reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc:)

reklama
no i dobrze - nalezy sie odpoczynek, ja mam zamiar sie jutro wyspac do bolu czyli do 8:-):-):-)bo potem mnie moj synek sciagnie z lozka ...
no to sobie obie polech...jemy
Kochane ja na dzis sie wylanczam i bede dopiero w poniedzialek takze nie piszcie za duzo kochane zebym mogla nadrobic i tzrymajcie sie cieplutko dobrej nocki wszyskim staraczka zycze dobranoc:)

to chyba zludne nadzieje
do zobaczenia w poniedzialek

mówicie że powiększajaca się macica daje takie bóle podbrzusza?? kurde a mnie tak boli i co test negatywny wyszedł to u mnie chyba nie to[/QUOTE]

u mnie to samo....boli kłuje i jakies plamki mi tu wyskakują...tzn wylatują:angry::angry::angry::angry:[/QUOTE]
tez czuje takie ciagniecie w dole brzucha a dzis to mnie tak nawet klulo dziwnie ale nic mi nie wylatuje:-):-):-) i mam malutka nadzieje, ze nic nie wyleci przez najblizsze 9 m-cy...

my sie stresujemy i spinamy a one wielki luz wiec bzyk i gotowe
no wlasnie u mnie panna w szkole w pierwszej klasie jest drugi raz w ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
kurde jakbym wiedziała że będzie taki problem z zajściem to bym tego mojego z samego początku tak bzykła i by moze już maleństwo biegało w koło nas a nie udawała taka niedostepna:rofl2::rofl2::-D:laugh2:

to powinno być jakoś rozgraniczone zeby kazdy wiedział co i jak sie tam w środku dzieję a nie taka zgaduj zgadula
dokladnie - ja tez chcialam teraz rodzic wiec rok temu zaczelismy sie starac - jakbym wiedziala, ze tak bedzie to staralibysmy sie o drugie zaraz po pierwszym...
taaa od razu - i w to wierzysz, ze malo stron bedzie...

kurde jakbym wiedziała że będzie taki problem z zajściem to bym tego mojego z samego początku tak bzykła i by moze już maleństwo biegało w koło nas a nie udawała taka niedostepna:rofl2::rofl2::-D:laugh2:

to powinno być jakoś rozgraniczone zeby kazdy wiedział co i jak sie tam w środku dzieję a nie taka zgaduj zgadula
super tekst - udawały takie niedostępne:laugh2::laugh2::rofl2::rofl2: ale masz rację po co było mówić, że nie teraz, trzeba poczekać i takie tam, jak można było hop siup i być w ciąży...
te baby nigdy nie słuchają i w weekend piszą jak oszalałe, bo ja pracuję i nie mam jak zajrzeć, a potem mam nadrabiania na kilka godzin:-)

a ja sobie własnie piwko otworzyłam, bo jakoś ochota mnie naszła, małża jeszcze nie ma, więc co robić....???

agniecie w dole brzucha a dzis to mnie tak nawet klulo dziwnie ale nic mi nie wylatuje:-):-):-) i mam malutka nadzieje, ze nic nie wyleci przez najblizsze 9 m-cy...

no wlasnie u mnie panna w szkole w pierwszej klasie jest drugi raz w ciazy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
dokladnie - ja tez chcialam teraz rodzic wiec rok temu zaczelismy sie starac - jakbym wiedziala, ze tak bedzie to staralibysmy sie o drugie zaraz po pierwszym...
mam nadzieję ze tobie sie udało bo chyba testujesz nie długo ??

takie to nie maja problemu z zajściem a my bidulki nie mozemy jakoś

reklama
Ja to ostatnio napisalam w kaledarzu w prawdopodobnym dniu @ "A KYSZ WENDO" wiec przylazla o dzien pozniej, a moze napisz tak na kazdy dzien przynajmniej na 9 miesiecy :-D

:szok:......:-D

No tak pocichutku w duchu się modlę żeby nie przyszła CZAROCHA ale za bardzo nie wierze ze moge by zafaslkowana bo nie mierzyliśmy w te dni poza tym testy owu wprowadziły pewien zamęt więc zobaczymy co będzie. pozdrawiam

Do góry