reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dzień dobry:-)

Romeczko - ja niestety nie wiem co u Tikanis, ale tez o niej pomyślałam wczoraj bo akurat jej zdjęcie mi wyskoczyło:-)

OluPM - Ty to pracuś jesteś - tak rano wstawać i sprzątać:tak:

Kinguś - miłego pobytu na działce:happy:

A ja mam dziś spotkanie z ludźmi z liceum - kończyłam szkołe 12 lat temu - ciekawe jak wyglądają niektórzy;-)

reklama
Dzień dobry:-) Witam się słonecznie:-)
Dziendobry kochane ja dzis naburmuszona chodze od rana bo @ sie zjawila malpa jedna:wściekła/y:kurde az sie dzis poryczalam bo kto to widzial tylke czekac wczoraj minelo 2 lata i ciagle pod gorke i ciagle nic :confused2:ah mam juz dosc chyba pora pogodzic sie z mysla ze mama nie zostane:-(bo co innego pozostalo nakrecac sie coi miesiac i plakac stresowac jak przylezie wcale mi to nie potrzebne te nerwy poprostu zycie jest niesprawiedliwe i tyle :zawstydzona/y::angry:
Sisi Kochanie, nie martw się... Robiłaś badanka wszystkie??
papa Zajączku przykicaj do nas jutro!!:-)
Zaniepokojona, Kochanie przykicałam, poczytałam a tu nikogo nie ma:baffled::baffled: czyżbym się jednak musiała wziąć za sprzątanie w pracy???:eek:
ja to chyba mam ciązę urojoną bo i sluż od owulki mam taki jakiś a zawsze sucha byłam nigdy nie miałam tak a dzis to już mi sie leje (przepraszam) ten sluz. I nie mam typowych objawów przed @ zawsze mnie głowa bolała a teraz nic. jutro albo w niedzielę sie okaże bo ja to zawsze w weekend dostaje @ niezależnie od wyliczeń
Kochana, no i jak dzisiaj testowałaś srugi raz??? czy czekasz do pobniedziałku?? @ przyszła??? Nie trzymaj nas w niepewności:eek::eek:
Kochana ja jutro też do szkoły:baffled: I to egzamin jeszcze mam o 15:angry::crazy:
Ale.. mam to gdzieś, dałam już sobie na luz. Jakbym się tak wszystkim przejmowała to już bym dawno zfiksowała:laugh2::sorry:
Teraz najważniejsza dla mnie fasolka:tak: Szkoła nie zając:-p Jeszcze tylko rok mi został nie licząc końcówki tego.
Powodzenia na egzaminie:-) i prosze nie porównywac kochanego zajączka do szkoły - męczyduszy:-)
Kachane ja robilam juz wszystkie badania z pol roku temu i sa okej ale moj maz nie robil wienc nie wiem jak przyjade z turcji to ide prywatnie jeszcze raz zrobic wszystkie badania i zobaczymy jak beda oki to moj m idzie pod odstrzal innego wyjscia nie ma a lekarz jak lekarz "wszystko bedzie dobrze prosze sie nie martwic stres wcale nam nie pomaga a szkodzi"
Glopi latwo mu sie mowi masakra jakas
Mój lekaż powiedział że statystycznie "wina" niepłodności leży po połowie do kobiet i do męzczyzn, to koniecznie wysyłaj M. na badania!!! Jeśli chce dzidzi to powinno tez mu zależyć żeby wiedzieć co się dzieje i próbowac naprawiać.
lub optumistyczna wersja DOSZEDL :-):-D

DZIEKUJE
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: Myślę że to mogło miec miejsce:-):-)
My czekamy na wyniki zolnierzykow, :szok: jak dugo to trwa juz 1.5 tygodnia i babka w przychodni powiedziala ze jeszcze z 2 trzeba czekac :eek: Jak to jedna z BB-weczek stwierdzila ze chba kretkami je rysuja.
No nie mów... nie spodziewałam się że to tak długo trwa... Ale może coś ładnego Wam narysują:-)
W
więc moge byc w ciazy?? wcale bym sie nie obraziła.....:)
Dobrze będzie...a my bedziemy trzymały kciuki:-)
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Witaj Karolka... Trzymamy kciuki po cichutku:-)
Kochana mierz tylko w jednym miejscu WYBIERZ SOBIE gdzie przyjemniej :-D
:rofl2::rofl2::rofl2:

powiedzcie mi dziewczyny czemu w piątek wieczorem nie ma nic ciekawego w telewizji???
Czy ktoś się dołączy di piwka??
ja wczoraj tez popijałam sobie:-)
ja t naprawde czasem tak myśle a tu człowiek sie bał i po co ??;-)
Tez mam takie myśli...
Babeczki spadam swietowac z mezulkiem :-D:-)
Do nastepnego. papaapapapapapaa
Olesia jak świętowanie????:-):-)
Boss cały czas łazi i nie mam kiedy odpisać wam wszystkim:baffled:

No ja chyba tez musze troszke chalupke posprzatac ale jeszcze troche sie poobijam.

Ale wczoraj bylo pieknie, uwielbiam sie budzic przy moim M (nie poszedl do pracy), zjedlismy sniadanko a po poludniu pojechalismy na rowerkach do parku na piknik. Wieczorem zrobilam masaz, chyba ponaciskalam go w odpowiednie miejsca bo mial taka ochote na przytulanki a co ja bede sie opierac. Pieknie na poduszkach na podlodze w blasku swiec przy relaksujacej muzyce achhh Potem po drinku na oblanie nasze rodznicy, film na zamkniecie dnia. Fajosko bylo :-)

Co do mojego poprzestawionego cylku to sprawdzilam na FF, dopuki nie wstawilam x2 negatywnych owul. testow pokazywalo 13dc jako prawdopodopny dzien owul. ale po wprowadzeniu zmian owul. mogla wysapic miedzy 9dc-14dc. A moze jaj nie bylo? Wiec z kad ten plodny sluz w 8dc-10dc??? Troche to skomplikowana, zobaczymy co sie bedzie dzialo.

reklama
Olesia - piękna rocznica i taka romantyczna:tak:

A z cyklem nie pomogę, bo sama mam jakieś zawirowania i też tego nie kumam:no:

Ja chyba zaczynam stawiac na bezowul. bo praktycznie nic nie boli, poklulo w lewym baaardzo minimalnie (mozna nawet tego nie zuwazyc) a teraz tylko od paru dni plecy w krzyzu bola :-(
Wiecie co mnie zastanawia, jak sie nie staralismy to czasem nawet nie zuwazylam ze byla owul. a moze to tez troche stres na to wplywa jak bardzo sie ja czuje. A w tym miesiacu jakas taka spokojna jestem, nie nakrecalam sie na te plodne dni :eek: moze dlatego???

Do góry