reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

ja wczoraj tez sie dowiedzialam ze znajoma mojej znajomej zaszla w ciaze po 2 latach staran i to po poddaniu sie i odstawieniu lekow w nastepnym cyklu zafasolkowala :tak: jest w 10 tc :sorry: mowilam ze brala przerozne leki i przeszla wszystkie mozliwe badanie i nic, a wystarczylo ze wszystko odstawila i bach zaszla :-)

reklama
ja wczoraj tez sie dowiedzialam ze znajoma mojej znajomej zaszla w ciaze po 2 latach staran i to po poddaniu sie i odstawieniu lekow w nastepnym cyklu zafasolkowala :tak: jest w 10 tc :sorry: mowilam ze brala przerozne leki i przeszla wszystkie mozliwe badanie i nic, a wystarczylo ze wszystko odstawila i bach zaszla :-)
Super!:-)
Na to wychodzi, że trzeba się drogie panie odstresowac i dac na looz:-p:-D
Tylko pytanie brzmi "jak"?;-):-D

kochana ja poprostu czuje że @ sie zbliza i mi smutno z tego powodu:-(
zaraz jadę do mojego chrześniaka sie odstresować
ale bardzo ci dziękuję kochana że tak mi dobrze życzysz:tak:
ZANIEPOKOJONA, TO JEST WŁAŚNIE FAJNE W BB, ŻE MY SOBIE SZCZERZE KIBICUJEMY:-)
no paranoja normalnie. I badź tu człowieku mądry...
Ale powiem wam szczerze, że zastanawiam się czy nie opuścic was, bo sie nakręcam za bardzo:-(

Siema kobitki po dluzszej nieobecnosci :-D

Zaraz poczytam, co sie tu dzialo! Ale poki co, musze Wam powiedziec, ze jeszcze tak wkurwiona jak dzis, to chyba jeszcze nigdy nie bylam.
Zaczne od poczatku (nie od konca :-p). Otoz, jestem po HSG i czytalam, ze laski czasem po tym zabiegu sie "odblokowywuja", to mowie : trzeba wykorzystac sytuacje. Pomimo tego, ze porannego sexu nie lubie (alez czego sie nie robi dla fasolki), postanowilam mojego m. zgwalcic zanim pojdzie do pracy. Obudzilam sie, m. jak zwykle przez sen byl "twardy" (sokra za szczegoly), wiec wzielam sie do roboty. Spoko, spoko- byla gitara poki sie nie obudzil. Obudzil sie i chyba sie bardzo zawiodl, ze to ja! Cala moja ciezka praca na marne, bo moj. m zwiedl. No mowie - ladnie qrwa. Z dziwkami przez sen to Ci sie podoba, ale z wlasna kochajaca zona to nie!!! Tak wiec kochany maz zostal obrzucany wyzwiskami i poszedl do pracy.
Ja wracajac z uczelni myslalam na tym co sie rano stalo i zdecydowalam, ze chyba potrzebuje zmiany zeby mojego m. bardziej skusic.
Wpadlam do Boots i mysle, ze chce radykalnej zmiany. Robimy sie na blond (a jestem brunetka). Zakupilam farbe i szybko do domu. Pyk, pyk,pyk-farba nalozona, czekam na cudowny rezultat.
Zmylam farbe i prawie na zawal nie padlam w lazience. Czegos takiego to nawet rumunskie tirowki nie maja na glowie. Przysiegam na wszystko, ze nigdy nie widzialam u nikogo takich wlosow. Sa POMOARANCZOWE! Tyle, ze nie wygladaja na rude!! Wygladaja na zoltawo pomaranczowe, jakby sobie je w psiej sraczce umoczyla na koncach (za przeproszeniem). No masakra!!! Dzwonie do mojej fryzjerki a ta w Mexyku sie zeni!!! Mysle, juz qrwa nie mialas kiedy....
Teraz siedzie zrospaczona i mysle, co tu zrobic... Jak sie zdenerwuje, to ogole leb na lyso i bedzie po problemie. W sumie to tez bedzie radykalna zmiana, wiec moze mojemu m. wreszcie sie spodobam :crazy:

