reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

starania się - watpliwości..

Hehe, oby nie pekla :laugh2:

No z tatula narazie ok :tak: badan ciag dalszy trwa :sorry: dzisiaj tatulko pojechal polozyc sie do szpitala i pobiora mu wycinek guza :zawstydzona/y: bo jak narazie okazala sie ze w zoladku nie ma raka, a zostalo jeszcze pluco, nadnercze i watroba do diagnozy, bo tam tez sa jakies guzy :-( ale jestem dobrej mysli :tak:
Grunt to pozytywne myślenie:-) Powodzenia dla taty:-)

reklama
Przytulanki były, a mój M stwierdził, że tym razem się postarał i już się zastanawiał jak on będzie w przyszłym roku na rolkach z psem, starszą córą i wózkiem jeździł:eek:
:-D:-D:-D

Skąd wy o tej porze truskawki i jagody bierzecie:baffled:?
A daj spokój tak mi na pażdziernikówkach nagadały o jagodach poleciałam do warzywniaka a się okazało, że jagód jeszcze nie ma są tylko mrożone

ale jestem dobrej mysli :tak:
Ja też :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Marzenixx a Ty gdzie się podziewasz????

hejka ja troche z innej beczki....dzis w radio slyszalam odnosnie becikowego w polsce,ze chca wprowadzic cos takiego,ze jezeli kobieta do 2 miesiaca nie zglosi,ze jest w ciazy nie dostanie becikowego....czujecie to! co za bzdura! babki sie wypowiadaly,ze co z kobietami ktore dowiaduja sie,ze sa w ciazy np w 5 misiacu?! wiadomo,ze poczatki ciazy sa rozne u kazdej z nas a niektore nie maja zadnych objawow...dziwne to wszystko mam nadzieje,ze ta ustawa nie przejdzie..to byloby na tyle odnosnie niusow hehe,pozdrawiam wszystkie!

hejka ja troche z innej beczki....dzis w radio slyszalam odnosnie becikowego w polsce,ze chca wprowadzic cos takiego,ze jezeli kobieta do 2 miesiaca nie zglosi,ze jest w ciazy nie dostanie becikowego....czujecie to! co za bzdura! babki sie wypowiadaly,ze co z kobietami ktore dowiaduja sie,ze sa w ciazy np w 5 misiacu?! wiadomo,ze poczatki ciazy sa rozne u kazdej z nas a niektore nie maja zadnych objawow...dziwne to wszystko mam nadzieje,ze ta ustawa nie przejdzie..to byloby na tyle odnosnie niusow hehe,pozdrawiam wszystkie!
Dokładnie to już kiedyś słyszałam i dokładnie wypowiadały się kobiety, które dość późno dowiedziały się o ciąży, bzdura :angry:

Mój brzusio w 15 tc

Czesc dziewczynki zagladnelam do was codziennie i was czytam ale jakos brak weny mam na pisanie weszlam w su mie troszke sie pozalic bo nie mam sie komu wygadac:-( Maz w pracy a mnie taka chandra dopadla ze szok ale to spowodowane jutrzejsza@ ktora na pewno przyjdzie poprostu co miesiac juz nie mam sily :zawstydzona/y: naprawde czemu to nie moze byc takie proste :confused2: zreszta co ja gadam wy moje kochane wszystkie macie taki sam problem brak fasolki :-(zycze wam kochane wszystkiego dobrego musimy byc dobrej mysli:tak:

Tak apropo ktosiowej to w sumie na poczatku nie wiem o co poszlo ale jej posty naprawde sa rzenujace to jakas wariatka czy co bo nie kumam:confused2:

Dokładnie to już kiedyś słyszałam i dokładnie wypowiadały się kobiety, które dość późno dowiedziały się o ciąży, bzdura :angry:

Mój brzusio w 15 tc

Piękny brzusio:tak::-)
Ja tez chcę taki:tak::-D

Czesc dziewczynki zagladnelam do was codziennie i was czytam ale jakos brak weny mam na pisanie weszlam w su mie troszke sie pozalic bo nie mam sie komu wygadac:-( Maz w pracy a mnie taka chandra dopadla ze szok ale to spowodowane jutrzejsza@ ktora na pewno przyjdzie poprostu co miesiac juz nie mam sily :zawstydzona/y: naprawde czemu to nie moze byc takie proste :confused2: zreszta co ja gadam wy moje kochane wszystkie macie taki sam problem brak fasolki :-(zycze wam kochane wszystkiego dobrego musimy byc dobrej mysli:tak:

Tak apropo ktosiowej to w sumie na poczatku nie wiem o co poszlo ale jej posty naprawde sa rzenujace to jakas wariatka czy co bo nie kumam:confused2:

Hej Sisi:-)
Pamiętam CIę:tak:
A co do Ktosiowej to ja nie wiem, nie byłam od początku jak się pojawiła ale sądząc po wypowiedziach dziewczyn to zamieszczała nie swoje zdjęcia z usg i kłamała.
Wszystkie zafasolkujemy Kochana, nie martw się:tak:
Ja też czekam na @, ma się pojawic za jakies 8-9 dni.. Pozdrawiam!:tak::-D

reklama

Mój brzusio w 15 tc
odniosę sie do ogółu tematu! to już zostało wprowadzone tzn jeżeli przy wystapieniu o becikowe nie zostanie przedstawione zaświadczenie ze ciąża była prowadzona przez lekarza min od 10 tyg to takie becikowe jest wstrzymywane! ALE ... sądze ze o ile faktycznie nic nie wskazywało na ciąże tzn @ była itp to lekarz napewno wystawi odpowiednie zaświadczenie :eek: (mam nadzieje) a do tego patrząc z drugiej strony to ukruci robienie dzieci dla becikowego w srodowiskach patologicznych albo źle sie wyraziłam .... to becikowe (nie ważne z jakich pobudek stworzono bobaska) nie będzie przepijane! :confused2:
chce w skrocie powiedzieć ze o ile to prawo będzie mądrze wykorzystywane to nikomu nie powinna stać sie krzywda! tylko ze niestety zyjemy w kraju w ktorym urzędnicy lubią interpretować prawo jak chcą i to mnie najbardziej martwi! :confused2:
Kinguniu śliczny brzunio!!!!!!!!!!!:-)

Do góry