reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Siemacie Lachonarium
Wpadłam się przywitać i lece zaraz na szczepienie.
Jak wrócę to poczytam a niemało do czytania jak zwykle.
Witaj. Wracaj szybciutko ;-)żebyś nie miała dużych zaległości :tak:
Eh, to dupa skopana u mnie:-( ale i tak liczyłam na @ więc nie wiem czemu się rozczarowuje:-D w końcu tylko 2 przytulanka były..:confused2:
Przecież wystarczy raz a porządnie ;-) Jeszcze nic straconego.

Ja jeszcze nie zaczęłam staranek ale jak zacznę to powoli, bez temp. i całej tej reszty. To pewnie pomaga, ale nakręca jak cholera. A ja aż tak bardzo nie nastawiam się ,bo już jedną dzidzię mam. Nie będzie takiej presji, to może pójdzie łatwiej. ;-);-);-)
Na pewno Wam się szybciutko uda ;-)

reklama
jesuuu, nie moge się ruszać dzisiaj. Rozpoczęłąm wczoraj sezon na" jestem za gruba musze coś z tym zrobić" i pobiegałam wczoraj...Duuuuużo za dużo, bo dzisiaj ledwo chodze. Myślałam że bedę miała mega zakwasy, ale z tym ok. W stawach mnie nogi bola, a dokładnie w biodrach i chodze jak kaczuszka:-)

Dziewuszki jak to jest z ta tempka przed @?? Spada przed albo najpozniej w 1szym dniu @ czy niekoniecznie. Ja mam tempke dzisiaj na poziomie wyzszym (od owulki) a te plamienia sie rozkrecaja juz zaczynaja przypominac poczatek taki slaby @ a to dopiero ranek jest, wiec jakby to mial byc pierwszy dzien @ to tempka chyba powinna juz spasc co?? Cholera, im szybciej tym lepiej, wczesniej zaczna sie przytulanki-obiecanki

Trzeba by sprawdzić jakieś statystyki które dziewczyny zaszły szybciej w ciążę- te, które mierzą temp, stosują testy i prowadzą inne obserwacje, czy te, które idą na żywioł:-D Ale takich statystyk chyba nie ma. Może stworzymy??? :-D:-D:-D Moje koleżanki nie stosowały nawet testów owu. Wszystkie 4 zaszły w ciąże po kilku miesiącach- nie więcej niż rok. I co wy na to? A!!! Ja jestem piąta! Bo ja 10 miesięcy.

jesuuu, nie moge się ruszać dzisiaj. Rozpoczęłąm wczoraj sezon na" jestem za gruba musze coś z tym zrobić" i pobiegałam wczoraj...Duuuuużo za dużo, bo dzisiaj ledwo chodze. Myślałam że bedę miała mega zakwasy, ale z tym ok. W stawach mnie nogi bola, a dokładnie w biodrach i chodze jak kaczuszka:-)
To się do maratonu przygotowujesz ;-);-)
Mnie już przezywają grubasek :crazy:

No własnie i ja się tak zastanawiam... co prawda dopiero drugi dzien mierzę.. :zawstydzona/y::-p ALe i tak zaczęłam świrowac..:sorry::confused2::baffled:
Ja zawsze polecam dziewczyną monitoring w jednym cyklu żeby sprawdzić czy rzeczywiście nasze odczucia pokrywają się z rzeczywistą owulacją.

Ja polecam przytulanki codzienne w czasie owulacji. Mi się udało gdy były 6 dni z rzędu ;-)

Ostatnia edycja:
Dziewuszki jak to jest z ta tempka przed @?? Spada przed albo najpozniej w 1szym dniu @ czy niekoniecznie. Ja mam tempke dzisiaj na poziomie wyzszym (od owulki) a te plamienia sie rozkrecaja juz zaczynaja przypominac poczatek taki slaby @ a to dopiero ranek jest, wiec jakby to mial byc pierwszy dzien @ to tempka chyba powinna juz spasc co?? Cholera, im szybciej tym lepiej, wczesniej zaczna sie przytulanki-obiecanki
mi spada w dniu @ zazwyczaj do temp 36,25 :sorry: a poziom wyższych mam ok 36,70 - 36,80 potrafi tez juz zaczać spadać dzien wczesniej! więc moze u ciebie to jeszcze nie @ :eek:

Poniewaz pogoda pochmurna, u nas fatalna malaria leje wieje itp postanowilam zalaczyc pare zdjatek wczorajszej wiosny ktore pstrykala moja corcia hihi jak ja sie lenilam w ogordku :-)

picture6429.jpg

picture6428.jpg

picture6425.jpg

picture6426.jpg

reklama
Do góry