Ja to już mam chyba urojoną ciążę;-):-D
Normalnie od dziś tak mnie zaczeły cycuchy bolec.. że normalnie szok, ale nie na górze tylko z boku jakby od pachy.. ale pewnie przed @ i to dlatego:tak:
Ja i tak na nią czekam z utęsknieniem bo na nowej kanapie jeszcze nie fikalismy i postanowiliśmy, że od maja ruszymy pełna parą:-D
Tak, żeby teraz tej sprężyny wyskoczyły, haha:laugh2::rofl2:

Zaraz poczytam, co sie tu dzialo! Ale poki co, musze Wam powiedziec, ze jeszcze tak wkurwiona jak dzis, to chyba jeszcze nigdy nie bylam.
Zaczne od poczatku (nie od konca :-p). Otoz, jestem po HSG i czytalam, ze laski czasem po tym zabiegu sie "odblokowywuja", to mowie : trzeba wykorzystac sytuacje. Pomimo tego, ze porannego sexu nie lubie (alez czego sie nie robi dla fasolki), postanowilam mojego m. zgwalcic zanim pojdzie do pracy. Obudzilam sie, m. jak zwykle przez sen byl "twardy" (sokra za szczegoly), wiec wzielam sie do roboty. Spoko, spoko- byla gitara poki sie nie obudzil. Obudzil sie i chyba sie bardzo zawiodl, ze to ja! Cala moja ciezka praca na marne, bo moj. m zwiedl. No mowie - ladnie qrwa. Z dziwkami przez sen to Ci sie podoba, ale z wlasna kochajaca zona to nie!!! Tak wiec kochany maz zostal obrzucany wyzwiskami i poszedl do pracy.
Ja wracajac z uczelni myslalam na tym co sie rano stalo i zdecydowalam, ze chyba potrzebuje zmiany zeby mojego m. bardziej skusic.
Wpadlam do Boots i mysle, ze chce radykalnej zmiany. Robimy sie na blond (a jestem brunetka). Zakupilam farbe i szybko do domu. Pyk, pyk,pyk-farba nalozona, czekam na cudowny rezultat.
Zmylam farbe i prawie na zawal nie padlam w lazience. Czegos takiego to nawet rumunskie tirowki nie maja na glowie. Przysiegam na wszystko, ze nigdy nie widzialam u nikogo takich wlosow. Sa POMOARANCZOWE! Tyle, ze nie wygladaja na rude!! Wygladaja na zoltawo pomaranczowe, jakby sobie je w psiej sraczce umoczyla na koncach (za przeproszeniem). No masakra!!! Dzwonie do mojej fryzjerki a ta w Mexyku sie zeni!!! Mysle, juz qrwa nie mialas kiedy....
Teraz siedzie zrospaczona i mysle, co tu zrobic... Jak sie zdenerwuje, to ogole leb na lyso i bedzie po problemie. W sumie to tez bedzie radykalna zmiana, wiec moze mojemu m. wreszcie sie spodobam :crazy:

Ojjj bieduklo, nakladaj czapke na glowe i lec do sklepu po brazowa farbe !

Na początku musze Cię przeprosić Kaprysiu, bo najpierw się uśmiałam z tych Twoich przygód:-)
Ale oczywiście baaardzo współczuję... I tego poranka i tych włosów.. Nie wiem co by mnie bardziej wk*wiło:-D
Co Cię napadło żeby z czarnych na blond sama zrobic??!?!?!?!?!?!? KOBITO!!!! szukaj jakiegoś innego fryzjera i raczej nie próbuj sama nic naprawiać. Zaaplikuj może jakąś odżywe na te swoje włosy po tym rozjaśnianiu.
Co do meża, to tez bym mu zrobiła awanturę... A co on Ci na to powiedziała w ogóle??

reklama
Ja jak zwykle wpadłam po radę. Wiec zaczne od tego ze jest to mój 48 dc cykle mam zazwyczaj 30 dnoiwe w 34 miałam usg ktore nic nie pokazalo w 38 robiłam bete tez negatywna w 40 znowu usg przepisano mi luteine 3 razy dziennie po 100mg przez trzy dni po 2 powinnam dostać@ i nic minęlo juz 5 a u mnie nadal @ nie ma. Pytanie moje brzmi po jakim czasie po luteinnie powinna przyjśc @. Z gory dzieki za odp.
KAPRYCHA- TY to masz przezycia kobito jak ty to wytrzymujesz:-p

Do góry