reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Nie zapomnimy, nie zapomnimy:-D
Kurdę... a ja się czuję jak na @..cały czas czuję wilgotno tam i łażę cały czas do łazienki i sprawdzam czy @ nie ma. Na papierze śluzu prawie nie ma, choc może znikome jasne ilości. Hm.. cholera niech ta @ nie robi jaj i się zjawia za te 6 dni. A tak to czlowiek się wkręca i wkręca..

Strasznie szybko by przylazla :eek:

reklama
dziekuje kochana jesteś mam wraże nie ze to ja chyba trochę przesadzam i panikuje bo co jest moje 7 cylki starań w porównaniu z innymi dziewczynami co 2 lata się starają ale jakoś to mnie nie pociesza taka perspektywa a z moim szczęsciem a raczej pechem to chyba długo to jeszcze potrwa:-:)-:)-(

Kochana moja nie mozemy tak myslec musimy sie wspierac wkoncu musi nam sie udac a 7 miesiecy to jeszcze naprawde nie tak dlugo:tak:lekarze mowia ze do roku sie pary staraja i to nie jest jeszcze czas do zmartwien gdy minie rok a nic sie nie dzieje wtedy nalezy isc na badania i probowac dzialac az do skutku:-D

Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?

Szybko??:baffled::eek:
cykl 28.

Agnieszko ale to robi ci sie tak tydzien wczesniej znaczy to mokro:zawstydzona/y: ja tak mam 2 3 dni przed to wtedy juz tak mysle ze przychodzi ale tydzien wczesniej :confused2:a moze poprostu cos z cyklem jest nie tak przesunol sie i dostaniesz na dniach ja tak mialam 2 cykle temu ni z gruchy ni z pietruchy przy 28 dniowych cyklach dostalam w 23 dniu cyklu:szok:

reklama
Cześć
Witam wszystkich na forum jestem tu zupełnie nowa i szczerze mówiąc mam nadzieję, że pomożecie mi bo potrzebuję, żeby ktoś obiektywnie oceniło moją sytuację. Może Wy mi pomożecie
Od roku staramy się dzidziusia....i teraz właśnie spóźnił się mi okres o jakieś 9 dni, chociaż nie ukrywam, że mam tak ostatnio nieregularne cykle, że miała spóźnienia ponad nawet 10 dni. Zrobiłam test i wyszedł pozytywny od razu pobiegłam do mojego ginekologa...a on nie mógł potwierdzieć bo widział tylko powiększone endometrium i powiedział,że mam nietypową macicę (cokolwiek to znaczy) we wtorek ma iść znowu na usg a do tej pory kazał zrobić badanie bhcg. W nocy i czasami w dzień odczuwam bóle brzucha , podbrzusza i jajników tak jak na okres.
Jesteśmy z mężem w kropce nie wiemy czy się cieszyć czy martwić. Co o tym sądzicie?

Kochana witaj w naszym GANGU. Posteramy sie pomoc, jest tu tye przypadkow ze kazda sie z jakas porada dorzuci.
1. ciche gratulacje.
2. to troche za wczesnie by gin cos widzial zazwyczaj czekaja do 7-8 tc, a betka ci potwierdzi ciaze ONA NIE KLAMIE
3. to calkiem normalne z tymi bolami podbrzusza itp macica sie rozciaga czy cos takiego
4. ciesz sie z mezulkiem ale tak "pocichu" w razie czego,
Wszystko bedzie OK. Trzymam kciuki za badanka.

Do góry