asiucha-L
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki.
Niegrzeczna jestem bo zapomniałam się przywitać.
Super myślenie i własnie do tego dąrze, jak najmniej mysleć o dziecku. Pochłania mnie praca, dom, inne zajęcia a dzidziuś któegoś dnia się pojawi. No ale forum podczytuje i sięudzielam bo jak bym mogła tak poprostu tu nie zaglądać? :-)
Musisz nam zdać relacje z tego wydarzenia!
Na pewno nie zaszkodzi, sport to zdrowie i jest zalecany także właśnie wtedy kiedy mamy problemy z cyklami i zajściem w ciąże. Brzuszki nie zaszkodzą na początku dzidzi, co innego jak się ma już duży brzuch no ale wtedy te ćwiczenia są zbędne. Bardzo dobrze że ćwiczysz, mocne mięśnie brzucha w ciąży są potrzebne a po ciąży brzuszek szybciej wróci na miejsce a eleastyczna skóra szybciej się
ściągnie.
Niegrzeczna jestem bo zapomniałam się przywitać.
Margaret 2009.01.10 21:39
nam sie udało po 3 latach, mieliśmy wyniki badań było wiadomo, że będzie ciężko, a udało się jak... przestaliśmy sie starać, liczyć kiedy możemy, a kiedy nie, pieniądze odłożone na badania wydaliśmy na nowy samochód. Jak oczyśliliśmy swoje głowy z jednej myśli - DZIECKO- udało się raz dwa. Życzę powodzenia!!!!
wlasnie przeczytalam to na jakims forum i postanowilam Wam to wkleic....daje do myslenia,co?pozdrawiam!
Super myślenie i własnie do tego dąrze, jak najmniej mysleć o dziecku. Pochłania mnie praca, dom, inne zajęcia a dzidziuś któegoś dnia się pojawi. No ale forum podczytuje i sięudzielam bo jak bym mogła tak poprostu tu nie zaglądać? :-)
juz za 9 dni usg 4D nie moge sie doczekac![]()
Musisz nam zdać relacje z tego wydarzenia!
Co myślicie dziewczyny o gimnastyce kiedy się stara o dziecko?
Ja czasami robię np. 100 brzuszków dziennie i zastanawiam się, czy nie zaszkodzę dziecku jak sie już uda zajść w ciążę.Mogę nie wiedzieć że zaszłam w ciążę i będę te brzuszki robić i co wtedy?
Pewnie jak zawsze przesadzam ale...........
Na pewno nie zaszkodzi, sport to zdrowie i jest zalecany także właśnie wtedy kiedy mamy problemy z cyklami i zajściem w ciąże. Brzuszki nie zaszkodzą na początku dzidzi, co innego jak się ma już duży brzuch no ale wtedy te ćwiczenia są zbędne. Bardzo dobrze że ćwiczysz, mocne mięśnie brzucha w ciąży są potrzebne a po ciąży brzuszek szybciej wróci na miejsce a eleastyczna skóra szybciej się
ściągnie.