kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-)
Co do faceta to się tak nie denerwuj na niego, ja myślę, że to jest normalna reakcja pomyśl jak ty byś się poczuła.
Super:-)ja wczoraj tez sie dowiedzialam ze znajoma mojej znajomej zaszla w ciaze po 2 latach staran i to po poddaniu sie i odstawieniu lekow w nastepnym cyklu zafasolkowala
Na włoski to trzeba położyć ciemniejszą farbę i będzie ok.Zaraz poczytam, co sie tu dzialo! Ale poki co, musze Wam powiedziec, ze jeszcze tak wkurwiona jak dzis, to chyba jeszcze nigdy nie bylam.
Co do faceta to się tak nie denerwuj na niego, ja myślę, że to jest normalna reakcja pomyśl jak ty byś się poczuła.
Czekamy ;-);-)Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-)
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego
To chyba strasznie duża dawka. Ja brałam przez 10 dni i po 2 tabl.Tylko że ja brałam po 6 tabletek dziennie dlatego pytam bo własnie cięzko mi taka dawkę gdziekolwiek znależć....
I jak???AAa bo bym zapomniala @ nie przyszla a miala byc rano ale poczekamy jeszcze to sie okaze co tam sie dzieje trzymajcie kciuki kochane
Gratulujęjechalam dzis wkoncu babką i sie udalo , zawsze jezdzilam z facetem i sie tak stresowalam ze robilam takie glupie blendy ze az wstyd! a dzis looooz i sie udalo!!
Witaj. Fluidki ~~~~~~Witam wszystkie przyszłe Mamy i na samym początku łapię trochę fluidów bo też potrzebuję ich sporo:-)
Ja się nie znam :-(dziewczynki ponawiam posta pomoze ktos?
Będzie Kinga :-):-):-)Myslalas juz nad imieniem?
Wiesz oni czasem myślą, że tak ma być. Pewnie twój stwierdził, że taki miał być efekt.
Stwierdzilam, ze na serio jest cos z nim nie-halo. Powiedzial, ze wygladam LADNIE!!!!
Słońce odpocznijcie trochę sobie, może jakiś wyjazd na weekend albo chociaż długi spacer. Troszkę za dużo bierzesz na siebie.
Wiecie co? Mam powoli dosc... Jeszcze na uczelni tyle stresow, ze sie ledwo na nogach trzymam... i jeszcze w lozku wszystko na mojej glowie...
A kto nie był. Głowa do góry.ja już byłam w urojonej ciaży chyba dzis zrobiłam testa i d**a blada jedna kreska tylko już sie powoli załamuję bo prolaktyna wyregulowana a tu nic z tego :--(
Bardzo się cieszę, że u Was wszystko dobrzeWiec dziewczynki WSZYSTKIM dziekuje za trzymanie kciukow i mdlitwy...lacznie dalo skutek tego ze nie musze isc do szpitala, lezec musze ale w domu a to dla mnie SUPER, jeszcze raz dziekuje i sle buziole od siebie i Kacperka