widzę złotko, że ty niedługo testujesz.... Jak przeczucia??Olesia
No z wykresu wynika ze mialas owu najpozniej 13dc....Czy masz zawsze wzrost tempki po owu czy masz 1-2 dni po ?
reklama
Betka85
Fanka BB :)
ja t naprawde czasem tak myśle a tu człowiek sie bał i po co ??;-)super tekst - udawały takie niedostępne ale masz rację po co było mówić, że nie teraz, trzeba poczekać i takie tam, jak można było hop siup i być w ciąży...
?
ja już dzisisj wypiłam półtorej piwka to podziekujepowiedzcie mi dziewczyny czemu w piątek wieczorem nie ma nic ciekawego w telewizji???
Czy ktoś się dołączy di piwka??
Nektarynka
Fanka BB :)
Ledwo wylazłam z garów, jak ma wolne to muszę gotować. Dzisiaj na obiad meksykańskie gołąbki. Do tego w weekend idę na grilla więc musiałam karczek w zalewe wsadzić. Skromnie mówiąc robie zajebisty karczek dlatego zawsze wszyscy mnie molestują.
dałabys przepisa na karkowke z grila niedlugo 1 maja to pewnie bede grillowac..
to nie pozostaje nic innego, jak życzyć miłej zabawyja mykam dziewczynki pobaraszkować trochę puki @ nie przyszła bo wtedy to przerwa musi być
DOBRANOC WSZYSTKIM DO JUTRA
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Wikulaa Kochanie
Ja nie testuje bo zajsc w ciaze na razie nie moge))))
Czekam sobie IVF...wiec testowac nie testuje
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Olesia
No z wykresu wynika ze mialas owu najpozniej 13dc....Czy masz zawsze wzrost tempki po owu czy masz 1-2 dni po ?
wzrasta na nastepny dzien
olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
Babeczki spadam swietowac z mezulkiem :-)
Do nastepnego. papaapapapapapaa
To sorki za pytanie, musiałma przeoczyć tą informacje...Wikulaa Kochanie
reklama
świętujcie, świętujcie, należy wam się:-)jeszcze raz najlepszego!!!Babeczki spadam swietowac z mezulkiem :-)
Podziel się: