Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
dziekuje zaniepokojona za zyczonka, ja rowniez czekam na twoj wynik!! zreszta chyba wszystkie wiemy jaki bedzie to tylko kwestia czasu!! jutro zobaczysz napewno dwie tlusciutkie kreseczki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja przez Ciebie nie dość że jestem siwa to jeszcze ołysieję No Ona pisze" nie zrobiłam"....Witaj Zajączku!!
nie zrobiłam dzisiaj tego testa bo sie boję po prostu kolejnego rozczarowania :-tak: jak do jutra @ nie przyjdzie to jutro rano napewno zrobie
dziekuję ci kochana że pamiętasz o mnie:-)
3mam kciuki żeby dobre wiadomości były
No dokładnie ja tak samo!!!!!Ej nie tylko ona....ja tez od rana czekam na wiadomosci i gapie sie jak sroka w gnat odswiezajac stronke a tu nic :-) i ze NIE ZROBILAM WRRRR
naprawde jesteście wspaniałe że tak 3macie za mnie kciukasy, wszystkie w to wierzycie a ja nie za dużo rozczarowań było.dziekuje zaniepokojona za zyczonka, ja rowniez czekam na twoj wynik!! zreszta chyba wszystkie wiemy jaki bedzie to tylko kwestia czasu!! jutro zobaczysz napewno dwie tlusciutkie kreseczki!
Udane spotkanie??A ja mam dziś spotkanie z ludźmi z liceum - kończyłam szkołe 12 lat temu - ciekawe jak wyglądają niektórzy;-)
Super:-)Załatwiliśmy termin w kościele i restauracji i tak 22.sierpnia zmienię stan cywilny.:-)
Mój jeszcze brał selen i l-karnitynę.dziewczyny myśle kupić mojemu mężulkowi witaminki chyba o takich mówiłyście ze sa dobre??
APTEKA SALFAZIN x 100 tabl. NAJTANIEJ!! (616582202) - Aukcje internetowe Allegro
Też tak robięże normalnie robie miesko i ryż jak na goląbki normalne tylko że kapuche kroje w kawałki
Lekarze dają na wszelki wypadek. Ja jak już zaszłam w ciąże to ginka powiedziała że nie ma jednoznacznych badań na to że dupphaston pomaga ja dostałam dla spokojności ;-)to znaczy po IUI będę brać duphason czy on może pomóc...?
ja dzisiaj mam "boski" dzien..
Mi zawsze kazali odstawiać po negatywnym teście ciążowym.Andzia - raz juz mi ktos doradzil ze branie duphastonu nie przeszkadza natomiast moze zaszkodzic jak sie nagle przestanie brac bo spadek progesteronu moze spowodowac przerwanie zagniezdzania...
Też bym chciała ten film obejrzeć ;-)dziekuje wam dziewczyny serdecznie za zyczenia naprawde
wrocilam wlasnie z kolacji i kina, bylo fajnie film nawet nawet ale myslalam ze bedzie bardziej smieszny ( Za Jakie Grzechy - z Rene Zellweger)
Trzymam kciuki, daj znać.:MOJ M MA DZISIAJ WYNIKI BADAN;CIEKAWE ;CZY BEDA DOBRE?J
Ale nas w niepewności trzymasz.nie zrobiłam dzisiaj tego testa bo sie boję po prostu kolejnego rozczarowania :-tak: jak do jutra @ nie przyjdzie to jutro rano napewno zrobie
Dziękuje czuje się dobrze. Gdyby nie brzuszek to nie czuje się jak w ciąży, mdłości właściwie nie ma tylko czasem senna jestem ale ogólnie ok.a ty jak sie czujesz?? juz wybrane imię dla waszej dziewuszki???
mnie jakos dzis zoładek boli albo podbrzusze sama juz nie wiem
Witaj Kinguś :-) jak sie kochana czujesz?? przeslij troche fluidków to moze ten test jednak pozytywny wyjdzieWitajcie:-):-)
Mój jeszcze brał selen i l-karnitynę.
Ale nas w niepewności trzymasz.