olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
niecierpliwie czekam do czwartku na @. pozdrawiam :-)
Ty tak nie czekaj na ta @ tylko ja odganiaj, jakies czary/ zaklecia lub nawet wu-du laleczki z imieniem WREDNEJ
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
aż taka maruda jestem że trudno taką zmięde zapomnieć??:--DZAPOMNIEC O TOBIE nie jest to mozliwe
ja to wszystko wiem bo każdy lekarz tak mówi ale to czekanie daje w tyłek:--( pewnie ze sie będziemy wspierać a jak po to chyba jest to forum:-)Kochana moja nie mozemy tak myslec musimy sie wspierac wkoncu musi nam sie udac a 7 miesiecy to jeszcze naprawde nie tak dlugolekarze mowia ze do roku sie pary staraja i to nie jest jeszcze czas do zmartwien gdy minie rok a nic sie nie dzieje wtedy nalezy isc na badania i probowac dzialac az do skutku
witaj wśród nas:-)Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?
Dziękuję Wam za miłe słowa trochę się mi lepiej zrobiło.
Ale staram się spokojnie podchodzi do temau o ile się da spokojnie jak wyczekujesz dzidziusia......Jutro powtórzę test tak na wszelki wypadek i zobaczymy jak wyjdą badania we wtorek:-)
na uag wczesniej niebedzie widac niz po 5 tygodniu