Loree
Fanka BB :)
Nie zawsze @ pojawia się zaraz po skończeniu karmienia. Niektóre dziewczyny w ogóle nie karmią piersią a @ po porodzie nie mają. Tutaj akurat nie ma żadnej reguły.Hej Hej .... Otóz dzis pokazały sie lekkie plamienia....co to moze oznaczac.....?? gdyz nie karmie od prawie dowoch miesiecy p[iersia i nadal nie mam okresu...tylko te plamienia...
Wiec sie nie stresuj i poczekaj do srody, choc ja bym sprawdzila te plamienia. Moga to byc objawy nadchodzacej @ lub czego co wypadalo by sprawdzic.
więc moge byc w ciazy?? wcale bym sie nie obraziła.....
Możesz być w ciąży, bo nawet karmiąc piersią można zajść w ciążę, choć niektórzy twierdzą,że to niemożliwe. Plamienia warto sprawdzić, ale pewnie wszystko jest ok. Organizm musi wrócić jakoś do normalności:-)
Nie wiem nic na temat tej nietypowej macicy (?), ale objawy masz typowo fasolkowe. Lekarz często nie może potwierdzić ciąży, bo po prostu jest na to za wcześnie. Zrób lepiej betę a za tydzień lub dwa znowu do lekarza. Już będzie pewnie dobrze wszystko widać.Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?
Ostatnia edycja: