gosia:)
z nadzieją w przyszłość
ide spac bo glowa mi peka i spac sie chce jak diabli...padam na twarz a niby nic nie robilam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ide spac bo glowa mi peka i spac sie chce jak diabli...padam na twarz a niby nic nie robilam...
Martynko, dużo szczęścia i morze miłości z okazji rocznicy:-):-)Witam sobotnio!:-)
Olesia33 piękna pocztówka- jeszcze raz wszytskiego najlepszego!
Ja 27.04 będzie 7 lat odkąd jesteśmy razem, a po ślubie to dopiero 2,5 roku...
No to jesteśmy umówione;-)Dzień dobry wszystkim
Zajączek81 browary dla pań, które mogą a dla przyszłych mam czysta... woda mineralna;-)
Fajnie...będziemy kibicoważ, zeby passa trwała dalej, bo jedna fasolka wiosny nie czyni:-)A u mnie nadal brak @. Jak do końca miesiąca nie przyjdzie to 01.05 robię test.
ja jakoś po kłótni nie mogę się szybko przestawić na mizianie... Wolę jak emocje opadną...ja dzisiaj mam "boski" dzien..najpierw masakryczna klotnia, rzucanie obraczkami i grozenie rozwodem..pozniej placz przez 2 godziny, zgoda, sen, seksik ( )) cudownie )i wspolne gotowanie golabkow ( pierwszy raz w zyciu gotowalam ). wyszly rewelacyjne, az moj maz powiedzial ze lepsze niz babci ( a babcia jest mistrzem w robieniu golabkow )..teraz wpadlam tylko na chwile..tak mnie oczy bola ( jak zawsze po plakaniu ) ze ledwo widze na nie i pieka i spuchniete sa..
Maleńka, co z tym testem!!!!!!!! Bo przecież siwieje z niepokoju!!!witam was kochane ja właśnie sie z łóżka zwolkłam a tu takie pustki. miałam wczoraj w domciu impreze kameralna ale pozwoliła mi na rozładowanie tego napiecia zwiazanego z testowaniem i nawet sobie walnęłam 2 pożądne driny a co tak na rozluźnienie.
@ dalej nie ma więc czekam dalej!!!
Senkju za przepisy, skopiowane i wydrukowane...szkoda że ja nie mogę zrobic grilka u siebie, ale wykorzystam jakl będziemy gdzieś sie wkręcać:-)Siemacie Lachonarium
Nektaryna dzięki że wkleiłaś przepis i nie musiałam go pisać ale zapomniałam że do zalewy trzeba dodać keczupu tyle samo co oleju.
Sorry ale zapomniało mi się. Więc uzupełnić przepis.
haniu, ja mam podobne zdanie jak Olesia... Spróbuj sie przemóc i iść do ojca do poracy. Zdobędziesz doświadczenie i tatuś będzie happy. Dwie pieczenie na jednym ogniu... A póxniej będzie ci łatwiej starać się gdzie indziej!!! Od czasu kiedy robiłaś tam praktyki czy staż minęło trochę czasu. Moze i ekipa sie pozmieniała... Zresztą wiele osób nie ma skrupułów i jak tylko mogą to ślizgają się na czyich plecach, a ty przecież pracowałabyś na swoją pensje a nie brała od taty kasy...No i właśnie wszystko sie rozchodzi o to, że nie chcę z nim pracować.
Trzeba poznac mojego ojca żeby mnie zrozumieć. Poza tym byłam na praktykach u ojca i posmakowałam jak ludzie mogą być okrutni i zawistni. Traktowali mnie jak śmiecia jak się dowiedzieli, że jestem pierworodną starego. Nigdy w życiu nie doznałam takiej zawiści ze strony ludzi.
To był koszmar a nie praktyki.
Nikt mnie nie zmusi, żebym tam pracowała, nawet życie.
Skąd ja to znam. Ja stażu szukałam 4 miesiące.... Masakra. Na staż chcieli najlepiej 20-sto latkję z pięcioletnim doswiadczeniemMożliwości u nas nie ma wielu. Po studiasz szukałam pracy pół roku. Na rozmowach to nie wiem ilu byłam. Nie starałam sie o jakieś wysokie stanowisko ale żeby był.o w biurze. niestety wszędzie podobał sie dyplom tylko nie podobało się, że nie mam doświadczenia.
Ja swojemu tłukę od początku, że jak się pokłócimy albo jak mam zły humor i zaczynam np. płakać to czasami wystarczy jak mnie przytuli!!! A nie siedzi naburmuszony i czeka!!juz zgoda, wrecz wspaniale jak za czasow narzeczenskich - chyba czasem potrzebna nam jest awantura, tylko po co az taka?? eh..bo z nim to tak jest - zamiast mnie szybko uspokoic jak tylko zaczynam plakac to zaczyna glupie dyskusje..
Wszystkiego najlepsiejszego Kochanie:-):-)ja jestem ale tylko zerkam, bo za chwilke wychodzę z małżem na kolacje i do kina z okazji moich imienin:-)
Nie mam jak seks na lekkim rauszu:-) ja wtedy mam taka fantazję, że naprawdę...:-)Zmytkam gwałcić M - dobrej nocki
Wszystkiego najlepsiejszego Kochanie:-):-)
Nie mam jak seks na lekkim rauszu:-) ja wtedy mam taka fantazję, że naprawdę...:-)
Witaj Zajączku!!Witam się tylko szybciutko i idę czytać dalej:-)
Widzę że jakieś pusteczki tu dzisiaj?? Zaniepokojona, no i jak?????????:-)
3mam kciuki żeby dobre wiadomości byłyWITAM SIE PORANNIE MOJE KOCHANE DZIEWUSZKI:NIE BYLO MNIE CALY WEEKEND I ZNOW MAM ZALEGLOSCIOZDRAWIAM WAS PONIEDZIALKOWO I ZYCZE MILEGO DZIONKA:MOJ M MA DZISIAJ WYNIKI BADAN;CIEKAWE ;CZY BEDA DOBRE?JESLI NIE;TO LEKARZ OD RAZU MA ZAPLANOWAC LECZENIE:JA MAM DZISIAJ OWU;TAK MI SIE PRZYNAJMNIEJ ZDAJE;JESZCZE POTWIERDZE TO TESTEM OWU POPOLUDNIU;ALE NA STO PROCENT TO WLASNIE DZIS;WIEC WIECZOREM BEDA MEGA PRZYTULANKI:JAK BEDA WYNIKI;TO WPADNE DO WAS PODZIELIC SIE RADOSCIA LUB( NIE DAJ BOZE )WYPLAKAC:NO TO NARAZISZKO!PA!
dziekuję ci kochana że pamiętasz o mnie:-)
3mam kciuki żeby dobre wiadomości były
dziękuje ci kochana bardzo ale poprostu sie wystraszyłam i tak sobie tłumaczyłam że wypiłam sobie wczoraj troche i może nie wyjdzie wiarygodny wynikEj nie tylko ona....ja tez od rana czekam na wiadomosci i gapie sie jak sroka w gnat odswiezajac stronke a tu nic :-) i ze NIE ZROBILAM WRRRR