reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Witaj kochana ja rowniez zgadzam sie z olesia jest poprostu za wczesnie dlatego nic nie widac jak pojdziesz nastepnym razem napewno juz cos bedzie widac:)

Jesli nie masz okresu i test wyszedl pozytywny to mysle ze nie masz sie co martwic bedzie dobrze i moge ci juz po cichutku pogratulowac:)

A co do bulu jajnikow to powiekszajaca macica tak robi duzo dziewczyn sie tak wypowiadalo i okazalo sie ze byly w ciazy:)

ZAPOMNIEC O TOBIE :szok: nie jest to mozliwe
aż taka maruda jestem że trudno taką zmięde zapomnieć??:-:)-D:rofl2:
Kochana moja nie mozemy tak myslec musimy sie wspierac wkoncu musi nam sie udac a 7 miesiecy to jeszcze naprawde nie tak dlugo:tak:lekarze mowia ze do roku sie pary staraja i to nie jest jeszcze czas do zmartwien gdy minie rok a nic sie nie dzieje wtedy nalezy isc na badania i probowac dzialac az do skutku:-D
ja to wszystko wiem bo każdy lekarz tak mówi ale to czekanie daje w tyłek:-:)-( pewnie ze sie będziemy wspierać a jak po to chyba jest to forum:tak::-)
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?
witaj wśród nas:-)
ja to myśle ze wy sie będziecie cieszyć bo mi się wydaje że fasolka sie u ciebie pod serduszkiem zadomowiła na najbliższe 9 miesięcy:tak:

mówicie że powiększajaca się macica daje takie bóle podbrzusza?? kurde a mnie tak boli i co test negatywny wyszedł to u mnie chyba nie to

Dziękuję Wam za miłe słowa trochę się mi lepiej zrobiło.
Ale staram się spokojnie podchodzi do temau:):) o ile się da spokojnie jak wyczekujesz dzidziusia......Jutro powtórzę test tak na wszelki wypadek i zobaczymy jak wyjdą badania we wtorek:):-)

Dziękuję Wam za miłe słowa trochę się mi lepiej zrobiło.
Ale staram się spokojnie podchodzi do temau:):) o ile się da spokojnie jak wyczekujesz dzidziusia......Jutro powtórzę test tak na wszelki wypadek i zobaczymy jak wyjdą badania we wtorek:):-)

moja siostra tez tak miała tez jej lekarz kazał zrobic bhcg bo nie wiedział a test jej wyszedł pozytywny...wiec gratulacje :) na uag wczesniej niebedzie widac niz po 5 tygodniu :)

[/QUOTE]mówicie że powiększajaca się macica daje takie bóle podbrzusza?? kurde a mnie tak boli i co test negatywny wyszedł to u mnie chyba nie to[/QUOTE]

u mnie to samo....boli kłuje i jakies plamki mi tu wyskakują...tzn wylatują:angry::angry::angry::angry:

reklama
mówicie że powiększajaca się macica daje takie bóle podbrzusza?? kurde a mnie tak boli i co test negatywny wyszedł to u mnie chyba nie to[/QUOTE]

u mnie to samo....boli kłuje i jakies plamki mi tu wyskakują...tzn wylatują:angry::angry::angry::angry:[/QUOTE]

wlasnie dlatego mowia ze ciaza i nadchodzaca @ czasem sie nie roznia w odczuciach, i tu jest pies pogrzebany ze my tak warjujemy :eek:

Do góry