ciekawa jestem kiedy @ zawita czy jutro czy w niedzielę??
a tak z drugiej strony to sie zastanawiam bo raz chyba jak dobrze mi sie kojarzy to któraś tu na BB narzekała na BOBO TEST a ja właśnie taki sobie zrobiłam?? możliwe żeby kłamał ten test. bo ja sie wogóle nie czuje jakby @ miała przyjść tylko mam takie przeczucie a żadnych objawów na @ nie mam nawet mnie głowa nie boli co zawsze bolała
/QUOTE]
Słońce, poczekaj tak jak radzą dziewczyny i zrób inny test. Wiem że niektóre narzekały na ten BOBO. Dobrze będzie
Poczekaj 2 dni jak @ nie przyjdzie to powtórz teścik.
Mi pierwszy wyszedł negatywnie. Dopiero po tygodniu odważyłam się powtórzyć.
Mam tylko jedno zdjęcie twarzyczki, reszta to zdjęcia kręgosłupa, kości ramieniowej, piszczelowej i miejsce intymne mojej niuni (którego nie będę pokazywać) ;-)
Śliczna dzidziunia:-) Uważaj na Was obie:-)
Może coś dziwnego wisi w powietrzu? Mój M w nocy też nie bardzo dawał rady...
Powiedziałam mu że w najbliższych dniach to się musi trochę postarać no i efekt tej informacji jest kiepski
Może faceci tak mają, że jak się ich uświadomi trochę to się stresują i forma im wtedy spada
Z drugiej strony nie mam ochoty tego dźwigać sama...
Wiecie co, jak pomyslę co my zrobiły nasze chłopy jakby się dowiedziały co my o nich tu opowiadomy to mogłoby się to źle skończyć
Wiecie ja swojemu nigdy nie mówiłam kiedy mam dni płodne itp. Czasem mu specjalnie mówiłam, że są wcześniej żeby późniejsze przytulanki były bardziej na luzie.
Ja tez do takiego wniosku doszłam i ostatnio nie powiedziałam...:-) Ale chyba i tak wyczul że coś tu śmierdzi jak go podstępem zwabiałam do sypialni rano:-)