reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
zjadłam kanapke i tak troche jakby mi lepiej...pewnie to ta pogoda co niedawno na południu była..wczoraj do nas przyszedł deszcz, czarne chmury....brzydko jest :(

To dobrze Agnezzz!Tzreba jesc!:)
a teraz powiedzcie mi jak wstawic te swirdaki na dole!!!!!!!!!
Ciemna masa ze mnie! Kombinuje i nic! Wielie nic!

Jeju tylko się dziewczyny nie pochorujcie... JA CHCĘ BYĆ CIOCIĄ INTERNETOWĄ !!! ;D
Właśnie obiadek przygotowuję i cały czas tu zaglądam... zresztą jak siadam przed kompa to tylko po to żeby tu do Was zajrzeć i coś skrobnąć, np. co u mnie itp ;D
Zaraz zabieram się za mycie okien choć w łebku coraz bardziej mi się kręci :/ No ale ładna dziś u nas pogoda więc muszę, bo firany wyprane (no i płyn wczoraj kupiłam - do okien ;D tym razem napewno nie braknie ;D )
No więc ja zabieram się już do roboty... tylko obiadzik skończę :)
PS BRAWO DORKA :D

Ja też sie kiepsko czuję od wczoraj- brak apetytu głównie i mam wkurza. Ale jestem poziębiona,więc same widzicie-katar i lekki kaszelek. Łykajcie witaminki. pozdrawiam i życzę miłego wieczorku

No jak ja się wkurzyłam... :mad:
Wyobraźcie sobie : piękna pogoda Doduśka idzie myć okna... myje... myje... umyła... zamyka ostatnie okna i co... ?? DESZCZ JAK CHOLEWCIA !!! tak mi ślicznie obmył okna że prawie mnie krew zalała ;) a zero chmurek... a później jak wieszałam firany to takie słoneczko przyświeciło w te moje "pokropione" okienka... że aż miło było patrzeć :mad:
Aaale jutro przejadę szmatką tylko szyby (bo dziś w nocy ponoć burza ma być :( ) i będą znów pięęęknie lśniące :)
Izabelka grzaniec napewno postawi Cię na nóżki :) A jak nie lubisz piwka, to polecam herbatkę mailinową :) no coś pysznego :) Wracaj szybciutko do zdrowia :) Cmok

Hej Doda :D z grzańcem to bardzo dobry pomysł ;) uwielbiam i mam zamiar wysłać meżulka do sklepu. A co!
Normalnie zazdroszcze Ci chęci do czyszczenia okien-nie znoszę ,a już na pewno nie przecierałabym po deszczu ;D dużo słoneczka na jutro zyczę

reklama
Dziewczynki, dbajcie o siebie, zdrowie najważniejsze. Ja właśnie wróciłam ze szpitala, dostałam krwotoku, chyba z przedźwigania- dźwigałam czterolatki, a biorę zastrzyki w brzuch, a właściwie w jajniki i niewesoło się ta moja bezmyślność skończyła :( Teraz na L4 do końca nast tyg się zbieram do kupy sama ze sobą.

Dużo zdrówka życzę :)

Do góry