reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

kochana ja to nawet nie wiem czy w tej mojej pobliskiej miescinie jest coś takiego zebym mogła sobie zrobić monitoring bo u nas to 3 lekarzy przyjmuje raptem i nie ma wielkiego wyboru:-:)tak:
to ja w maju będe miała chyba 8 cykl staranek ciekawe nawet wole nie mysleć na przyszłość :tak:
Czasami w szpitalu lekarze robią. Ważne żeby miał usg w gabinecie.

Kinguś powiem ci szczerze, że nie wiele widzę na tym usg, ale ja się na tym kompletnie nie znam, więc najważniejsze, że lekarz mówi, że jest ok:-)
To tylko zdjęcie profilu ;-);-);-)

reklama
ciekawa jestem kiedy @ zawita czy jutro czy w niedzielę??
a tak z drugiej strony to sie zastanawiam bo raz chyba jak dobrze mi sie kojarzy to któraś tu na BB narzekała na BOBO TEST a ja właśnie taki sobie zrobiłam?? możliwe żeby kłamał ten test. bo ja sie wogóle nie czuje jakby @ miała przyjść tylko mam takie przeczucie a żadnych objawów na @ nie mam nawet mnie głowa nie boli co zawsze bolała:tak:
/QUOTE]
Słońce, poczekaj tak jak radzą dziewczyny i zrób inny test. Wiem że niektóre narzekały na ten BOBO. Dobrze będzie:tak:
Poczekaj 2 dni jak @ nie przyjdzie to powtórz teścik.
Mi pierwszy wyszedł negatywnie. Dopiero po tygodniu odważyłam się powtórzyć.
Mam tylko jedno zdjęcie twarzyczki, reszta to zdjęcia kręgosłupa, kości ramieniowej, piszczelowej i miejsce intymne mojej niuni (którego nie będę pokazywać) ;-)
Śliczna dzidziunia:-) Uważaj na Was obie:-)
Może coś dziwnego wisi w powietrzu? Mój M w nocy też nie bardzo dawał rady...:eek:
Powiedziałam mu że w najbliższych dniach to się musi trochę postarać no i efekt tej informacji jest kiepski:confused2:
Może faceci tak mają, że jak się ich uświadomi trochę to się stresują i forma im wtedy spada
Z drugiej strony nie mam ochoty tego dźwigać sama...
Wiecie co, jak pomyslę co my zrobiły nasze chłopy jakby się dowiedziały co my o nich tu opowiadomy to mogłoby się to źle skończyć:baffled:
Wiecie ja swojemu nigdy nie mówiłam kiedy mam dni płodne itp. Czasem mu specjalnie mówiłam, że są wcześniej żeby późniejsze przytulanki były bardziej na luzie.
Ja tez do takiego wniosku doszłam i ostatnio nie powiedziałam...:-) Ale chyba i tak wyczul że coś tu śmierdzi jak go podstępem zwabiałam do sypialni rano:-)

Czasami w szpitalu lekarze robią. Ważne żeby miał usg w gabinecie.
wybieram sie teraz jak się @ skończy na powturne badanie prolaktyny to moze mi podpowiecie co jeszcze mogłabym ewentualnie zbadać myślałam o testosteronie bo miałam niegdys wysoki a potem do innego gina prywatnie bo teraz to na NFZ chodze to w prywatnym gabinecie powinien mieć takie lepsze usg tylko że on codziennie nie przyjmuje to będzie problem z tym ewentualnyp podglądaniem:tak:
poczekam i sie wszystko wyjaśnie dziękuje dziewczynki za wsparcie kinguś i zajaczkiu jesteście wspaniałe
mój mężuś to nawet nie pyta co my tu piszemy bo mówi że by mu głowa strzeliła od tych naszych pomysłów awoli nie wiedzieć jak na nich nadajemy bo jest pewny ze tak :tak::-) i ma racje jak trzeba to narzeamy a jak

Ostatnia edycja:
powinien mieć takie lepsze usg tylko że on codziennie nie przyjmuje to będzie problem z tym ewentualnyp podglądaniem:tak:
mój mężuś to nawet nie pyta co my tu piszemy bo mówi że by mu głowa strzeliła od tych naszych pomysłów awoli nie wiedzieć jak na nich nadajemy bo jest pewny ze tak :tak::-) i ma racje jak trzeba to narzeamy a jak
Czasem robi się co 2 dni czasem co 3 więc lepiej pogadać z ginkiem i spróbować jeden cykl sobie obejrzeć.
Mój M mówi " Pewnie zaraz włączysz to zboczone forum " :-D:-D:-D

Teraz idę poleżakować.
Buziaczki

reklama
Do góry