reklama
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Witam dziewczynki z samego rana
jeszcze raz dziekuje i sle buziole od siebie i Kacperka
Kochana super ze wszystko OK, KACPEREK piekne imie. Trzymam kciuki za reszte ciazy.
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
no to sobie obie polech...jemyno i dobrze - nalezy sie odpoczynek, ja mam zamiar sie jutro wyspac do bolu czyli do 8:-):-):-)bo potem mnie moj synek sciagnie z lozka ...
Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc
to chyba zludne nadzieje
do zobaczenia w poniedzialek
Betka85
Fanka BB :)
dobranoc sisi!!:-)Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc
gosia:)
z nadzieją w przyszłość
mówicie że powiększajaca się macica daje takie bóle podbrzusza?? kurde a mnie tak boli i co test negatywny wyszedł to u mnie chyba nie to[/QUOTE]
u mnie to samo....boli kłuje i jakies plamki mi tu wyskakują...tzn wylatują[/QUOTE]
tez czuje takie ciagniecie w dole brzucha a dzis to mnie tak nawet klulo dziwnie ale nic mi nie wylatuje:-):-):-) i mam malutka nadzieje, ze nic nie wyleci przez najblizsze 9 m-cy...
u mnie to samo....boli kłuje i jakies plamki mi tu wyskakują...tzn wylatują[/QUOTE]
tez czuje takie ciagniecie w dole brzucha a dzis to mnie tak nawet klulo dziwnie ale nic mi nie wylatuje:-):-):-) i mam malutka nadzieje, ze nic nie wyleci przez najblizsze 9 m-cy...
no wlasnie u mnie panna w szkole w pierwszej klasie jest drugi raz w ciazymy sie stresujemy i spinamy a one wielki luz wiec bzyk i gotowe
dokladnie - ja tez chcialam teraz rodzic wiec rok temu zaczelismy sie starac - jakbym wiedziala, ze tak bedzie to staralibysmy sie o drugie zaraz po pierwszym...kurde jakbym wiedziała że będzie taki problem z zajściem to bym tego mojego z samego początku tak bzykła i by moze już maleństwo biegało w koło nas a nie udawała taka niedostepna
to powinno być jakoś rozgraniczone zeby kazdy wiedział co i jak sie tam w środku dzieję a nie taka zgaduj zgadula
taaa od razu - i w to wierzysz, ze malo stron bedzie...Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc
super tekst - udawały takie niedostępne ale masz rację po co było mówić, że nie teraz, trzeba poczekać i takie tam, jak można było hop siup i być w ciąży...kurde jakbym wiedziała że będzie taki problem z zajściem to bym tego mojego z samego początku tak bzykła i by moze już maleństwo biegało w koło nas a nie udawała taka niedostepna
to powinno być jakoś rozgraniczone zeby kazdy wiedział co i jak sie tam w środku dzieję a nie taka zgaduj zgadula
te baby nigdy nie słuchają i w weekend piszą jak oszalałe, bo ja pracuję i nie mam jak zajrzeć, a potem mam nadrabiania na kilka godzin:-)Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc
a ja sobie własnie piwko otworzyłam, bo jakoś ochota mnie naszła, małża jeszcze nie ma, więc co robić....???
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Olesia
No z wykresu wynika ze mialas owu najpozniej 13dc....Czy masz zawsze wzrost tempki po owu czy masz 1-2 dni po ?
No z wykresu wynika ze mialas owu najpozniej 13dc....Czy masz zawsze wzrost tempki po owu czy masz 1-2 dni po ?
Betka85
Fanka BB :)
mam nadzieję ze tobie sie udało bo chyba testujesz nie długo ??agniecie w dole brzucha a dzis to mnie tak nawet klulo dziwnie ale nic mi nie wylatuje:-):-):-) i mam malutka nadzieje, ze nic nie wyleci przez najblizsze 9 m-cy...
no wlasnie u mnie panna w szkole w pierwszej klasie jest drugi raz w ciazy
dokladnie - ja tez chcialam teraz rodzic wiec rok temu zaczelismy sie starac - jakbym wiedziala, ze tak bedzie to staralibysmy sie o drugie zaraz po pierwszym...
takie to nie maja problemu z zajściem a my bidulki nie mozemy jakoś
reklama
Ja to ostatnio napisalam w kaledarzu w prawdopodobnym dniu @ "A KYSZ WENDO" wiec przylazla o dzien pozniej, a moze napisz tak na kazdy dzien przynajmniej na 9 miesiecy
......
No tak pocichutku w duchu się modlę żeby nie przyszła CZAROCHA ale za bardzo nie wierze ze moge by zafaslkowana bo nie mierzyliśmy w te dni poza tym testy owu wprowadziły pewien zamęt więc zobaczymy co będzie. pozdrawiam
Podziel się: