reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

dziekuje kochana jesteś mam wraże nie ze to ja chyba trochę przesadzam i panikuje bo co jest moje 7 cylki starań w porównaniu z innymi dziewczynami co 2 lata się starają ale jakoś to mnie nie pociesza taka perspektywa a z moim szczęsciem a raczej pechem to chyba długo to jeszcze potrwa:-:)-:)-(

Mi sie wydaj, ze chyba nie wazne ile sie czlowiek stara chyba tak samo boli, przeciez pragnienie mamay takie samo.
Mysl pozytywnie, to sie stanie ale problem jest w tym ze nie wiemy kiedy i to nas wprowadza w ten niechciany stan.

reklama
Dziewuszki pytanie z innej beczki. Od kilku dni moja zew temp. ciała to 36.8 a mierzona waginalnie wynosi 37,2-37,6 czy to normalne? Wy też tak macie?:baffled:

Zaniepokojona studiuje pedagogike pracy. Mam już obroniony licencjat z pedagogiki specjalnośc: praca socjalna a teraz jestem na uzupelniających mgr.
Cholera a ja sie czuję tak jakbym @ miała przyjśc. Mokro mi tam a śluzu na papierku prawie zero:eek::baffled:
fajnie brzmi a ja jeszcze licencjatu nie obroniłam bo mi promotor pracy jeszcze nie podbił a jakby to zrobił zbaraz po wysłaniu jej do systemu to juz bym była po obronie:tak::-(
Mi sie wydaj, ze chyba nie wazne ile sie czlowiek stara chyba tak samo boli, przeciez pragnienie mamay takie samo.
Mysl pozytywnie, to sie stanie ale problem jest w tym ze nie wiemy kiedy i to nas wprowadza w ten niechciany stan.
boli i to bardzo ale wszystkie to wiemy ,pewnie musimy to przeżyć żeby potem docenić to szczęście jakim jest dziecko, jakoś trzeba to sobie tłumaczyc. uciekam się kąpać zaraz wracam nie zapomnijcie o mnie

fajnie brzmi a ja jeszcze licencjatu nie obroniłam bo mi promotor pracy jeszcze nie podbił a jakby to zrobił zbaraz po wysłaniu jej do systemu to juz bym była po obronie:tak::-(

boli i to bardzo ale wszystkie to wiemy ,pewnie musimy to przeżyć żeby potem docenić to szczęście jakim jest dziecko, jakoś trzeba to sobie tłumaczyc. uciekam się kąpać zaraz wracam nie zapomnijcie o mnie
Nie zapomnimy, nie zapomnimy:-D
Kurdę... a ja się czuję jak na @..cały czas czuję wilgotno tam i łażę cały czas do łazienki i sprawdzam czy @ nie ma. Na papierze śluzu prawie nie ma, choc może znikome jasne ilości. Hm.. cholera niech ta @ nie robi jaj i się zjawia za te 6 dni. A tak to czlowiek się wkręca i wkręca..

reklama
Dziewuszki pytanie z innej beczki. Od kilku dni moja zew temp. ciała to 36.8 a mierzona waginalnie wynosi 37,2-37,6 czy to normalne? Wy też tak macie?:baffled:

Jest to bardzo mozliwe, w samej jamie ustnej jest 5 roznych miejsc do pomiaru, kazde z tych miejsc moze dac ci inna temp. wiec zalecaja mierzy zawsze w tym samym miejscu. Podobno ( nie jestem w 100% pwena) ci...ka jest naj goretsza :-D

Do góry