-:)-(
Bardzo rozsądnie podchodzisz do tematu. Aż zazdroszczę, ja tak nigdy nie umiałam. Ale jutro już zrobisz test i nie będziesz nas dłużej trzymać w niepewności???

mojej siostrze jesli na 100 % wyjdzie dziewczynka to tez prawdopodobnie bedzie KINGA:-D:-D:-D

ale zatestuje jutro bo z wlasnego juz doswiadczenia wiem ze @ potrafi sie wstrzymywac dlatego ze sie czeka na test,

co do pracy to narazie cisza... szukam ale jak narazie nic nie ma:-( no ale jeszcze sie nie podlamuje bo musze prace dyplomową pisac takze mam co robic:-)
Super to jesteśmy zgodne z Twoja siostrą co do imienia ;-);-);-)
Co do testowania to też tak miałam przy moich długich cyklach tylko test pomagał na @ . I tak mocno trzymam kciuki;-)
No pewnie napisz sobie spokojniutko pracę a robota się później znajdzie.:tak:

Mega fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
dziękuję łapię wszystkie!!
ooo...wlasnie doczytalam ze ktos tu testu jeszcze nie zrobil..:p

DZIEWCZYNO CZY TY CHCESZ ZEBYSMY WSZYSTKIE TU OSIWIAŁY??????????!!!!
Olu PM to nie tak ja po prostu sie boję a po tym piątkowym negatywnym teście to nie mam nadziei:-(
zaniepokojona, jesteś niesamowita! ja umieram z ciekawości i 3mam wszystkie kciuki, żeby ci się udało:-)
za 8 dni będę was zamęczać pytaniami jak to zrobić, żeby nie testować się codziennie - rozwaliły mi się totalnie cykle i nie mam pewności kiedy ma @ nadejść:no: (myślę, że suwaczek jest zbyt optymistyczny i raczej za 11 dni testowanie powinno nadejść...)
podziwiam Twoją cierpliwość i jeszcze raz - 3mam kciuki
sama sie sobie dziwie jak ja to zrobiłam że rano nie siknęłam na testa ale wychodzi na to że jednak mozna się wstrzymać ale u mnie to ze strachu tak zrobiłam:tak::tak:

Tak Loree jutro napewno zrobie testa bo dłużej nie wytrzymam

ale pamietajcie że mi juz w piątek jeden test wyszedł negatywny
!!

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny wlasnie dzwonil do mnie maz.dzwonil juz do swojego lekarza i WYNIKI SA KSIAZKOWE:-D ,ale sie ciesze.no to chyba jednak problem stanowi moj progesteron(wszystko wskazuje na to,ze jest za niski),ale na pewno dowiem sie 26 maja u pani gin.zaniepokojona,ale nas trzymasz w napieciu.my tutaj wszystkie czekamy na dobre wiadomosci,zycze dwoch II.zajaczku dziekuje,ze ty zawsze o mnie pamietasz,musisz byc bardzo kochana osobka.pozdrowka;-);-);-):tak::tak::tak:
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:rofl2::rofl2::rofl2: No to problem jeden z głowy:-):-) Ale się cieszę:-)
P.S. Ale mi posłodziłaś:-)
czesc laseczki kochane..
wlasnie siedze sobie w pracy, zlopie kawe i actimela i czytam co zescie tu nadrukowaly..:)
Ja też siedzę w pracy, po kawie ale k* mać mamy zajebiste zadanie!!! Szef se wymyślił jakaś konferencję i my musimy obdzwonić jakieś 400 firm czy zdajecie sobie sprawę jak wygląda telemarketing:baffled::baffled::baffled: Jak ja tego nienawidzę. Zaraz się porzygam. a to dopiero początek
Mega fluidki
Złapane, dziękujemy:-)
no ja po ostatniej wizycie bujam w oblokach, M szaleje ze szczescia ze synek, gada z brzuchem juz na potege, juz nie "czesc mala/maly" czy "obudz sie" hihih tylko "ej synek ojciec do ciebie mowi" hihi , maluch szaleje i kopie bardzo czasem tak ze jak poloze pilota na brzuchu to podskakuje :-)ale najwazniejsze ze to lozysko drgnelo...oby tak dalej i oby teraz z gorki bo te 22 tyg byly naprawde ciezkie z masa nerwow i stresu

:-)
Aż mi łzy stanęły w oczach ze wzruszenia :-)... Boziu, jak sobie pomyśle jak mój by się cieszył to az mi sie serce ściska...:-(

Do góry