reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Kingus sliczny brzusio niech rosnie musisz duzo jesc i dbac o siebie bo dzidzia najwazniejszy a tak zapytam wiesz juz jakiej plci jest malenstwo na usg bylo juz cos widac?

Co do tego becikowego tez to slyszalam paranoja jakas kazda kobieta przeciez ma inny organizm a niektore maja nawet okres w ciazy i nic nie podejzewaja wienc co z nimi becikowe imsie nie nalezy bo dosc pozno dowiedzialy sie o malenstwie ??

reklama
naprawde czemu to nie moze byc takie proste :confused2: zreszta co ja gadam wy moje kochane wszystkie macie taki sam problem brak fasolki :-(zycze wam kochane wszystkiego dobrego musimy byc dobrej mysli:tak:
Coś tam ginka mówiła, że wygląda na chłopca ale to było jeszcze wcześnie zobaczymy co jutro powie.

Wszystkie zafasolkujemy Kochana, nie martw się:tak:
Będziecie miały takie brzuszki.
Fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hejka ja troche z innej beczki....dzis w radio slyszalam odnosnie becikowego w polsce,ze chca wprowadzic cos takiego,ze jezeli kobieta do 2 miesiaca nie zglosi,ze jest w ciazy nie dostanie becikowego....czujecie to! co za bzdura! babki sie wypowiadaly,ze co z kobietami ktore dowiaduja sie,ze sa w ciazy np w 5 misiacu?! wiadomo,ze poczatki ciazy sa rozne u kazdej z nas a niektore nie maja zadnych objawow...dziwne to wszystko mam nadzieje,ze ta ustawa nie przejdzie..to byloby na tyle odnosnie niusow hehe,pozdrawiam wszystkie!
mój mężus też kiedyś o tym usłyszał w radiu ale mu nie wierzyłam myslałam że sie przesłyszał a tu się okazuje ze to jednak chodzą po głowach naszym urzędnikom takie głupoty bo jak to nazwać czysta głupota i tyle!!!!!!!
Dokładnie to już kiedyś słyszałam i dokładnie wypowiadały się kobiety, które dość późno dowiedziały się o ciąży, bzdura :angry:

Mój brzusio w 15 tc
piękny masz tem brzusio kochana tylko pozazdroscić i jeszcze raz pogratulować
ja też tak chcę!!:tak::-:)-:)-(

a i fluidki sa już łapię i chowam do brzuszka mojego moze coś tam pomogą

mój mężus też kiedyś o tym usłyszał w radiu ale mu nie wierzyłam myslałam że sie przesłyszał a tu się okazuje ze to jednak chodzą po głowach naszym urzędnikom takie głupoty bo jak to nazwać czysta głupota i tyle!!!!!!!

piękny masz tem brzusio kochana tylko pozazdroscić i jeszcze raz pogratulować
ja też tak chcę!!:tak::-:)-:)-(

a i fluidki sa już łapię i chowam do brzuszka mojego moze coś tam pomogą

Kochana z tego co widze po suwaczku to Ty juz za dwa dni testujesz?:-)

ewe kochana co do rodzin patologicznych to moze i racja ale 1000 zl becikowego to niewiele starczy ledwo na poczatek a co potem dzieci na smietnikach leza takie te nasze spoleczenstwo wstretne jakby nie popatrzec to samo 1000 zl kosztuje juz lepszy wozek nie wspomne o reszcie a panstwo nawet to kobieta chce zabrac ja tak to interpretuje masakra jakas?:(

Fluidki zlapane moze wstreciucha @ pozegna sie ze mna na 9 miesiecy albo i dluzej:-D:tak:

No mam nadzieję, że tylko dlatego, że chciałabyś sobie coś kupić.
Mam nadzieję Jadźka, że nie jesteś Biseptolem?????????:-D

Nie, nie jestem "biseptolem" :-)
Ale też jak faceci lubię popatrzeć na atrakcyjne kobiety :-)
Z tym, że oni odrazu sobie wyobrażają jakieś pozycje, cuda na kiju, a ja poprostu podziwiam ładny obiekt HEHE

A filmiki różne ? -owszem też lubię byle nie jakieś przesadne :-)

Olcia widze ze masz termin porodu przypadajacy na termin moich urodzinek siuper skorpiony z trzeciej dekady sa raczej do zgody i sa spokojniejsze od reszty tak mysle

ewe kochana co do rodzin patologicznych to moze i racja ale 1000 zl becikowego to niewiele starczy ledwo na poczatek a co potem dzieci na smietnikach leza takie te nasze spoleczenstwo wstretne jakby nie popatrzec to samo 1000 zl kosztuje juz lepszy wozek nie wspomne o reszcie a panstwo nawet to kobieta chce zabrac ja tak to interpretuje masakra jakas?:(
Fluidki zlapane moze wstreciucha @ pozegna sie ze mna na 9 miesiecy albo i dluzej:-D:tak:
wiesz ja prawie na to becikowe nie patrze bo to i tak ośmieszanie się z taka kwotą na oczach "unii europejskiej" :confused2: a to całe nasze macierzyńskie! ehhh... szkoda slow!
poza tym becikowe to sie robi przed porodem! tzn wyprawke kupuje! a becikowe odbierasz dopiero po zarejestrowaniu dziecka w USC wiec szkoda gadać! :eek: wiadomo kazdy pieniądz sie liczy chociaż na pampersy będzie! ale wracając do teog przepisu najbardziej rozwaliło mnie stwierdzenie pani w urzędzie ze jeszcze nie wiadomo jak takie zaświadczenia powinny wyglądać!!!! a prawo wprowadzili!!!! :no:

reklama
Do góry