reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

starania się - watpliwości..

Mezatka GRATULACJE dużo dziewczyn znika z forum a potem wracają z dobra nowiną... spokonych już teraz 8 miesięcy Ci zyczę...:-);-)

reklama
no kochana gratulacje i dopiero teraz sie chwalisz :))) anginka sie nie przejmuj wiele kobitek na poczatku choruje ja tez dlugo bylam chora na antybiotyku najwazniejsze by nie miec goraczki

Gratuluje kochana, niech no ja cie usciskam, udalo sie, jupiiii :laugh2::laugh2::laugh2: dawaj mi tu fluidki :tak:;-)

Mezatka GRATULACJE dużo dziewczyn znika z forum a potem wracają z dobra nowiną... spokonych już teraz 8 miesięcy Ci zyczę...:-);-)

jest nareszcie fasolka super serdeczne gratulacje dawaj nam tu fluidki:tak::tak::-):-)

Dziekuje dziewczyny:tak::tak::tak:Balam sie pochwalic od razu, bo i mnie to zaskoczylo, bo w sumie wlasnie w tym m-cu nie myslelismy o tym tak bardzo. Przy cyklach 25-27 w tym m-cu owulka wypadla w 16dc:szok:(stosowalam testy) czego nigdy bym sie nie spodziewala i z mezem serduszkowalismy tylko 13,15,16dc. Zyjac powrotem do Polski, nie myslalam tak bardzo o starankach:tak:A tu taka niespodzianka:-)
Tak bardzo sie ciesze i przesylam fluidki:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Po tym co mnie spotkalo, wierze ze kazdej sie uda:tak::tak:

Ostatnia edycja:
Mnie wkurza tylko to, że zawsze miałam regularne @, bez plamień, przesunięć itd a odkąd zaczęłam myśleć o dziecku wszystko się posypało...
Pewnie z emocji (stres, oczekiwania), człowiek się nakręca a organizm mówi pocałuj się w ....:angry:
No nic zbieram się do pracy:-(

WITAJCIE KOBIETKI ;-):-);-)

Dawno mnie tu nie bylo, ale staralam sie was czytac codziennie:tak:. W koncu tez moge pochwalic sie, ze jestem w ciazy, na ktora tak dlugo czekalam
HURAAAAAA:happy::happy::happy::happy::happy::happy:
Gratulacje!!!! ALe się cieszę... zła passa przełamana:-D:-D SUPERAŚNIE!!!!!
Teraz poprosimy przepis na ten sukces:-):-)
I opis objawów:-)

dziekuje dziewczyny:tak::tak::tak:balam sie pochwalic od razu, bo i mnie to zaskoczylo, bo w sumie wlasnie w tym m-cu nie myslelismy o tym tak bardzo. Przy cyklach 25-27 w tym m-cu owulka wypadla w 16dc:szok:(stosowalam testy) czego nigdy bym sie nie spodziewala i z mezem serduszkowalismy tylko 13,15,16dc. Zyjac powrotem do polski, nie myslalam tak bardzo o starankach:tak:a tu taka niespodzianka:-)
tak bardzo sie ciesze i przesylam fluidki:
po tym co mnie spotkalo, wierze ze kazdej sie uda:tak::tak:
takie nie myślenie widocznie jest najlepszą receptą na fasolkę
dziękuję za fluidki
jeszcze raz gratuluję!!

;-)
właśnie nie wiem co mnie kluje bo nigdy tak nie miałam ale moze faktycznie nie będę brała leków może wytrzymam
mamy już fasolkę to nie muszę przerywać złej passy i mam takie przeczucie że @ przyjdzie:tak::tak::tak::-:)-:)-:)-(
No jak Cię zaraz!!!!!! Ręce mi opadają do Ciebie Kobito!!! To że mężatka przełamała pass ę to znaczy że teraz się posypią fasolki, a nie ze wyczerpała limit!!!!!! No brak mi słów
takie nie myślenie widocznie jest najlepszą receptą na fasolkę
dziękuję za fluidki
jeszcze raz gratuluję!!
Tez do takich wniosków dochodze, tylko musze znaleźć coś co mnie odciągnie od myślenia:baffled:

GRATULUJĘ!!!!:-)

I zazdroszczę - zainspirowana dobrym przykładem to wieczorem bierzemy się do roboty:tak::-):tak:

Dawno mnie tu nie bylo, ale staralam sie was czytac codziennie:tak:. W koncu tez moge pochwalic sie, ze jestem w ciazy, na ktora tak dlugo czekalam - od wrzesnia staralismy sie z mezem o dzidzie z miesieczna przerwa. Tak bardzo sie ciesze i zarazem boje, zeby wszystko bylo oki. O ciazy wiem od tygodnia, ale balam sie od razu pochwalic. Dzis zrobilam 3 test:tak:. Najgorsze jest to, ze jest to 5 tydz i juz przyplatala sie angina i biore antybiotyki od dzisiaj, ktore przepisal mi lekaz. Powiedzial, ze sa bezpieczne w czasie ciazy, ale na necie roznie mowia:-(. Moj maz ciagle powtarza, zebym sie nie martwila i z dnia na dzien cieszy sie coraz bardziej, mowi ciagle, ze bedziemy mieli malego smyka z nami :-D.

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!!
hurrrraaaaa!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D GRATULUJĘ!!!! :-)

No jak Cię zaraz!!!!!! Ręce mi opadają do Ciebie Kobito!!! To że mężatka przełamała pass ę to znaczy że teraz się posypią fasolki, a nie ze wyczerpała limit!!!!!! No brak mi słów

Tez do takich wniosków dochodze, tylko musze znaleźć coś co mnie odciągnie od myślenia:baffled:
kochana ja poprostu czuje że @ sie zbliza i mi smutno z tego powodu:-(
zaraz jadę do mojego chrześniaka sie odstresować
ale bardzo ci dziękuję kochana że tak mi dobrze życzysz:tak:

reklama

Dawno mnie tu nie bylo, ale staralam sie was czytac codziennie:tak:. W koncu tez moge pochwalic sie, ze jestem w ciazy, na ktora tak dlugo czekalam - od wrzesnia staralismy sie z mezem o dzidzie z miesieczna przerwa. Tak bardzo sie ciesze i zarazem boje, zeby wszystko bylo oki. O ciazy wiem od tygodnia, ale balam sie od razu pochwalic. Dzis zrobilam 3 test:tak:. Najgorsze jest to, ze jest to 5 tydz i juz przyplatala sie angina i biore antybiotyki od dzisiaj, ktore przepisal mi lekaz. Powiedzial, ze sa bezpieczne w czasie ciazy, ale na necie roznie mowia:-(. Moj maz ciagle powtarza, zebym sie nie martwila i z dnia na dzien cieszy sie coraz bardziej, mowi ciagle, ze bedziemy mieli malego smyka z nami :-D.

POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE!!!!!!!

Ogromniaste gratulacje Kochana!!:-):tak::-D

Do góry