reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

dziekuje kochana jesteś mam wraże nie ze to ja chyba trochę przesadzam i panikuje bo co jest moje 7 cylki starań w porównaniu z innymi dziewczynami co 2 lata się starają ale jakoś to mnie nie pociesza taka perspektywa a z moim szczęsciem a raczej pechem to chyba długo to jeszcze potrwa:-:)-:)-(

Mi sie wydaj, ze chyba nie wazne ile sie czlowiek stara chyba tak samo boli, przeciez pragnienie mamay takie samo.
Mysl pozytywnie, to sie stanie ale problem jest w tym ze nie wiemy kiedy i to nas wprowadza w ten niechciany stan.

reklama
Dziewuszki pytanie z innej beczki. Od kilku dni moja zew temp. ciała to 36.8 a mierzona waginalnie wynosi 37,2-37,6 czy to normalne? Wy też tak macie?:baffled:

Zaniepokojona studiuje pedagogike pracy. Mam już obroniony licencjat z pedagogiki specjalnośc: praca socjalna a teraz jestem na uzupelniających mgr.
Cholera a ja sie czuję tak jakbym @ miała przyjśc. Mokro mi tam a śluzu na papierku prawie zero:eek::baffled:
fajnie brzmi a ja jeszcze licencjatu nie obroniłam bo mi promotor pracy jeszcze nie podbił a jakby to zrobił zbaraz po wysłaniu jej do systemu to juz bym była po obronie:tak::-(
Mi sie wydaj, ze chyba nie wazne ile sie czlowiek stara chyba tak samo boli, przeciez pragnienie mamay takie samo.
Mysl pozytywnie, to sie stanie ale problem jest w tym ze nie wiemy kiedy i to nas wprowadza w ten niechciany stan.
boli i to bardzo ale wszystkie to wiemy ,pewnie musimy to przeżyć żeby potem docenić to szczęście jakim jest dziecko, jakoś trzeba to sobie tłumaczyc. uciekam się kąpać zaraz wracam nie zapomnijcie o mnie

fajnie brzmi a ja jeszcze licencjatu nie obroniłam bo mi promotor pracy jeszcze nie podbił a jakby to zrobił zbaraz po wysłaniu jej do systemu to juz bym była po obronie:tak::-(

boli i to bardzo ale wszystkie to wiemy ,pewnie musimy to przeżyć żeby potem docenić to szczęście jakim jest dziecko, jakoś trzeba to sobie tłumaczyc. uciekam się kąpać zaraz wracam nie zapomnijcie o mnie
Nie zapomnimy, nie zapomnimy:-D
Kurdę... a ja się czuję jak na @..cały czas czuję wilgotno tam i łażę cały czas do łazienki i sprawdzam czy @ nie ma. Na papierze śluzu prawie nie ma, choc może znikome jasne ilości. Hm.. cholera niech ta @ nie robi jaj i się zjawia za te 6 dni. A tak to czlowiek się wkręca i wkręca..

reklama
Dziewuszki pytanie z innej beczki. Od kilku dni moja zew temp. ciała to 36.8 a mierzona waginalnie wynosi 37,2-37,6 czy to normalne? Wy też tak macie?:baffled:

Jest to bardzo mozliwe, w samej jamie ustnej jest 5 roznych miejsc do pomiaru, kazde z tych miejsc moze dac ci inna temp. wiec zalecaja mierzy zawsze w tym samym miejscu. Podobno ( nie jestem w 100% pwena) ci...ka jest naj goretsza :-D

Do góry