reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Ja jak zwykle wpadłam po radę. Wiec zaczne od tego ze jest to mój 48 dc cykle mam zazwyczaj 30 dnoiwe w 34 miałam usg ktore nic nie pokazalo w 38 robiłam bete tez negatywna w 40 znowu usg przepisano mi luteine 3 razy dziennie po 100mg przez trzy dni po 2 powinnam dostać@ i nic minęlo juz 5 a u mnie nadal @ nie ma. Pytanie moje brzmi po jakim czasie po luteinnie powinna przyjśc @. Z gory dzieki za odp.
KAPRYCHA- TY to masz przezycia kobito jak ty to wytrzymujesz:-p

ja zawsze bralam luteine czy duphaston przez 10 dni po dwie tabl. i po 3 dniach przychodzila @

wiec nie wiem dlaczego Tobie lekarz przepisal tylko na 3 dni :baffled:

Witajcie dziewczynki po dwoch dniach chyba...:-):-):-) Jakos tak mi zeszlo, ze nie mialam kiedy do was co naklikac:tak::tak:. Ciagle cos mi przeszkadzalo, ale probowalam was podczytywac, jednak nie dam rady odpisac na wszystkie posty... na pewno duzo sie podzialo bo prawie 100 stron nastukalyscie...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: kto to przeczyta?? kiedy?? i zaloze sie ze jak bede czytac zalegle strony to nastukacie kolejne...
U mnie zbliza sie final countdown i tak jakos nie moge sie do tego ustosunkowac, nie wiem co czuje jakos tak dziwnie w tym miesiacu do tego podchodze... od kilku dni mam takie ciagniecie w podbrzuszu ale jakos nie moge uwierzyc ze to moze byc fasolka...

reklama
Do góry